GSC Haber Jhon Arias, Fluminense'ye Veda Etti

Spor muhabiri Dedé Oneley: "Basında kimse bilmiyordu ama Fluminense, Jhon Arias'i 06-11-2024 tarihinde bir Avrupa kulübüne satmıştı. Fluminense taraftarına saygımdan dolayı, lig devam ederken bu haberi daha önce duyurmak istemedim."

aksama cubuklu ile poz vermez ins

Fluminense maasini iki katina cikaralim demis ama kendisi bunu reddetmis cunku Avrupa'ya gitmek istermis. Haber gectigimiz Eylul ayindan.

cesitli kaynaklardan gordugum kadariyla Arias mevcut sozlesmesinde bonuslar ile 500-700 bin euro arasi kazaniyormus senelik.

Bakalim bize geliyorsa bizde ne kadar alacak, bence en kotu senelik 2 milyon euro verecegiz gibi duruyor.

Açiklama gelecek kadar ilerledikmiki? Galatasaray muhabirleride güvenilir degil zaten

YouTube skills video'lar haricinden izlemedigimden bilmiyorum vallaha, olabilir.

Ben de Kopa Amerika'da izledim sadece 2 maçta da 3lü orta saha oynuyordu R.Riosla birlikte ..O ara Ariasin ismini duymuştuk ama Riosun ciddi ciddi adı geçiyordu bizle pek bir esprisini gorememistim ikisinin de .. Kopa Amerika sert bir turnuva belki de o yüzdendir

Fluminense'de kanat oynuyor olabilir ama Kolombiya milli takımında orta 3'lüde oynuyordu.

Okan hoca Okan-Suat-Emre 3'lüsü kurmayı planladıysa bu 3'lüdeki tek eksik olan kendisinin yerine koyar Arias'ı.

Suat Kaya - Lucas Torreira
Emre Belözoğlu - Gabriel Sara
Okan Buruk - Jhon Arias

Fluminense'de kanat oynuyor olabilir ama Kolombiya milli takımında orta 3'lüde oynuyordu.

Okan hoca Okan-Suat-Emre 3'lüsü kurmayı planladıysa bu 3'lüdeki tek eksik olan kendisinin yerine koyar Arias'ı.

Okan Buruk - Jhon Arias
bu profilse ihtiyacımız olabilir - hiç bakmadım adamın videolarına falan ama yorumlara göre optimist bakıyorum.

Okan Buruk - Jhon Arias

semih onayliyorsa bu dransferi bize laf düsmez artik

hayirli olsun

Ben de Kopa Amerika'da izledim sadece 2 maçta da 3lü orta saha oynuyordu R.Riosla birlikte ..O ara Ariasin ismini duymuştuk ama Riosun ciddi ciddi adı geçiyordu bizle pek bir esprisini gorememistim ikisinin de .. Kopa Amerika sert bir turnuva belki de o yüzdendir
Bazı scout yorumlarında kolombiya hocası ciddi eleştirilmis adamın gerçek bölgesi ve skor yaptığı bölge kanatlarken ısrarla ortasaha oynatıyor diye ki ortasahada gerçekten verimli değil belli oluyor ,milli takım hocası low iq bir herif muhtemelen hala anlayamamış
Skor üreten adamı yanlış bölgeye hapsetmek malliktir

Ben anlamadım. Barış Salai Yunus var bu adam yedek kalmak için gelmez heralde. Kanat ise neden alıyoruz. Barış ve Yunus'un kesilme ihtimali yok. Bize 10 no lazım değil mi? Yada bu joker mi olcak ben anlamadım.

Arias 9 numara hariç her yerde oynar rakip yarı sahada.

İdareten de oynamaz.

Rakibi domalta domalta oynar

Geri
Üst Alt