# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jan Polak

Benim garibime giden rakibimiz Guti'yi alırken, bizim Polak gibi vasat oyuncuları getirmeye çalışıyor olmamız. Transfer konusunda bayağı fiyasko durumdayız şu anda.

Alarko Demirören'in son şansı umarım ipucu olmuştur :)

Jan Polak denen adam içime sinmedi ama hadi hayırlısı.

Polak'ın bonservisi elinde olsa tamam derim ama Adnan Sezgin bu adama para verip getirmez,umarım:o

HTSPOR

Anderlecht, “Polak G.Saray’a gideceği için Şampiyonlar Ligi listemizde ismini UEFA’ya bildirmedik” açıklamasında bulundu, Çek basını imzaların bugün atılacağını duyurdu. Sezgin ise, “Yalan” dedi...

536225_detay.jpg

Galatasaraylı taraftarlar bu haberi okuyunca oldukça şaşıracak... Çünkü bir tarafta

futbolcusunu verdiğini iddia eden kulüp var diğer yanda ise bunu inatla reddeden bir başka kulüp... İşin bir başka ilginç tarafı da dün Çek medyasında çıkan haberlerdi!..

Konu Jan Polak transferi... Bu oyuncunun kulübü Anderlecht, transferiyle ilgili çalışmalarına devam eden Galatasaray’ın girişimlerde bulunduğu oyuncusuyla resmen

anlaştığını duyurdu. Belçika kulübü dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada

Jan Polak’ın transferi için G.Saray ile görüşmelerin devam ettiğini ve pazarlıklarda

sona gelindiği belirterek, “Polak Galatasaray’a gideceği için Şampiyonlar Ligi ön

elemesinde oynayacağımız The New Saints FC maçının listesine adını yazdırmadık”

dedi. Bu haber Türkiye’de bomba etkisi yaptı, bir anda medyada geniş yer buldu.

SEZGİN: YALANIN BABASI

Çek medyası da dünkü haberlerinde Jan Polak’ın Sarı- Kırmızılılar’la anlaştığını ve

İstanbul’a giderek bugün itibarıyla imza atacağını yazdı. Ancak, HABERTÜRK olarak görüştüğümüz transferin 1 numaralı ismi, sportif direktör Adnan Sezgin, bu transferi

kesin bir dille yalanladı.

Sezgin Polak söylentilerini “Yalanın babası” diye yorumladı. İşte üç ayrı cephede gelişen bu tutarsızlık transfer mevsimindeki bu manzaraların güvenilir olmadığını bir kere daha ortaya koydu.

Bu adamın geçen sene iç yan bağlarının koptuğunu okudum acaba doğrumu??

Ters Köşe demiştim. Adnan Sezgin reis yalanlamış. Adama boş yere küfür edenler, umarım moderasyon tarafından cezalandırılır. Haldun Üstünel'i efendi bir dille eleştirdim diye 1 hafta ceza yemiştim.

Adnan sezgin yalanladıktan sonra bile eğer bu transfer olursa,edeceğim küfürler 2-3 katına çıkar.

Adnan Sezgin bunu yalanlayıp bu adamı alırsan gereken yapılacaktır,içimdende olsa:D

Dün burada Adnan Sezgin'e laf edenler, Haldun Üstünel'i özledik diyenler yönetim gitsin diyenler, formamı geri göndericem diyenler şimdi ne düşünüyorlar merak ediyorum.

Hiçbir şey açıklığa kavuşmadan sadece bir transfer yüzünden takımlarına sırt çevirmek gerçekten gereksiz ve çocukça bir hareket.

Sonuçta bu adamla ilgilenildi...Teklif götürüldüğü bir gerçek...oLup olmaması önemli değil..Bakın bir yönetici futbolu bilmiyorsa bilmiyordur..Bunu öğrenemez..Hala biz yöneticiler için yok öğrenmişlerdir,yok değişmişlerdir falan diyoruz..

Barış ve Mustafayı bu takıma alan yöneticilerden transfer konusunda bu takıma hayır gelmez..Bunu anlamalıyız..

Bu arada transfer nöbeti başlığında problem mi var?

Sonuçta bu adamla ilgilenildi...Teklif götürüldüğü bir gerçek...oLup olmaması önemli değil..Bakın bir yönetici futbolu bilmiyorsa bilmiyordur..Bunu öğrenemez..Hala biz yöneticiler için yok öğrenmişlerdir,yok değişmişlerdir falan diyoruz..

Barış ve Mustafayı bu takıma alan yöneticilerden transfer konusunda bu takıma hayır gelmez..Bunu anlamalıyız..

Bu arada transfer nöbeti başlığında problem mi var?

Bu adamla ilgilenilmiş ve yedek olarak düşünülmüş olabilir. Yedek olarak iyi bir isim olurdu. Mustafa Sarp ve Barış'tansa, yedek olarak Polak olsun isterdim. Durum böyleyse Adnan Sezgin futboldan anlıyordur ki anlıyor zaten. Futbolun içinden gelen bir isim. Haldun Üstünel gibi değil. Haldun futbolculuğuna bakmaz, ismine bakar.

İyide alacak oyunculara Adnan sezgin niye seçsin? Yönetim/teknik ekip seçiyordur zaten.

Yorumlara baktım biraz, adam 29 yaşına gelmiş, geçen sene sakatmış, oynayacağı belli değil, şimdi böyle bir adam alcağımıza transfer yapmıyoruz, bu kadro ile idare etmeye çalışcaz desinler canımı yesinler, ama göz boyamak için böyle adam alıyorlarsa kocaman bir YAZIK, transfer önemli değil ben takımımı transfersiz de severim.

Yorumlara baktım biraz, adam 29 yaşına gelmiş, geçen sene sakatmış, oynayacağı belli değil, şimdi böyle bir adam alcağımıza transfer yapmıyoruz, bu kadro ile idare etmeye çalışcaz desinler canımı yesinler, ama göz boyamak için böyle adam alıyorlarsa kocaman bir YAZIK, transfer önemli değil ben takımımı transfersiz de severim.

Yalanlandı kardeşim. Menajerinin pazarlama stratejisiymiş.

Doğru mudur yanlış mıdır bilemem, ama adamın geldiği ihtimalinde konuşacak olursak 2 durum var:

1 - Polak 11 için düşünüldü ve alındı: E o zaman Cana neci? 2 tane defansif mentaliteli oynayan orta saha oyuncusu ile kupa kazanamazsınız.

2 - Polak yedek için, düşük bir fiyata alındı: Mantıklı olur, fiyatına göre. Düşünsenize; Cana yoruluyor, yerine giren oyuncu Jan Polak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt