Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

mess2z.jpg

bir gün belki ??? abartmadım dimi :):)

Arkadaslar iyi geceler yarin okul var ne de olsa :D

Jo Hayirli olsun tekrar.

Aceto Haldun Üstünel için İngiltere'de bu sefer galiba orta saha peşinde demiş,İngiltere'den orta saha kim olabilir ki,hadi dökülün bakalım :)

yazın arda gider bence zaten misyonunu da doldurdu

son konuşulanlar üstünden ihtimalleri değerlendirelim.

Barosun sözleşmesini dondurur ve Dos Santos'u kiralık alırsak. Önümüzdeki sezon Nonda'nun gidip, Baros'un geri dönmesi ile oluşacak yabancı oyuncu kadromuz: Leo, Neill, Elano , Keita , Baros , Jo , Dos Santos, Kewell.

Benim bu tablodan çıkardığım şu olur. Ya Kewell , Baros ikilisinden birisi ile sözleşme yenilenmeyecek ya da Dos Santos , Jo ikilisinden hangisi takıma daha çok uyum sağlarsa, onun satın alma opsiyonu kullanılacak.

Çünkü;

Hücum hattında bu kadar fazla yabancı lüks görünüyor. içlerinden 1 tanesinin gitmesi ve yabancı bir stoper ya da yabancı bir defansif ortasaha alınması daha gerçekçi bir seçenek olacaktır. Tabi eğer Hamit ile önümüzdeki sezon için çoktan anlaşılmamışsa... :)

Kewell kalır,baros gider diye düşünüyorum.Aynı şekilde nonda ilede yollar ayrılacak.Elbetteki hücum hattında çok fazla yabancı oyuncu olması iyi olmaz ama benim görüşüm baros-nonda ikilisi ile yollar ayrılacak gibi hissediyorum.

Yolda kimler varmış :D

Hayırlı olsun hepimize.

City Vieria'yı aldı acaba De Jong'u verirler mi :p

Ersin Düzen GS'li mi?Bizim duygularımızı paylaşıyor:D GS taraftarı bu gece Santos'u bekler diyor:D

Olaya hep iyi açıdan bakıyoruz.

Devre arasında forvet hattına güçlü bir transfer yapmak pek huyumuz değildir.

Aklıma tek kötü ihtimal geliyor.Baros'un sakatlığı cidden daha mı kötü?Belki de 3-5 ay yok ve bu saklanılıyor olabilir :(

yoksa devre arasında Jo'yu kim kaybetmiş de biz bulalım diyesi geliyor insanın...

Umarım yoktur böyle birşey..

hamit ve dos santos gelirse bütün forum anlaşır herhalde:D:D

dos santos aşkı nerden geliyor anlamadım

ileride oynayacak 3 futbolcu için arda kewell keita baros nonda jo aydın caner gerektiğinde elano varken giovanni dos sntos ne işimize yarayacak??

Nonda ve Aydın gidici .. Dos Santos'un hucüm bölgesinin her yerinde oynayabildiğini düşünürsek ve 3 kulvarda yaptığımız mücadeleyi hesaba katarsak Dos Santos çok işimize yarayacak. Ayrıca yaz döneminde transfer piyasası daha çok kızıştığından oyuncuların değerleri daha da artıyor. Dos Santos gibi yetenek kapımızdan dönerse çok yazık olur..;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt