Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Newcastle'den Jonas Gutierrez de gelebilir. Iyı oyuncudur, orta sahaya adam isteyenlere yönelik söylüyorum. E.liginde de oynama ihtimali olan oyuncu bakıyorlardır mutlaka...

Bu haberi bende duymuştum.

Jong değilde Ireland fena olmaz hocam :bayrak:

cidden Ireland şu dünyada alınabilecek en zor ilk 20 futbolcudan birisi, adam city'nin lampardı...

ama bence de jong gelebilir beyler, city umarsızca futbolcu satıyor, haldun da kamp kurmuşa benziyor, ayrıca bu kadar kanat adamı varken dos santos bence malzeme olarak çıkarıldı yönetimden, nigel de jongu istiyorlar ve de fiyat artmasın diye yapıyor olabilirler

avrupada takımımızın ismi yoğun şekilde gündemde

Tarık senin evrensel totem tuttu bravo :asd:

Tutma mı yaa.. Baksana şunların gözlere.. Hoş, gözleride seçilmiyor..

2pzi6nd.jpg
30c8wfq.jpg

Ireland fena olmaz mi? :D :D

JB mi geciyonuz olm, Ireland gelirse baska birseye gerek kalmaz. Paf takim arti Ireland'la ciksak bile sampiyon oluruz. Ireland Ingiltere'deki en yetenekli 5 adamdan biridir.

Orta sahaya adam alıcaksak Baros'un sözleşmesini dondurup, Tobi'yi yollamamız lazım.

Nonda'yı unutalım arkadaslar sadece mevki olarak bir forvet oyuncusu ... Linderoth ve Nonda'nın yeri yoktur bu takımda artık..

Önümüzde mantıklı iki seçenek var;

1- Baros'un sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurulsun, zaten Linderoth'ta gönderilecek çünkü yerine Jo geldi. Baros'tan boşalan kontenjana'da ayağa pası iyi yapan kaliteli bir önlibero oyuncusu alınsın. Sene sonu Nonda gönderilsin, Baros'ta iyileşmiş olarak dönecek. Daha güçlü bir kadroyla CL'ye katılmış olacağız.

2- Sadece Linderoth gönderilsin yerine Hamit alınsın.

Antu'da biri yazmış: "bizde gökhan ünalı aldık ne var bunda????"

Zuauhauhauhauhauhauhauahahahahahahahahahahahaha

Puahauhahauahuahahahhahahahahahahahahahahahahaha

Muhauahuahauhuahuahuahuhahahahahahuahauhauhauhaha

şöyle bir günlüğü var bu adamın:

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

- menajerlerden nefret ediyorum (13).

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- menajerlerden nefret ettiğimi söylemiş miydim?

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- avukatlar geldi, uçağı getirttim, bundan büyük baskı olabilir mi?

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.01.2010 00:03)

Gio geldi kesinlikle :D

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

:omg::omg:

nereye yazmis bunu tek ihtimalli ??

dos santos gelecek o kadarr

Ireland, Elano'dan nefret ediyor :D

lindeyi kayseriye verelim kaysenin salonları son derece modern zorluk çekmez:D

19 ocak 2010 salı

20 ocak çarşamba

21 ocak perşembe

Nerde bu?

tamam gözümden kaçmış buldum, pardon...

Yazdik cizdik burada adam gelecek diye‚ gelmez diye alay edenler oldu. Yapmayin iste bunu‚ kücük düsürüyorsunuz bizi sonra. Sonra manset oluyoruz saga sola.

yazık bu angutlara

Çekememeizlik bu olsa gerek ..

ahmet eker 21/01/2010 - 21:46

ANLAŞILAN M.CİTY ELİNDE FOS ÇIKAN TÜM TRANSFERLERİNİ CİMBOMA PASALIYOR..SEZON BAŞINDA ELANOYU VERDİLER..ADAM AYAKTA DURAMIYOR..ŞİMDİDE JO YU..ADAMI ALMIŞLAR BAKMIŞLAR FOS..SONRA KİRALIK VERMİŞLER EVERTONA ORADA DA İLK 11 E GİREMEMİŞ..ŞİMDİ HEMEN HURDACIYA YOLLAMIŞLAR..BAŞKA KİM ALIRDIKİ:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt