Jayden Oosterwolde Sezonu Kapattı

Geçen sezon Olympiakos maçında sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı bu sene başı yine sakatlandı.

Bazı şeyler tesadüf olmuyor Trabzonspor maçında gereken cezayı almış olsa belkide bugün sakatlık yaşamayacaktı.
oly maçında sakatanmıştı ama sezonu kapatmamıştı yaw. hatta erken bile geri dönmüştü diyebiliriz.

ayrıca kendisi ts maçında ceza almadığı için değil, adele yapısı ve oyun tarzı sebebiyle sık sık sakatlanıyor bence :)

Bu tip uzun bacaklı oyuncular sakatlığa daha meyilli oluyor bu arada bizdeki Jakobsun fiziği de benziyor buna

Kimsenin sakatlığına sevinecek değiliz ama futbol kuralları dahilinde oynayan bir adam değildi.

Geçen sene Kadıköy'deki maçta İcardi yere düşerken bu bilerek geriye doğru ayağını savuruyor ve topuğu İcardi'nin direkt yüzüne geliyor. İcardi'nin gözünü morartan pozisyon bence o olmuştu.

fb'li olunca ülkemizdeki hakemler ceza vermiyor bu tip oyunculara ama ilahi adalet bir şekilde tecelli ediyor. Ne diyelim darısı her maç boks yapan Dijuku denen karaktersize...

Bazı kötü insanların ölmesi, sakatlanması, ortadan kaybolması, gitmesi başkalarına daha az zarar anlamına gelebiliyo bazen. Tabiki bunlar kötü şeyler kimsenin başına gelsin istemem hele ölüm kolay kolay birine dilemem ama bu herifin sakatlanması beni üzdü diyemem aksine mutlu etmedi de diyemem

Jose Mourinho: "Jayden için sezon bitti. Bir maç bile oynamasını beklemiyorum."

Kimsenin sakatlığına sevinecek değiliz ama futbol kuralları dahilinde oynayan bir adam değildi.

Geçen sene Kadıköy'deki maçta İcardi yere düşerken bu bilerek geriye doğru ayağını savuruyor ve topuğu İcardi'nin direkt yüzüne geliyor. İcardi'nin gözünü morartan pozisyon bence o olmuştu.

fb'li olunca ülkemizdeki hakemler ceza vermiyor bu tip oyunculara ama ilahi adalet bir şekilde tecelli ediyor. Ne diyelim darısı her maç boks yapan Dijuku denen karaktersize...
aynen boyle dusunuyorum

mhy ile buna üzülmezdim, üzülmedim de
bunun yerine kim oynuyor şikecilerde?

Geri
Üst Alt