# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jan Polak

Sorun oyuncunun sağlık durumu falan değil arkadaş bazıları anlamak istemiyor . Asıl sorun adamın kalıtesizliği . Polak sapasağlam da olsa , kaya gibi de olsa , bomba gibi de olsa uzak dursun .

Ben şahsen Polak'a önerilen 2.5 milyon euro rakamını duyana kadar gayet sıcak bakıyordum. Ama 2.5 milyon euro nedir ya? Gidersin Yasini,Veliyi en azından ikisinden birini alırsın o paraya hem de türk statusune ve genç. Polak gayet iyi bir oyuncu ne kadar fazla bir bilgim olmasa da hakkında,geçen sene hiç oynamadı o ayrı ve artık eskisi gibi olabileceğini de düşünmüyorum. Sıkıntı adamın geçen sene neredeyse HİÇ oynamamış olması ve 2.5 milyon euro gibi fahiş bir fiyata bize transfer oluyor olması.

Haa bu arada biz takımı seviyoruz,olay transfer falan değil diyenleri de anlamıyorum.Yahu bu sene ikinci yarı Aslantepe açılıyor,yönetimin eli para görücek ve taraftarın beklediği geleceği olan transferler,taraftar bir bakıma bu takımın müşterisi; formayı alan,stadı dolduran biziz. E o zaman bizim de memnun olmamız lazım sonunda.

Ben kesinlikle eminim ki eğer Polak yerine 20-21 yaşında hiç bilinmeyen bir oyuncu alınsaydı bu kadar yaygara koparılmazdı.

https://www.youtube.com/watch?v=1XDVD32lMwk

Kazma Dediğimiz adam RESMEN kaleyi delmiş . .

Kaleyi delmekle kazmalık arasında nasıl bir bağlantı kurdun kardeşim,sıcaklarmı,oksijenmi yoksa glikoz eksikliğimi bunun nedeni?

M.Sarp'ında,M.Topal'ında,Barış'ında ara sıra böyle golleri olmuştur,olacaktırda ancak bu kazma oldukları gerçeğini değiştirirmi,değiştirmez tabi,bir görüntü ile futbolcu değerlendirdiğini otur ve mantıklı bir insan gibi düşün,eminimki harbiden ya ne yapıyorum ben diyeceksin,demelisin.Söylediğin şey hem kazma olmakla alakasız birşey,hemde altı üstü bir görüntü,evet sadece bir görüntü.

Asıl sen düşün . . Düşün'de içimizde ki '' BİLGİSİZ '' taraftarlar ve oyuncuyu ve oyunu izleyipte birşey göremeyen insanlar için taraftar için düşün.

Polak'ı ben 2 sivas maçın'da da izledim. Ve harukulade oynadı. Pasları olsun top sürüşü olsun yan pas atmaları olsun bize göre ligimize göre SÜPER. Rotasyon dediğimiz şeyde İLAÇ olucak nadir futbolcular'dan biridir POLAK. Bakıyorum'da yorumlara çoğu arkadaş bilip bilmeden Polak hakkında sallamış... Hal bu ki , adamı daha kimse izlemedi. Kimse görmedi. Kimse bilmiyor . . Polak Lig ve Türkiye Kupasın'da oynar 60 tan sonra çıkar... Yerine kim mi gircek? Barış , Cumhur Ve Musa. Avrupa kupaların'da ise 60 tan sonra Polak girer takımı rahatlatır ;) Yani sağdan soldan duyupta yorum yapmayın... Önce bir izleyin. Bu arada Kazmalık konusuna gelince ; Bütün herkez Polak'a Kazma , Yaşlı ve güçsüz diyor... Hal bu ki Adam Savaşçı (Cana gibi ve Cana'dan Biraz daha Teknik) Adam Koşuyor , Adam yer geldimi çalım atmasını biliyor... Adam Çok ta iyi Ara pasları atıyor... Gel gelelim bizim Futbol Bilgisi Zayıflamış fakat bir o , kadar da PEŞİN kararlı Renkdaşlarımıza ve türk futbol taraftarına : Oyuncuyu tanımadan , Bu böyledir , Şu şöyledir , Yok efendim Bu adam'dan birşey olmaz , yok efendim bu adam 5. Lig topçusu... H-İ-K-A-Y-E.

