GSC Haber Jhon Arias, Fluminense'ye Veda Etti

Ben anlamadım. Barış Salai Yunus var bu adam yedek kalmak için gelmez heralde. Kanat ise neden alıyoruz. Barış ve Yunus'un kesilme ihtimali yok. Bize 10 no lazım değil mi? Yada bu joker mi olcak ben anlamadım.
Kanat zaten lazim oldugu icin? 3 tane kanat ile sezon bitmez. Aha Baris sakatlandi yarin biri daha gitse veya formsuz olsa baska adam kalmiyor. Zaten bir oyuncu daha gerekiyordu o mevkiye. Ayrica bu oyuncu gordugum kadariyla cok mevkide oynayabiliyor, yani sag/sol , forvet haric diger mevkiler.

Kanat zaten lazim oldugu icin? 3 tane kanat ile sezon bitmez. Aha Baris sakatlandi yarin biri daha gitse veya formsuz olsa baska adam kalmiyor. Zaten bir oyuncu daha gerekiyordu o mevkiye. Ayrica bu oyuncu gordugum kadariyla cok mevkide oynayabiliyor, yani sag/sol , forvet haric diger mevkiler.
Onu anladım da yedek kalacak bir adam değil bu. e kimse sakat değilken? 10 da Mertens den daha faydalı olur mu mesela? Yoksa kadro tamken oynayamaz burayı anlamadım. Tam olarak hangi mevkiye düşünülüyor.10 noda iyise gerçekten sorun olmaz ama

Onu anladım da yedek kalacak bir adam değil bu. e kimse sakat değilken? 10 da Mertens den daha faydalı olur mu mesela? Yoksa kadro tamken oynayamaz burayı anlamadım. Tam olarak hangi mevkiye düşünülüyor.10 noda iyise gerçekten sorun olmaz ama
Oyle mantik mi olur Ozgurcum. Rekabet olmayacak mi kimse sakat degilken ne demek? Kim formanin hakkini veriyorsa o alacak formayi.

10 numara icin alindigini sanmam, cunku kanat ozellikleri agir basan bir oyuncu. Hoca'nin aklinda ne var tabi bilemiyoruz.

Oyle mantik mi olur Ozgurcum. Rekabet olmayacak mi kimse sakat degilken ne demek? Kim formanin hakkini veriyorsa o alacak formayi.

10 numara icin alindigini sanmam, cunku kanat ozellikleri agir basan bir oyuncu. Hoca'nin aklinda ne var tabi bilemiyoruz.
Ben senin dediğini anladım da düşüncemi tam anlatamadım. Evet haklısın ancak ben hocanın bariş yada Yunusu keseceğine pek ihtimal vermiyorum. Salai var ayrıca. Devre arası sağ bek alma ihtimali de var. Bu denklemde kanatlardan ikisi yedek kalcak bazen oynıycak. Simdi bu adam maç kaçırmayan biri formayıda hak ediyor diyelim. Barış yada Yunusu hoca kesermi buna takıldım. Normalde evet kesmesi lazım ama ben öyle yapacağını pek düşünmüyorum nedense. Amann yada benim kafa gitti galiba. :) gelsin iyise abi hoca düşünsün banene :)

Arias yerine kanada Ahmet kutucuyu alsak hem yerli hem daha genç yabancı hakkinida ortasahada kullansak ,hocamız yerli oyuncu dusunmuyormu acaba
İkisi de lazım kral şuanda. Arias kesinlikle şuan en lazım olan oyuncudur futbolu haricinde karakter ve duruş olarak da. Kendisi kalpten oynayan ve kudurtucu bir adamdır, birçok mevkide oynayabiliyor, çok hırslı ve aidiyeti yüksektir, sakatlanmaz. Ayrıca gelmek de istiyor. Ayrıca Ahmed Kutucu için ciddi para isterler. Olacaksa ikisi de gelsin isterim ama önceliğim Arias.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sag kanat Arias, sol kanat Baris oldugunda Mertens yerine Yunus yada sonra'dan oyuna girebilen Salai ve Yunus olacak. Gayet iyi olur.

Arias yerine kanada Ahmet kutucuyu alsak hem yerli hem daha genç yabancı hakkinida ortasahada kullansak ,hocamız yerli oyuncu dusunmuyormu acaba
Kutucuyla ariasin ne alakasi var bence hic birseyleri benzemiyor kutucuyu alip forvet arkasi mertens yerinde oynaticam desen tamamda

Arias tam safkan bir kanat kutucu bence kanat oynamamali bu kadar iyi topa vuran adami kanada atmak adama yazik olur gole yakin oynamali Ornegin Mertens yerine ceza sahasinda dolassa 2. forvet olarak baya gol atar

Kutucu alinmali ama ariastan bagimsiz

Kutucu-Arias- İki tane bek bir tane stoper olmalı. Metehanla falan olmaz bu işler.
Ayrıca ekstradan bir golcü lazım. Icardi yok Osimhen'in arkasında Bats ve bir tane daha forvet olmalı. Ben olsam Enis Destan'ı zorlardım.

Ben senin dediğini anladım da düşüncemi tam anlatamadım. Evet haklısın ancak ben hocanın bariş yada Yunusu keseceğine pek ihtimal vermiyorum. Salai var ayrıca. Devre arası sağ bek alma ihtimali de var. Bu denklemde kanatlardan ikisi yedek kalcak bazen oynıycak. Simdi bu adam maç kaçırmayan biri formayıda hak ediyor diyelim. Barış yada Yunusu hoca kesermi buna takıldım. Normalde evet kesmesi lazım ama ben öyle yapacağını pek düşünmüyorum nedense. Amann yada benim kafa gitti galiba. :) gelsin iyise abi hoca düşünsün banene :)
Sevgili Özgür kafanı yormana gerek yok :Ziyech gitti Arias geldi .Olay bundan ibaret.
kafayı yoracağımız tek şey şu olmalı: sağbek sol bek 8 numara ve striker.Olmazsa olmazlar.Biz yine sondan başlıyoruz olaya gibi:)

Siki bir Fuluminense taraftari olarak her soruya acigim

İnşallah Saraya yapılan muamele bu arkadaşada çekilir. Kime köpek çeksek bizi göt ediyor. Ama ben gelirse iyi işler yapacağından umutluyum.
tespitlerin şahaneee

şu kadarını söyleyeyim forum yönetminin dikkatini çekiyorsun panallerde hızlı yükleşinden bahsediliyor.

2025 yılında patlama yapacağına eminim

Geri
Üst Alt