# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jan Polak

Yorumlara baktım biraz, adam 29 yaşına gelmiş, geçen sene sakatmış, oynayacağı belli değil, şimdi böyle bir adam alcağımıza transfer yapmıyoruz, bu kadro ile idare etmeye çalışcaz desinler canımı yesinler, ama göz boyamak için böyle adam alıyorlarsa kocaman bir YAZIK, transfer önemli değil ben takımımı transfersiz de severim.

Aynen.O zaman hiç transfer yapmayalım üstümüzdeki parçalı ile sonuna kadar mücadele edelim.

Az daha ödümle b.kum birbirine karışıyordu ha. Alınmasın bu adam ya. Kazmanın önde gideni, bu adam alınsaydı oturup ağlayacadım.

1 senedir sakat bu çocuk artı Fuat Çapa bile dedi. Kalitesi fena değil ama sakatlığı çok ciddi GS 2. lindertoh vaksaı yaşar artı düz bir adam buna para verene kadar AYhan orada daha iyi oynar ciddiyim.

1 senedir sakat bu çocuk artı Fuat Çapa bile dedi. Kalitesi fena değil ama sakatlığı çok ciddi GS 2. lindertoh vaksaı yaşar artı düz bir adam buna para verene kadar AYhan orada daha iyi oynar ciddiyim.

aynen katılıyorum. bu ilk 11 için alınıyosa orda ayhan oynasın defansa yada kaleye yabancı alalım

Bu kadar gürültü patırtının üstüne bu adam gelirse ... Kapatalım gidelim tüm forumları ...

Bu adamla ilgilenilmiş ve yedek olarak düşünülmüş olabilir. Yedek olarak iyi bir isim olurdu. Mustafa Sarp ve Barış'tansa, yedek olarak Polak olsun isterdim. Durum böyleyse Adnan Sezgin futboldan anlıyordur ki anlıyor zaten. Futbolun içinden gelen bir isim. Haldun Üstünel gibi değil. Haldun futbolculuğuna bakmaz, ismine bakar.

Zaten alternatif olarak gelirse,yani Sarp ve Barış yerine gelecekse buyursun gelsin...

23 yaşındaki Caruscayı getirip ileride çok iyi paraya satacağız diyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim..Barışı alan ve takımda tutan adamında futbol bilgisi falan yoktur..

Haldun Üstünelin nerden biliyoruz futboldan anlamadığını...Futbolu bilmesi için İlla futbolun içinden mi gelmesi gerekiyor veya profesyonel olarak futbol mu oynaması gerekiyor....

Adnan Sezgin´in yalanladığını net olarak Sezgin´in ağzından duyan var mı ? Çok gerginim bu transfer olacak diye , ilgilenmediğimizi duysam da rahatlasam .

Adnan Sezgin´in yalanladığını net olarak Sezgin´in ağzından duyan var mı ? Çok gerginim bu transfer olacak diye , ilgilenmediğimizi duysam da rahatlasam .

ScoutGS ilgilenilmediğini yazmış, Radyospor'da Adnan Sezgin'in yalanladığını söylediler ama öte yandan da Anderlecht gibi köklü bir kulüp neden durduk yere resmi sitesinden öyle bir haber versin? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bilmiyorum benim de kafam karıştı biraz ama scoutGS'ye yine inanmak istiyorum. :)

ScoutGS ilgilenilmediğini yazmış, Radyospor'da Adnan Sezgin'in yalanladığını söylediler ama öte yandan da Anderlecht gibi köklü bir kulüp neden durduk yere resmi sitesinden öyle bir haber versin? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bilmiyorum benim de kafam karıştı biraz ama scoutGS'ye yine inanmak istiyorum. :)

Haber şöyle: "Jan Polak, Galatasaray'la görüşüyor". Anlaşma sağlanmış falan dememişler. Menajeri ve Anderlecht piyasası yükselsin diye oyunlar çeviriyor olabilir.

ya serhat bahsettiğin takım sanki peynir ekmek spor:o,anderlecht olm bu adamın piyasası 5 kuruş yükselsin diye,resmi sitelerinden yalan habermi yapacaklar,polak ın piyasası ne kadar yükselir zaten?

İlk ilgilendiğimiz önlibero Grella idi, yani 1. tercihimiz Grella ise 2. tercihin Polak olması gayet normal. Cana transferi piyango oldu bence, kendi kültürüne ülkesine benzeyen bir ülkede futbol oynamak istemesi sonucu gerçekleşti bu transfer. Stoch ve Grella alınamayınca oraya ayrılan para ile Pino ve Cana alındı.

Adnan Polat'ı severim, projelerine inanıyorum ama bu Adnan Sezgin sevdası onun başını yiyecek. Projeler herşey yarım kalacak ençok ona üzülürüm.

İlk ilgilendiğimiz önlibero Grella idi, yani 1. tercihimiz Grella ise 2. tercihin Polak olması gayet normal. Cana transferi piyango oldu bence, kendi kültürüne ülkesine benzeyen bir ülkede futbol oynamak istemesi sonucu gerçekleşti bu transfer. Stoch ve Grella alınamayınca oraya ayrılan para ile Pino ve Cana alındı.

Adnan Polat'ı severim, projelerine inanıyorum ama bu Adnan Sezgin sevdası onun başını yiyecek. Projeler herşey yarım kalacak ençok ona üzülürüm.

Haldun Üstünel zamanında Grella ve Stoch'la ilgilenildi. Haldun gitti, isimler değişti. Cana ve Pino geldi. İyi ki de gitmiş demek ki Haldun. Bekleyelim bakalım Adnan Sezgin'in sonraki hamleleri neler olacak. Böyle erkenden çamur atmak kolay tabi.

Haldun Üstünel zamanında Grella ve Stoch'la ilgilenildi. Haldun gitti, isimler değişti. Cana ve Pino geldi. İyi ki de gitmiş demek ki Haldun. Bekleyelim bakalım Adnan Sezgin'in sonraki hamleleri neler olacak. Böyle erkenden çamur atmak kolay tabi.

Katılıyorum bekleyip görmek lazım.

Adnan Sezgin'e çamur atmaya gerek yok. Aziz Yıldırım, İstanbulspor desem yeterlidir sanırım.

Ne olurusun gelme :D

[video=youtube;jtB3ysxuJ1c]https://www.youtube.com/watch?v=jtB3ysxuJ1c[/video]

Sezgin'in yalanladığı yazıyor birkaç yerde. İnş doğrudur. Belki de tepkilerden sonra geri adım attılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt