Jesus: "Çok sık maç oynamak bizim için problem değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Jorge Jesus: "3-0 gibi net bir skor aldık. Rakibimiz, ilk yarım saatte işimizi çok zorlaştırdı ancak galip geldik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her zaman çok çalışıyoruz. 3 gol attık, daha fazla da atabilirdik ama önemli olan kazanmak. Taraftarımıza teşekkür ederim."

Jorge Jesus: "Lig maçında Başakşehir'e karşı oynayacağız, hafta içi maçımızın olmaması bizim için önemli. Sıralamada önümüzdeler, zor bir maç olacak ancak taraftarımızın işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum."

Jorge Jesus: "Ben hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Avrupa Ligi'nde mücadele ettim, bu maçlarda oynamaya alışığım. O yüzden çok sık maç oynamak bizim için problem değil."

20221017_213601.webp

Dogru rakip oyuncular elle penalti yaptirirsa kaleciler malca gol yerse. Hakemler ittirirse bencede sorun olmaz. Ilerleyen haftalarda gorecegiz bu showlarini

Allahtan Ali koçun parası bitti bu sene yoksa martta şampiyonluk kaçınılmazdı

Öyle deme oyuncuların bol bol izine ihtiyacı var!!
İzin yaparlarsa futbollari daha ileri gider!!

Yerli tdler gibi ağlamıyo işini yapıyo

İlk haftalar jesus patlasa da adam sistemi oturttu ve istediğini alıyor

Biz hala mıy mıy top oynuyoruz

valencia oynamayinca joao, joao oynamayinca batshuayi, batshu oynamayinca kingle serdar var.

kadro derinliği olunca maç sayısı çok da fark etmiyor

şu ana kadar extra birşey yapmadı boşuna övmeye gerek yok

ligin 2.yarısı fikstür tersıne dönunce görecez hocamı degilmi

Aman aman futbol oynatmıyor futbol şansları ds yanında hakemlerde dahil buna bizde panter olan kaleciler bunlara karşı hatalı gol yiyor, rakip oyuncular sürekli penaltı yaptırıyor tabi bunda taktiklerinin etkisi de var rakibi hataya zorluyor. Ne oynatma istediği belli her oyuncular değişse de oyun değişmiyor.

Peki bizde ne oluyor bir kere hocamız kararsız bu kötü oldu dur şunu deneyim şimdi bunu oynatmazsam şöyle derler diye oyun oynatıyor aslına bi oyun planımız yok zaten transfer döneminde bunu gördük adama traore olmayınca mata aldık, ne alaka şimdi?
Evander derken mertens aldık ne alaka

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

öyle bir fikstür var ki sıkıntı çıkmaması üzerine zaten. haftaya başak sonrası istanbul ile, sonra iki maç yine kadıköy, rakipler giresun ve sivas. başak maçında da ndayishimiye cezalıymış.

hakemler zaten ayaklarına taş değdirmedi 9 hafta. zorluğun z'sini yaşamadan ilerliyor. hakem kararlarının bir standartı olsaydı şuan lime lime ediliyordu rıdvan ve çelikler gibilerden.

Fikstür avantaji var kesinlikle

Avrupa maclari disinda bugun 2. Defa ucakla deplasmana gittiler ligde

Bunun avantajini iyi kullandilar

Adam yabanci sinirini begenmiyor. Ali Koc o zaman baski yapar ve ANC sg deyip 7+4e izin vermez.

Geri
Üst Alt