Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Sorunluysa dedikleri gibi 6 ayın sonunda paşa paşa gider bizde yeni forvet bakarız çok da kaybımız olmaz.Ama gerçekten takıma alışırsa 8'i de 9'u da verir yönetim.Vermeyecek olsalar zaten almazlardı.Seneye Aslantepe senesi hatırlatırım.

Hayırlı uğurlu olması dileğiyle..

Rüya takımın son parçaları da yerine oturuyor. Jo inşalah sezon sonu temelli aramıza katılır..

Caner bu performansını sürdürürse seneye kesin bizde. Ama göze girebilmek için şans bulabilecek mi o sorun. Caner Türkiye'de herhangi bir takımda oynasaydı Sercan la beraber en pahalı Türk oyuncu olurdu - Anadolu takımları arasında - oyunculardan biri olurdu ve asla 3.5 a alamazdık . Bence ne olursa olsun bonservisi alınmalı .

beyler Jo'nun imzasıyla beraber Canaydın ve destekçileri sanırım sonsuza kadar bir tehlike olmaktan çıktılar.. zira Aslantepe açıldığı anda hiç kimse bu kadar başarılı bir yönetimi yıkamaz..

UEFA'da oynayabilecek bir adam gelir bence.

Satın alma opsiyonu ile 6 ay kiralanmıştır. Bilmeyen arkadaşların bilgisine.

Jo jo jo gelmiş yaaaaaaav deymeyin keyfimize.

Arkadaşlar belki bilgi verilmiştir ama ben yeni girdim siteye acaba sene sonunda satın alma opsiyonu var mı?

Satin alma opsiyonu bizdeyse Jo güzel performans gösteririzse kesin aliriz aslantepede ne cosariz yaw :D

Satin alma opsiyonun miktari ne kadarmis aciklandimi?

Uyuz oluyorum bizim yönetime, yine soktu bana 89 lirayı.İşin yoksa git birde Jo forması al.:)

Arkadaşlar Dos Santos gelir mi gelmez mi gerçekten bilmiyorum. Keşke orta saha gelseydi, forvet hattı çok alternatifli oldu, Dos Santos gelirse iyice kabarır forvet hattı diyenlerimiz de var. Kendi bakış açımıza göre bir haklılık payı var. Ama Dos Santos'un alınıp alınmayacağı da muamma. Bir şey bilmiyoruz.

Eğer Haldun Üstünel Jo ile beraber gelmezse, Türkiye'ye giriş yapmazsa o halde bir transfer daha beklemekte fayda var deriz. Öte yandan eğer bu takıma orta saha alınmazsa umudunuzu kırmayın. Bu yönetim adım gibi eminim ki kendi kafasına göre iş yapmıyor. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda gereğini yerine getiriyor. O yüzden kafanızı bozmayın ve tadını çıkarın. Bu takımı oynatacak olan, bir sistem aşılayan ve bu sistem ışığında nasıl futbolculara ihtiyacı olduğunu bilen teknik ekip. Bu seçimlere her daim saygılı olalım.

Yoksa ben de istiyorum gözüm kapalı Hamit'i. Hamit mi Santos mu deseler bir saniye düşünmeden Hamit derim misal. Hamit gibi bir adam bu takıma inanılmaz bir ivme kazandırır. Ama orta sahaya bir takviye olmazsa kafanızı da bozmayın.

Bence önümüzdeki yaz hem defansa hem de orta sahaya üst düzey adamlar alınacak. Bu kesin. Şu an için sezon arasında onca oyuncuyu almak kolay değil. Siz keyfini çıkarın. Hemen akabinde de bu takımın oyuncularının bir an önce birbirine ısınması, sistemi oturtması ve makine düzenine geçebilmesi için dua etsin.

Yok, Jo'nun üstüne bilindik bir adam daha alırsa bu yönetim sadece şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim: Sezon sonuna kadar Ali Sami Yen full çeker, bir çok seyirci dışarıda kalır. Seneye dediğim üst düzey bir kaç transfer daha yapılır ve bu sefer 52 bin kişilik Aslantepe'nin kapılarında dışarıda kalan yüzlerce taraftar olur. :)

Katılıyorum.

Hatta seneye alınacak oyuncuların şimdiden belli olduğunu, ön görüşmelerinin yapıldığını ve söz alındığını düşünüyorum. Sezon sonu Nonda, Kewel Servet ve Arda'nın gideceğini (Linderoth zaten gitti) ; Nonda ve Kewel yerine Hamit'i bile aratmayacak bir orta saha (Hamit'in kendi değilse) ve Puyol olmasa da; Servet'den daha iyi top süren daha iyi pas veren bir defans alınacağını düşünüyorum.

Bunları düşünürken, "Görünen köy klavuz istemez" atasözü aydınlığında değerlendiriyorum.

Ayrıca seneye Emre Çolak gibi "bu olur" diye bir kenara not edilen oyuncuların da A takıma çıkacağından eminim.

Riijkaard sayesinde bizimde Giovannilerimiz, Bojanlarımız ve Pedrolarımız olacak. Messi diyemiyorum; O dünyalı bile değil.

linderothu göndermek için birde tazminatını ödeyeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt