# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jan Polak

Vay be ulan görende Çemizgezekspor'un 4 numaralı göbekli ön liberosu Abdurrahman Dağlıkara'yı alıyoruz sanar.Tamam Polak büyük bir oyuncu değil ama daha adam gelmeden bu yapılanlar çok saçma,ben inadına Polak'ın başarılı olacağını düşünüyorum gelirse.

Vay be ulan görende Çemizgezekspor'un 4 numaralı göbekli ön liberosu Abdurrahman Dağlıkara'yı alıyoruz sanar.Tamam Polak büyük bir oyuncu değil ama daha adam gelmeden bu yapılanlar çok saçma,ben inadına Polak'ın başarılı olacağını düşünüyorum gelirse.

O gelse bu kadar olumsuz yorum yapılmaz Mert.Emin ol.:)

Bu transfere olumlu bakanlardan rica ediyorum bir senedir topa vurmayan bir adamın vereceği katkı ne olur?Ne kadar mantıklıdır ve Linderoth'dan farkı nedir?Rica ediyorum yazın aydınlatın.

Yönetim yine laf olsun diye transfer yapmaya başladı. Bu adam kim yaa.

Bu adam ilk 11 için alınıyorsa bu sene maç izlemem.

Bekleyip göreceğiz.

Herkes ters köşe olacak.

Jan Polak Rjkaard'ın isteyeceği futbolcu değil.

yuh sana.

sen formani iade edeceksen ben iki tane almaya raziyim.

ne transfere ne de bilette, bizim askimiz bu renklereeee

asıl sana yuh.alışmışsınız linderoth a lincoln e inamoto ya tabi adam gibi bir tane transfer lorik cana gerisi döküntü bu sene görürüz sayın başkan bu adnan sezgin den bizi kurtarmadıkça yakında düşmeye de oynarız.

Elano'yu da gözden çıkarmışlar.

Adnan polat Fenerbahçe maçını izlerken orta sahaya bir oyun kurucu lazım demişti. Bunu söylerken Jan Polak'ı kastettiyse vay halimize.

Ben hala umutluyum orta sahaya gerçek bir maestro geleceğinden. Umutla ama sabır taşı çatlama noktasında bekliyorum.

Esas bomba transfer yolda diyerek kendimi bir süre daha avutmaya devam edeceğim.

ScoutGs ´ de bu transfer hakkında ne diyorlar , Cihan Şerbetcioğlu falan ? Üyeliği olan varsa Allah aşkına söylesin. O kadar gerginim ki bu mübarek günde , ilgilenmediğimizi duyup rahatlamak istiyorum .

Hakkaten allah için biri scout gs'den olayların yalan olduğunu söylesin.

Haldun Üstünel'i taca çıkardılar transfer dibe vurdu. Bu sene Aslantepe'yi Polak'la mı dolduracak Polat? Giden Keita yerine mi alınacak Polak? Daha başlamadan bu motivasyon.. Görmüyorlar mı taraftarın tepkisini?

Dün aperatifti asıl yemekti bişeyler dönüyodu scoutgs'de.

Eğer aperatif buysa benim iştahım kapandı.

Eğer ana yemek buysa aperatifi görmek bile istemiyorum.

scoutgs transfer bölümü arızalı geçiçi olarak .ordada daha birşey denmedi yani.umarım yalanlarlar.

Bu adamı adamı alsınlar istifamı basarım kardeşim.Ne bu bee.Ömrümü yediniz ömrümü.Adnan Polat a sesleniyorum.Bu taraftar sana hep destek oldu, hep arkanda oldu, iyice şımardın, unutmaki birgünde silinip gidersin.

Rijkaard a sesleniyorum.Bu taraftar bütün yaptığın yanlış işlere rağmen kimseye göstermediği sabrı sana.Gösterdi. Vardır hocanın bir bildiği dedi.Ama bu transfere izin verirsen demekki sen büyük hoca değilsin.

Adnan Sezgin e sesleniyorum.Kardeşim adaşının dışında bir tane sevenin yok çek git bu kulupten.Bırak bu kulubun yakasını.Senin yaptığın terbiyesizliktir.İnsan istenmediği sevilmediği yerde hangi yüzle durar anlamıyorum.Bak insan diyorum.Eğer insansan çeker gidersin.NOKTA.OHBE

Takımın başında Lucescu olsa 10 numara transfer olurdu. Koyardı göbeğe Cana-Polak-Musa sol kanat ayhan sağ kanat Baris. Başarılıda olurdu.. Ama senin teknik direktörün rijkaard ise farklı bir oyun vizyonunu nedef aldıysan ona göre futbolcu alacaksın. Rijkaardın sistemine Servet dahi uymuyor. Ya sisteminize uygun bir hoca bulun ya da hocanın sistemine göre transfer yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt