Jo en az 3 hafta yok!

Cevap: Jo sakatlandı!

Arkadaşlar içimde kaldı.Jo geldi diye söyleyip olumsuz bir hava yaratmak istemiyordum.

Keşke Robin Keane 'i alsaydık , yanlış anlaşılmasın Jo sakatlandı diye değil.

O adamın futboluna hastayım.

kayseriyi yenecegiz.. bak görün.. sakatlarimiz var ama takimimiz da iyi... kupa macini fazla önemsemedikleri icin vasat oynadilar dün...

O degilde bazı mesajları okudukça foruma yaş sınırı istiyorum 16-18 gibi.

Bizim bu sağlık ekibine bi uyarı çekilmesi lazım bu Jo için geçerli değil o darbeye bağlı sakatlık ama son 3 senedir sakatlık sakatlık bu kadarda olmaz ben anlamıyorum fenerde Devidin ayağı kırıldı 6-7 ay dediler adam 4 ayda geri döndü Baros'un sakatlığı keza öyle Kewell 2 maç oynamasaydı sakatlığı bu kadar büyük olmayacaktı belkide hiç olmayacaktı...Artık bunları birileri görsün yazık bu takıma bu taraftara..

Cevap: Jo 3 hafta yok !

Iyide Nonda takimdayken demedigimizi birakmadik ona.Simdi elimizde adam kalmayinca yine Nonda´ya döndük. Forvetsiz oynarim ama Nonda´yi görmek istemiyorum dedi forumun %75´i. Olmaz böyle. Bi sekilde bu zorlugun üstesinden gelecegiz.Sartlara göre fikir degistiriyoruz hemen.Biz Galatasaray´iz. Hala kadro olarak Kayseri´den cok cok güclüyüz.

Büyük takim dedigin cikacak eze eze yenecek Kayseri´yi.

Şu an Nonda da olsa şimdiki kadar karamsar olurdum. Ancak bence Gio yerine Avrupa'da da oynayabilen santrafor almak daha mantıklıydı veya Kewell-Baros'un sakatlıkları eğer uzun sürecekse o uzun sürecek birisinin sözleşmesi anlaşarak ve küstürmeden dondurulup bir forvet daha almak da mümkündü, ya da en azından yerli bir forvet alınmalıydı (ne kadar Sercan hariç birine güvenmesem de), mesela beğenmediğimiz Gökhan Ünal'ı biz almış olsak şimdi o kadar endişelenmezdik Jo yok diye.

Offf zaten 4 aylığına gelmişti.

Bizim bu sağlık ekibine bi uyarı çekilmesi lazım bu Jo için geçerli değil o darbeye bağlı sakatlık ama son 3 senedir sakatlık sakatlık bu kadarda olmaz ben anlamıyorum fenerde Devidin ayağı kırıldı 6-7 ay dediler adam 4 ayda geri döndü Baros'un sakatlığı keza öyle Kewell 2 maç oynamasaydı sakatlığı bu kadar büyük olmayacaktı belkide hiç olmayacaktı...Artık bunları birileri görsün yazık bu takıma bu taraftara..

Adnan Polatın seçimdeki en büyük eksisi bu sağlık ekibi olacak. Rakibi adam gibi sağlık ekibi getirecem derse oylar ona gider:o:o

----------------------Leo Franco---------------------------------

--Uğur--------Neill---------------Emre Aşık----------Caner-------

----------------------Sarp--------------------------------------

--------------Barış---------------Elano-------------------------

--Keita---------------------------------------------Arda------

---------------------Servet------------------------------------

4ayın 1 ayı gitti sene sonu kesinlikle alınmaz jo ...

Yapılan açıklamada ''en az 3 hafta'' lafı geçiyor. Yani bizim sağlık ekibi açık kapı bırakmış. Yine sıvarlarsa biz en az dedik derler. 3 hafta darbeye bağlı, 3 hafta da sağlık ekibine bağlı 6 hafta zor görürüz.

Yakında bir yerde sağlık ocağına bakıtsınlar bir de. Güvenmesinler hemen bizim sağlık ekibine.

Yalçın

Sedat

Egemen

İsmail Güldüren

Lugano

Emre

Bilica

ve daha niceleri bunlara kasap demek kasaplara hakaret olur.

----------------------Leo Franco---------------------------------

--Uğur--------Neill---------------Emre Aşık----------Caner-------

----------------------Sarp--------------------------------------

--------------Barış---------------Elano-------------------------

--Keita---------------------------------------------Arda------

---------------------Servet------------------------------------

Ciddimisin gerçekten ?

Ben söyliyim. En az 3 hafta dendiğine göre rahat 1-1.5 ayı bulur dönmesi.

4ayın 1 ayı gitti sene sonu kesinlikle alınmaz jo ...

3 ayi var daha bekle sen.. alinir.. 3 hafta sakatlandi diye adamin performansi sonradan nasil olacagini simdiden bilemeyiz. ön yargili olmayalim hemen, adam daha 22 yasinda kolaylikla atlatir bu sakatligi... ama baros eskisi gibi dönermi onu bilemem

Yapılan açıklamada ''en az 3 hafta'' lafı geçiyor. Yani bizim sağlık ekibi açık kapı bırakmış. Yine sıvarlarsa biz en az dedik derler. 3 hafta darbeye bağlı, 3 hafta da sağlık ekibine bağlı 6 hafta zor görürüz.

Yakında bir yerde sağlık ocağına bakıtsınlar bir de. Güvenmesinler hemen bizim sağlık ekibine.

3 hafta da dönmez o merak etme,rahat 4-5 haftası var o zamana kadar zaten hakemler 2-3 futbolcunun daha sakatlanmasına göz yumup,aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gösterir bizimkilere,Aziz Yıldırım Bey de mutlu edilir.

Ulan güdümlü FENERASYON,bütün futbolcuları sakatlasanda eleyemeyeceksin bizi yarıştan.

Cevap: Jo en az 3 hafta yok!

Antu adlı site Jo sakatlandı diye bayram etti.

Cevap: Jo en az 3 hafta yok!

Hakan Şükür

Necati Ateş

Ümit Karan

Hasan Kabze

2005-2006 Türkiye nin en iyi forvet hattı bizde, hepsi de Türk

hiçbiri de sakatlanmıyordu ya

Geri
Üst Alt