ERNST bjk'ye geldiğinde kaç yaşınday'dı ? 29 . Peki bu adam bu sene TR'de kaçıncı senesine gircek hemde BJK ile .. Tüm yabancıları Zorla beğenen Bjk ile ? heee. 3. senesine gircek. Herkez ERSNT yaşlı , güçsüz , ara transfer'de gelmiş ne zaman uyum sağlıcak. vs.. vs.. vs.. Ama ne oldu biz bile bir tane ERSNT arıyoruz... Yani Durum vaziyet öyle , yerlere geldi ki. '' KERVANSIZ YOLDAN GEÇEN EŞŞEK İLE KEL'İN HİKAYESİ '' gibi . . .

Polak'ı başka forumlarda izleyenlerden bazıları ''Fink'e benzer, hatta ondan daha kötü'' diyorlar. Esas sorun bu değil. Galatasaray'ın son yıllardaki en büyük sıkıntısı futbolcularını çeşitli sebeplerle oynatamaması ve istikrarsızlık değil mi? Polak Belçika liginde geçen sezon 7 lig maçı oynamış. Yaşıda 30'a gelmiş. Şimdi bu futbolcu mu Galatasaray'a çare olacak? Bonservisine 2-3 milyon ödenecek diyor. Bu bonservisin öyle Keita'da olduğu gibi, Meira'da olduğu gibi veya Elano'da olacağı gibi geri dönüşü

yok. gelecek sezon göndermeye kalksan yaşından ötürü bonservis bedeli bile alamazsın. Umarım bu transfer gerçekleşmez.Belki yönetim forumlara bakaraktan tepkileri görürde vazgeçer, Grella 'da olduğu gibi.

yahu bu adamın alınması nasıl desteklenir arkadaş,adam sakat olmasa nolur sanki sorun adamın kalitesizliği,bucaspor bile jerko leko yu aldı ki polak tan üstün bi adam,yaşları aynı nerdeyse,rijkaard da bu transferi yaptırırsa kadrom kalitesiz falan diye sızlanmasın bundan sonra.

ben geçen sene lise sondayken attığım şutla bi çocuğu bayıltmıştım:asd:,beni alın o zaman:D

Okan burukta attı bundan. :D

Ama polak iyi adamdır b.k atmayın.

11 için düşünülmese bile iyi alternatiftir.Şuan bize gelse 11 oynar zaten.

iyi falan değil onur bilmeden sallama,gayet vasat bi adam, Iknowthisgame serhat bile beğenmedi:asd:

Bu herif gelirse b.ku iyice yiyeceğiz demektir. Zaten bu sene hep kıytırık transferler yaptık, ha sakın yanlış anlamayın istediğim Elano, Keita, Kewell tarzı adamlar değildi, genç olaydı, az biraz gelecek vadetseydi yeterdi. Niye gidip çeşitli uyruklardan Mustafa Sarplar, Aydın Yılmazlar topluyoruz ona bir anlam veremiyorum. Yani illa ismi yabancı olsun diyorsak Mustafa Sarp'ın ismini Pars Kolak filan koyalım en azından para vermiş olmayız. Uzun lafın kısası bu herif kazmanın teki. Tam bir Adnan Sezgin klasiği. Linderoth'un sakat halini tercih ederim.

daha iyisini alacak paramız yoksa ve rijkaard onayladıysa bence alınabilir

ama aklımdaki tek soru işareti geçen yıl büyük sakatlık geçirmiş olması...

Ya daha iyisine ne gerek var Mustafa SArp var, olmadı altyapıdan çıkar. Bu kazma oynayacağına alt yapıdan bir oyuncuya şans ver en azından kendi oyuncumuz, ciddi söylüyorum o bile daha heyecan verici. Ben Polak'ın yerine alt yapıdan bir oyuncuyu izlemeyi tercih ederim. Musa oynasın hatta daha iyi.

Gelmez diyodum ama gelirse çocuğumu keserim(sinirden)

Bu sezon umarım BJK şampiyon olur , bizden bir cacık olmayacak yine bari fener şampiyonluğu görmeyelim . Neticesinde de şu beceriksiz yönetimden kurtuluruz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt