# Jesse Sekidika

Oyun aklı çok iyi biraz daha uyum sağlaması lazım.

İkinci yarı pek iyi değildi. Ama yeni olmasına bağlıyorum. Zaten çok fazla bir şey de beklememek gerek. Sonuçta eskişehirden alınan sıradan bir Afrikalı kanat işte.

Şimdiden bok atayım ki ileride kötü çıkarsa kimse beni altıntılamasın veya ben demiştim anadoludan topçu alınmaz diye.. Şu kafayı yaşayan çok kişi var..

Bu maçta adamı gömmek nasıl bir kafa çözemedim herif ilk yarı takımın en iyisiydi 2.yarı oyun sola yıkılınca sönük kaldı.. Ama son dakikalarda savunmada yaptığı katkı bile feghouliyle göre ne kadar çok artısı olduğunu gösteriyor.. Bu çocuk kesinlikle iyi bir kumaşa sahip ve kafası çalışıyor (emre mor dan en büyük farkı bu).. İyi çalışırsa hoca da üstüne düşerse en kötü bedavadan iyi bir rotasyon oyuncumuz olur..

-Kumaşı kaliteli
-Takımın en önemli eksik oyuncu tiplerinden kendisi. Hızlı topla driplingci çalımcı
-Yeni ve toy olmasının etkisiyle sorumluluk almaktan kaçınıyor ve o yeteneği var
-Özgüven kazanması lazım
-Güçlenmesi kuvvetlenmesi lazım. İkili mücadelelerde zayıf
-İyi çalışırsa özellikle önümüzde ki yıl önemli silahlarımızdan biri olur.

Topsuz koşulları bu arada baya iyi. Orta sahada sedikanın oyun görüşü ve pass yeteneği iyi olan birisi olsaydı bir çok posisyona girmiş olacaktı

2.yarıda fazla gözükmemesinin sebebi sağ kanatta adama 3 kere filan top geldi heralde.Geldiğiğinde hep olumlu kullandı topları.Ben gayet beğendim.Garry e göre mesela çok daha akıllı 1 kanat ve yasıda 23.

Biraz çekingen alıştıkça daha iyi olacaktır , böyle karakterlerden zarar kalmaz , az para kazanıp görev verildiğinde elinden geleni yapan bir dopcu ki bence yeteneklide

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

Ilkyari cok iyiydi.7 top kazanmış sanırım.ikinci yarı takım hem geriye yaslandı hem de sekidikaya nerdeyse hiç top atılmadı.ve onun kanadindan hic oynamadik.begendim,iyi transfer.ustelik yedek takımla oynadı.muslera,saracchi,seri,onyekuru,emre akbaba,fegholi ve falcaoyla beraber görmek lazım.hem daha stoper gelecek,linnes sağbeke geçecek...

İlk yarı takımın en çok top kazanan ismi + Taylan bitirebilse bir de gol hediyesi olacaktı , aynı şekilde bir de kontradan yazıyordu ilk 11 oynadığı ilk resmi maçta.

Bunlar güzel ama ben hala o kadar havalara göklere çıkarmamaktan yanayım , Bruma-Rodrigues-Onyekuru falan beklememek lazım

Risk almadı mariano ile daha iyi oynar bence ama bunu düşünecek teknik ekibimiz yok

Geri
Üst Alt