Arkadaşlar Dos Santos gelir mi gelmez mi gerçekten bilmiyorum. Keşke orta saha gelseydi, forvet hattı çok alternatifli oldu, Dos Santos gelirse iyice kabarır forvet hattı diyenlerimiz de var. Kendi bakış açımıza göre bir haklılık payı var. Ama Dos Santos'un alınıp alınmayacağı da muamma. Bir şey bilmiyoruz.
Eğer Haldun Üstünel Jo ile beraber gelmezse, Türkiye'ye giriş yapmazsa o halde bir transfer daha beklemekte fayda var deriz. Öte yandan eğer bu takıma orta saha alınmazsa umudunuzu kırmayın. Bu yönetim adım gibi eminim ki kendi kafasına göre iş yapmıyor. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda gereğini yerine getiriyor. O yüzden kafanızı bozmayın ve tadını çıkarın. Bu takımı oynatacak olan, bir sistem aşılayan ve bu sistem ışığında nasıl futbolculara ihtiyacı olduğunu bilen teknik ekip. Bu seçimlere her daim saygılı olalım.
Yoksa ben de istiyorum gözüm kapalı Hamit'i. Hamit mi Santos mu deseler bir saniye düşünmeden Hamit derim misal. Hamit gibi bir adam bu takıma inanılmaz bir ivme kazandırır. Ama orta sahaya bir takviye olmazsa kafanızı da bozmayın.
Bence önümüzdeki yaz hem defansa hem de orta sahaya üst düzey adamlar alınacak. Bu kesin. Şu an için sezon arasında onca oyuncuyu almak kolay değil. Siz keyfini çıkarın. Hemen akabinde de bu takımın oyuncularının bir an önce birbirine ısınması, sistemi oturtması ve makine düzenine geçebilmesi için dua etsin.
Yok, Jo'nun üstüne bilindik bir adam daha alırsa bu yönetim sadece şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim: Sezon sonuna kadar Ali Sami Yen full çeker, bir çok seyirci dışarıda kalır. Seneye dediğim üst düzey bir kaç transfer daha yapılır ve bu sefer 52 bin kişilik Aslantepe'nin kapılarında dışarıda kalan yüzlerce taraftar olur.