GSC Haber Jhon Arias, Fluminense'ye Veda Etti

Yani Okan Hoca TRT Spor'a katıldığı gün transfer gündemi sorulduğunda Avrupa Listesine 3 oyuncu ekleyebileceğiz bunun biri Sallai olacak demişti. Muhtemelen Ziyech yerine hücumda hem 10 numara hem kenarda kullanabileceğimiz bir oyuncu eklenir. Nelsson yerine de sağ bek kullanabileceğimiz biri transfer edilir gibi geliyor bana
O zaman Yusuf kalıyor mu deriz?

Yani Okan Hoca TRT Spor'a katıldığı gün transfer gündemi sorulduğunda Avrupa Listesine 3 oyuncu ekleyebileceğiz bunun biri Sallai olacak demişti. Muhtemelen Ziyech yerine hücumda hem 10 numara hem kenarda kullanabileceğimiz bir oyuncu eklenir. Nelsson yerine de sağ bek kullanabileceğimiz biri transfer edilir gibi geliyor bana
Bence 3 yabancı transfer yaparsak sallai listeye eklemez

Bana da öyle geliyor. Belki ismi geçen Raspadori'yi daha iyisi olarak listeye alınmıştır ama kendisine 20 milyon istenir ve sonuçta maliyet olarak Arias gelir diye düşünüyorum ben.
Raspadori 'yi beğenirim iyi oyuncu, maliyetinden bağımsız gelirse çok işimize yarar. Oyun kurma özelliğinin haricinde gol de atabilen tıpkı bir golcü gibi topsuz ceza sahası koşuları olan bir oyuncu

Bence 3 yabancı transfer yaparsak sallai listeye eklemez
Yani Okan Hoca her lig maçında şans veriyor Sallai 'ye memnun olduğunu düşünüyorum. Bence ilk Avrupa listesine ekleyeceği oyuncu olabilir. Tıpkı Barış 'ı kullandığı gibi aynı maç içinde sağ bekten sol beke kanattan forvete kadar 4-5 farklı mevkide kullandığını gördük

Okan Hoca'yı biraz tanıdıysam Sallai 'de tıpkı Kaan ve Barış 'ın olduğu gibi elinde en çok forma şansı verdiği oyuncuların başında gelir

Yani Okan Hoca her lig maçında şans veriyor Sallai 'ye memnun olduğunu düşünüyorum. Bence ilk Avrupa listesine ekleyeceği oyuncu olabilir. Tıpkı Barış 'ı kullandığı gibi aynı maç içinde sağ bekten sol beke kanattan forvete kadar 4-5 farklı mevkide kullandığını gördük

Okan Hoca'yı biraz tanıdıysam Sallai 'de tıpkı Kaan ve Barış 'ın olduğu gibi elinde en çok forma şansı verdiği oyuncuların başında gelir
Nelson giderse yerine stoper
Jhon Arias
Ve sag bek

Bunları kesin görüyorum

Ben Nelsson'un gitmesini doğru bulmuyorum. Sezonu tamamlamalı.

Avrupa'ya 2 oyuncu + Sallai yazabileceğiz çünkü.

Ziyech ve Yusuf'un yerine alınacak adamları yazacaksak eğer, Nelsson bizim için net bir eksilme olur demektir.
Avrupa'ya yazılacak oyuncular benim düşündüğüm gibi olursa Eric Garcia, Arias, Sallai veya onların yerine alınan muadil isimler olur. Türk isimler yazılmaz zaten. Eric Garcia tarzı bir isim gelecekse Nelsson'un gitmesi bizden bir şey götürmez diye düşünüyorum. Nelsson'dan gelebilecek 8-10 milyon bir şey olursa elimizi de ekstra rahatlatır ayrıca. Mesela o zaman Can Uzun veya Eren Dinkçi gibi biri içinde ekstra para çıkartabiliriz.

Jhon Arias
Ve sag bek

Bunları kesin görüyorum
Avrupa listesine ekleyemeyeceğimiz bir oyuncu transfer edeceğimizi zannetmiyorum açıkçası ben. Devre arasında kadroda o kadar da büyük bir değişim yapılmaz bence. En fazla Eren Elmalı filan gibi yerli bir oyuncu transferi daha gündeme gelir

Jhon Arias
Ve sag bek

Bunları kesin görüyorum
Stoper ve sağ bek 1 oyuncu olur. Kaan Ayhan tarzı bir oyuncu alınır o bölgeye stoper oynayabilen sağ bek veya sağ bek oynayabilen bir stoper gibi tek adam 2 mevki tarzı bir adam gelir.

Kolombiya, Venezuela, Peru, Şili, Bolivya, Kosta Rika vb. bu Güney Amerika memleketlerinden harbi yaman topçular çıkıyor. Sert, seri, Avrupalı gibi yumuşak, sahtekar çıkmıyolar. Gelsin valla başımız üstünde yeri olur.

yillardir soyluyorum burdan almamiz lazim diye topculari

simdi akillanara geldiler

Avrupa'ya yazılacak oyuncular benim düşündüğüm gibi olursa Eric Garcia, Arias, Sallai veya onların yerine alınan muadil isimler olur. Türk isimler yazılmaz zaten. Eric Garcia tarzı bir isim gelecekse Nelsson'un gitmesi bizden bir şey götürmez diye düşünüyorum. Nelsson'dan gelebilecek 8-10 milyon bir şey olursa elimizi de ekstra rahatlatır ayrıca. Mesela o zaman Can Uzun veya Eren Dinkçi gibi biri içinde ekstra para çıkartabiliriz.
Alacağımız adamların hepsi özellikle savunma için davidson boey hızında gücünde atletik yapısında olmalı. Nelson çok kötü değil ama tarzı bize uymuyor.
Ben özellikle Ndiaye gibi gedson gibi box to box yedek oyuncu izliyorum

Alacağımız adamların hepsi özellikle savunma için davidson boey hızında gücünde atletik yapısında olmalı. Nelson çok kötü değil ama tarzı bize uymuyor.
Ben özellikle Ndiaye gibi gedson gibi box to box yedek oyuncu izliyorum
Uefa'ya yazılmayacak genç, siyahi bir 6-8 no uygun maliyetli bir oyuncu alır denerim ben Yusuf'un yerine. Ziyech- Arias, Nelsson- Eric Garcia olur mesela tabi burada 3'lü mü devam edilecek 4-2-3-1'e mi dönüş olacak gibi sorular da var. 3'lü devam edeceksek mesela Arias yerine Raspadori daha iyi bir seçim olabilir gerektiğinde Mertens yerine daha iyi olabileceğinden.

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Enes Dalmış" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Bence Arias 'dan daha iyisi aranıyor, hücumda hem [emoji[emoji6][emoji6]] numarada hem kanatlarda kullanabileceğimiz bir oyuncu alınır gibi geliyor bana

Ryan Cherki’yi tarif etmişsin sanki hocam, keşke ihtimali olsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt