- 6 Ağustos 2009
- 9.660
- 0
- 311
Cevap: Jo sakatlandı!
daha duruyormusun
3 haftamı küfür etmek istiyorum artık
daha duruyormusun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 haftamı küfür etmek istiyorum artık
Iyide Nonda takimdayken demedigimizi birakmadik ona.Simdi elimizde adam kalmayinca yine Nonda´ya döndük. Forvetsiz oynarim ama Nonda´yi görmek istemiyorum dedi forumun %75´i. Olmaz böyle. Bi sekilde bu zorlugun üstesinden gelecegiz.Sartlara göre fikir degistiriyoruz hemen.Biz Galatasaray´iz. Hala kadro olarak Kayseri´den cok cok güclüyüz.
Büyük takim dedigin cikacak eze eze yenecek Kayseri´yi.
Bizim bu sağlık ekibine bi uyarı çekilmesi lazım bu Jo için geçerli değil o darbeye bağlı sakatlık ama son 3 senedir sakatlık sakatlık bu kadarda olmaz ben anlamıyorum fenerde Devidin ayağı kırıldı 6-7 ay dediler adam 4 ayda geri döndü Baros'un sakatlığı keza öyle Kewell 2 maç oynamasaydı sakatlığı bu kadar büyük olmayacaktı belkide hiç olmayacaktı...Artık bunları birileri görsün yazık bu takıma bu taraftara..
----------------------Leo Franco---------------------------------
--Uğur--------Neill---------------Emre Aşık----------Caner-------
----------------------Sarp--------------------------------------
--------------Barış---------------Elano-------------------------
--Keita---------------------------------------------Arda------
---------------------Servet------------------------------------
4ayın 1 ayı gitti sene sonu kesinlikle alınmaz jo ...
Ciddimisin gerçekten ?
Yapılan açıklamada ''en az 3 hafta'' lafı geçiyor. Yani bizim sağlık ekibi açık kapı bırakmış. Yine sıvarlarsa biz en az dedik derler. 3 hafta darbeye bağlı, 3 hafta da sağlık ekibine bağlı 6 hafta zor görürüz.
Yakında bir yerde sağlık ocağına bakıtsınlar bir de. Güvenmesinler hemen bizim sağlık ekibine.
Antu adlı site Jo sakatlandı diye bayram etti.