- 26 Kasım 2012
- 179.038
- 240.980
- 5.688
Arias tepki vermiş ikinci habere. İlginç geldi hem veda mesajı atıp hemde habere tepki vermesi.
enteresan
acaba numara mı yapıo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arias tepki vermiş ikinci habere. İlginç geldi hem veda mesajı atıp hemde habere tepki vermesi.
Benden geçer not aldı bileKafası kırık biri diyorlardı, doğruymuş.
Onu kanada değil de alıp 2. forvet gibi kullanabiliriz. Gol sezgisi yüksek adam. Fiziği falan da güçlü.Arias yerine kanada Ahmet kutucuyu alsak hem yerli hem daha genç yabancı hakkinida ortasahada kullansak ,hocamız yerli oyuncu dusunmuyormu acaba
Bu iyimi kötümü konuya girişin gelişmen ve sonuç tek mesajda 4 mevsimi yaşattıtespitlerin şahaneee
şu kadarını söyleyeyim forum yönetminin dikkatini çekiyorsun panallerde hızlı yükleşinden bahsediliyor.
2025 yılında patlama yapacağına eminim
Alper abinin gözü üzerinde dikkat et.Bu iyimi kötümü konuya girişin gelişmen ve sonuç tek mesajda 4 mevsimi yaşattı![]()
Vallahi ne konuda gözü üzerimde bilmiyorum ama kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Kızımda fanatik Galatasaraylı. Kombinem var. Beni forumda @İsmail Aysal da iyi tanıyor. Forumun geçmişinede hakimim. Tam olarak ne yapmam isteniyor ki? Susup mesaj mı okuyayım sadeceAlper abinin gözü üzerinde dikkat et.
Ben arkadaşı tanıyorum. Galatasaraylılığına kefilim.Vallahi ne konuda gözü üzerimde bilmiyorum ama kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Kızımda fanatik Galatasaraylı. Kombinem var. Beni forumda @İsmail Aysal da iyi tanıyor. Forumun geçmişinede hakimim. Tam olarak ne yapmam isteniyor ki? Susup mesaj mı okuyayım sadece
Efendim?Hangi Arias ?
Bana da öyle geliyor. Belki ismi geçen Raspadori'yi daha iyisi olarak listeye alınmıştır ama kendisine 20 milyon istenir ve sonuçta maliyet olarak Arias gelir diye düşünüyorum ben.Bence Arias 'dan daha iyisi aranıyor, hücumda hem 10 numarada hem kanatlarda kullanabileceğimiz bir oyuncu alınır gibi geliyor bana
Aynen öyle bizim taraftara elmanderden dolayı kuzeyli diye bir laf çıkarttılar oradan çöp bile almamKolombiya, Venezuela, Peru, Şili, Bolivya, Kosta Rika vb. bu Güney Amerika memleketlerinden harbi yaman topçular çıkıyor. Sert, seri, Avrupalı gibi yumuşak, sahtekar çıkmıyolar. Gelsin valla başımız üstünde yeri olur.
Zaten Ziyech, Nelsson, Yusuf gidecek. Eric Garcia tarzı stoper- sağ bek, Arias tarzı Kanat-10 no gelecek bir ihtimal orta saha da gelebilir yabancı ama ucuz genç deneme- yanılma tarzı. Yerlilerde de hücum bölgesine, sol beke ve orta sahaya isimler alınabilir gibi geliyor bana Eren Dinkçi ve Can Uzun'a kesin gideceğiz gibi geliyor mesela bana alabilir miyiz? Bilmiyorum.Bu herif harbiden gelecekse,
Ziyech-Arias değişikliği olacak demektir.
Şu an Ziyech'ten 0'a yakın katkı aldığımızı düşünürsek...
Ben Nelsson'un gitmesini doğru bulmuyorum. Sezonu tamamlamalı.Zaten Ziyech, Nelsson, Yusuf gidecek. Eric Garcia tarzı stoper- sağ bek, Arias tarzı Kanat-10 no gelecek bir ihtimal orta saha da gelebilir yabancı ama ucuz genç deneme- yanılma tarzı. Yerlilerde de hücum bölgesine, sol beke ve orta sahaya isimler alınabilir gibi geliyor bana Eren Dinkçi ve Can Uzun'a kesin gideceğiz gibi geliyor mesela bana alabilir miyiz? Bilmiyorum.
Yani Okan Hoca TRT Spor'a katıldığı gün transfer gündemi sorulduğunda Avrupa Listesine 3 oyuncu ekleyebileceğiz bunun biri Sallai olacak demişti. Muhtemelen Ziyech yerine hücumda hem 10 numara hem kenarda kullanabileceğimiz bir oyuncu eklenir. Nelsson yerine de sağ bek kullanabileceğimiz biri transfer edilir gibi geliyor banaBu herif harbiden gelecekse,
Ziyech-Arias değişikliği olacak demektir.
Şu an Ziyech'ten 0'a yakın katkı aldığımızı düşünürsek...