Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

içimde çok fena ters köşe olacağız ingiltereden nigel de jong veya jermaine jenas gelecek gibi bir his var..

Gene NTV spor da duydum. Tobinin ve Nondanın menejerleri istanbuldaymış yönetimle görüşüyorlarmış. Sanırım 2 side yolcu. Hafta sonu Antep maçına yetişirmi JO??? Nonda giderse??:idea:

nonda gder mi saçmalama.jo zaten avr da oynayamıyo .nonda dan bşka forvet mi war da onu barkcaklar :S

Artık istikrar zamanı geldi arsenal gibi manchester gibi başarısız olsa bile bu teknik heyetle devam eder ve bu güçlü duruşu olan vizyonu olan yönetimimizle uzun yıllar büyük zaferlere koşarız

Hoşgeldin Joao...

fenere bu sene zenci hemde genç damat geldi :D

hadi bakalım kuşlar yeni kocanız bizden... 7 kocalı hürmüzün namını sollayacaksınız Galatasaray sayesinde...

In Haldun We Trust

arkadaşlar nondayı yollarsak atletico maçlaına forvet kalmaz....

bence haldun üstünel opsiyon işini halletmek için kaldı.....

Neyi donduruyorlar yaa baros 2 ay sonra sahalara dönecek bence soğuktan ntvspor'un spikerinin beyni donmuş:D

Baros 1,5 ay sonra suda antrenmanlara başlayacak, tahminim sahada takımdan ayrı çalışmalara başlaması 1,5 hafta sürer, 1-2 hafta takımdan ayrı çalışır, 2 hafta da takımla çalışır, ondan sonra 2-3 maç sonradan falan oyuna girer, ondan sonra da 11'e belki girer, o zaman da formsuz olur. İlk 11'e girmesi nereden baksan minimum 2,5-3 ay. Bu da Nisan'ı bulması demek. Ondan sonra da formu şüpheli olabilir. Bence eldeki verilerle Baros maksimum taş çatlasa 10 maç ilk 11 oynayabilir (ki muhtemeln bunun da altında olacaktır) onlarda da form durumu çok çok şüpheli olur. Tabi bu raporu doktorlar daha iyi verir, ben tahmini konuşuyorum. Doktor raporları dediklerimi doğrularsa dondurmak da gayet mantıklı olur bence.

FESHEDİLMESİNE İSE bu forumdaki en karşı insanlardanım şu aşamada.

şöyle bir günlüğü var bu adamın:

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

- menajerlerden nefret ediyorum (13).

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- menajerlerden nefret ettiğimi söylemiş miydim?

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- avukatlar geldi, uçağı getirttim, bundan büyük baskı olabilir mi?

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.01.2010 00:03)

Beyler şaka maka Jo geldi ya :D

Düşünsenize bundan birkaç sene önce Canaydın döneminde Lukunku gibi adamlar geliyordu şimdi gelen adam Jo

Allahım Canaydın demeyin bana yaaa... Tüylerim diken diken oluyor ne dönemdi ooo yaaa... :mad: Riberiyi 300bin euro ödemediği için kaçıran başkan. Çok şükür geride kaldı artık oo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt