Rubar Kızıl
Cezalı
- 27 Temmuz 2009
- 763
- 0
- 1.286
Cevap: # Jo
Başta Skibbe 'yi ve yönetimi. Yetmez mi ?
Lincoln kimi bozdu?
Başta Skibbe 'yi ve yönetimi. Yetmez mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lincoln kimi bozdu?
Santos fırtına gibi esecek sinyalleri veriyorsa Caner neler veriyor merak ediyorum.
Santos'u bozan falan yok. Santos kendisi bozuk bi tip zaten. Tipik Brezilya'lı..
Jo'da sütten çıkmış ak kaşık değil. Zaten o yüzden kiralama yoluna gidilmiştir. 6 ay bakarsın, adam sorun çıkartıyorsa, oynamıyorsa sonra güle güle.. Barusso örneği var çok da uzaklarda dğeil.
Başta Skibbe 'yi ve yönetimi. Yetmez mi ?![]()
Eee Jo kimi bozacak?
La la la La la la Eeeeeoooooo Elano![]()
Zaten yönetim dersini almıştır.Rijkaard 'ın bu konular da tecrübesi va.Onların etkileceğini düşünüyorum.![]()
Bence şöyle bir durum var özellikle Brezilyalı futbolcuların etkili olabilmesi için takımda en az toplam 2 Brezilyalı olması(yada aynı dili konuşan bir ülkeden futbolcu) şart,öteki türlü çok yalnız kalıyorlar...
Bunun en güzel örneği bence Lincoln örneğiydi antrenmanlarına bakıyorduk adamın hep kendi halinde yalnız,ne zamanki Fernando Meira(Portekizce konuşan) geldi hep onunla takılıyordu ki o sezonun ilk dönemi Lincoln coşmuştu müthiş oynuyordu goller,asistler..Ne zamanki Meira gitti Lincoln yine içine kapandı oynamadı falan filan.Aynı şekilde fenerbahçeye bakın antrenmanlarında hep Brezilyalılar birlikte takılırlar Türkler ayrı takılırlar
Evet aynı ülkeden gelen oyuncular gruplaşmaya gidebilir ama abartılmadığı sürece gereklidir bu,2 oyuncu birbirine destek olur ama aynı ülkeden 3-4 oyuncu olursa bu gruplaşmaya gider..
Jo transferi akıllıca olur,Elano ile Jo birbirine destek olurlar.3.cü bir Brezilyalı gelirse işler bozulabilir tabi..
Yahu Avrupa felan dersin anlarımda taraftarın şöyle abuk subuk varsayımlar üzerinden taraftarın transfer istememesi beni deli ediyor
Elano,Kewell,Baros,Nonda,Neill bunlar hep ingilizce konuşan insanlar,Jo gelirse arkadaşlık anlamında çok yanlız kalacagını sanmıyorum
Gerçi bunların hepsi evli adamlar takılamazsınama olsun
![]()
Arkadaşlar niye relaks olmayı denemiyorsunuz?
Sanki kaderimiz Jo Alves üzerine kurulmuş izlenimi veriyorsunuz.
Bence bu yeni transfer hastalığını atlatmamız şart,çünkü çok komik görünüyor karşıdan..
Biz futbolcu görmemiş bir camia değiliz ,onun için biraz daha sakin olmalıyız.
Diğer yandan da yine söylüyorum hedef avrupaysa ve bu sezon bu kadar iyi bir kadro varken iyi bir golcü alıp finale gitmek amaçsa,avrupa kuplarında oynayamayacak bir futbolcu ne kadar doğrudur?
Yoksa biz hedeflerimizden vaz mı geçiriyoruz göz göre göre ?
Neden mi ?
Bu sorunun cavabını vermek içimn kahin olmak gerekmez..
Nonda sakat ve ağır vasıta,oynasa dahil nereye kadar gider muamma?
Baros,sakat...
Hani senin avrupada oynayacak golcün?
Bunun dışında jo gelse dahi bu sezon TSL de de çok etkili olamayacağı kanısındayım;çünkü aralık ayından beri sakat ve displinsizlikleri nedeniyle cezalı ,ne zaman form tutacak ve adaptasyonu sağlayacak?
Jo kötü futbolcu demiyorum ama bu sezon ki hedeflerimiz için ideal futbolcu da diyemiyorum.
Alınırsa kötü mü olur? Bu sezon için evet ama ilerleyen yıllar için hayır aksine iyi olabilir.
Şimdi kendimize sormamız gereken soru bence şu bu sezon avrupada yola devam etmek için mi transfer yapmalıyız,yoksa iler ki yılları düşünerek mi transfer yapmalıyız?
Çünkü; emin olun iyi bir golcü olmadan avrupa da başarı toz pembe bir hayal olur...