Serdar AYDIN
Parçalı Üye
- 15 Ocak 2010
- 2.221
- 0
- 1.146
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
kuşlar çıldırdı
Ntvspor da amma konuştu ha![]()
kuşlar çıldırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet
Kaynak:GS TV
son konuşulanlar üstünden ihtimalleri değerlendirelim.
Barosun sözleşmesini dondurur ve Dos Santos'u kiralık alırsak. Önümüzdeki sezon Nonda'nun gidip, Baros'un geri dönmesi ile oluşacak yabancı oyuncu kadromuz: Leo, Neill, Elano , Keita , Baros , Jo , Dos Santos, Kewell.
Benim bu tablodan çıkardığım şu olur. Ya Kewell , Baros ikilisinden birisi ile sözleşme yenilenmeyecek ya da Dos Santos , Jo ikilisinden hangisi takıma daha çok uyum sağlarsa, onun satın alma opsiyonu kullanılacak.
Çünkü;
Hücum hattında bu kadar fazla yabancı lüks görünüyor. içlerinden 1 tanesinin gitmesi ve yabancı bir stoper ya da yabancı bir defansif ortasaha alınması daha gerçekçi bir seçenek olacaktır. Tabi eğer Hamit ile önümüzdeki sezon için çoktan anlaşılmamışsa...![]()
bir gün belki ??? abartmadım dimi![]()
bir gün belki ??? abartmadım dimi![]()
Kaç paraymış Jo'nun bonservisi bu adam sezon sonu giderse çok üzülürüm.
Ersin Düzen GS'li mi?Bizim duygularımızı paylaşıyorGS taraftarı bu gece Santos'u bekler diyor
![]()
dos santos aşkı nerden geliyor anlamadım
ileride oynayacak 3 futbolcu için arda kewell keita baros nonda jo aydın caner gerektiğinde elano varken giovanni dos sntos ne işimize yarayacak??