Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

İyidir canım zaten :) , biri soru sordu hangisine daha çok sevinirdiniz diye ona cevap verdim. Yoksa kimseyi ne olması gerektiğine dair ikna etmek gibi bir derdim yok.

Tabki yok sonucta sen Sercani daha cok begenebilirsin normal bisey.:)

Soyledikleriniz dediklerimi dogrular nitelikte, Sercan'i begenmeyip Jo'yu futbol tanrisi yapmak nasil bir istir anlamadim. Isimlere bakarak yorum yapiyorsunuz. Zamaninda Ribery'e de neler dendi, Frank de Boer'e de. Taraftarin transferlere bakisi fazla olumlu. Ismi varsa, zamaninda basarili olmussa tamamdir. Man City aldi diye illa super bir adam olucak diye bir kaide yok. Bence Sercan cok daha iyi bir forvet olurdu bizim icin. Avrupa'da da oynardi

Tottenham neden kullanmıyor bu çocuğu sence ? Bildiğim birşey varsa, Galatasaray'a gerekmeyen bir futbolcu olduğu. Topal ya da Sarp yerine, Hitzlsperger'i izlemenin çok çok daha iyi olduğu...

Bir düşünelim Rijkaard bu çocuğu istiyor sen istemiyorsun hanginiz haklı acaba?

Pabucu dama hastaligi cok yaygin taraftar kitlemizde. Elano gelince Kewell yalan olur, Jo geldi Baros yalan oluyo. Baros Mart basinda form tutmaya baslar. En az 12 Lig macinda ve turu gecmemiz halinde 2-7 arasi Avrupa kupasi macinda oynayacak durumda olucak. Baros'un oyun tarzi ve becerisiyle hücum gücümüze kattiklari yadsinamaz. Simdi forvette rakipsiz degil ve cok daha fazla calismasi gerekecek. Bu rekabetin sonucu ne olursa olsun kazanan Galatasaray olacaktir. Rijkaard'in adaleti ve sayginligi gerekli dengeyi saglayacaktir. Kaldi ki ben 4-4-2'nin de intihar oldugunu düsünmüyorum.

Emre, ben sana katilmiyorum bu noktada, bana sanki Sercan sadece topu onune alip at gibi kosturuyor gibi geliyo hep, ne bi teknik ne bi hava hakimiyeti falan var gibi geldi, 2si de genc ama sanki elimde 2 forvet olsa Joyu ilk 11 cikarir Sercani yedegi yapardim ama neyse farazi seylerden bahsetmiyim simdi...

Zamanında (sen üye olmadan önce sanırım) efsane bir Sercan başlığı vardı, orada 100'e yakın mesaj atıp tartıştığımızdan hiç tekrarlayasım yok :)

Aynı fikirde değiliz demek ki, ancak 5 sene sonra 26-27 yaşlarına geldiğinde kim haklı anlarız :)

Bir düşünelim Rijkaard bu çocuğu istiyor sen istemiyorsun hanginiz haklı acaba?

Rijkaard istiyorsa, çıtımı bile çıkartmam. Ama istiyor mu ? Basın mı "istiyor" diyor onu bilmek lazım...

İnsallah takıma maximum katkıyı yapar,ve sezon sonu bizim olur bonservisiyle,diyorum,Giovani ise bu takımda yıldız olur,ama şimdi ona ihtiyacımız yok,sene sonu için ön prtokol falan imzalanabilir,kulüple anlaşıp.Bence orta sahaya bir oyuncu alınıp transfer bitirilmeli,çünkü çok para harcamadık şu ana kadar aslında.

bu arada defansif orta saha yabaci almayiz cunku oynatamayiz.

leo

sabri---neil-servet-caner

-----on libero--elano-

----------arda----

keita---yabanci forvet-- yabanci sol acik

takim dizilisi. O yuzden leo yerine ufuk gecmedikce on libero yabanci olamaz ve ufuk hazir degil daha. o yuzden dos santos gibi cok yonlu cabuk bir oyuncu mantikli. + Topal gibi bir adam var. Bende isterim kalstrom gibi bir adam, ama yabanci siniri var, kimi kesicen.

bir de bakmissin Haldun Gökhan Inler veya Lucas Biglia yi kapip gelmis...Nasil olur :D

Muhasebeci miyim ben yahu banane parasından..

Sercan'a mı sevinirdiniz Jo'ya mı dediler, Sercan dedim. İkisini de seyrettim, Sercan'da başka adamlarda olmayan öğretilemeyecek bir saha görüşü var. Jo kaliteli adam ama bu yok Jo da.

Bu parasını dert edenleri de anlamıyorum sanki herkes kulübün muhasebesini tutuyor.

kaç maçını seyrettin bursanın kaç maçında izledin sercanı? sercan dünkü çocuk.karşısında reikardı görse bayılır. ne bir istatistiği var. ne göze hoş gölen bir futbol anlayışı. "Tavşan kaç tazı tut" karakterinde forvetin "bitiriciliği" yoksa kontra atak futbolu oynayan anadolu takımlarında oynar en fazla. Sürat herşey demek değil.

Herkese hayırlı geceler,ben kaçar.

Nuri Şahin'de olabilir ama Borussia Dortmund vermez herhalde... O da gelse çok iyi olur...

Angut.Comdan' Alıntı:
Hayalini kurdugumuz adamin su an rakipte olmasi‚ su an hep bir agizdan kötülenmesi tam anlamiyla bir trajedi.

Ne adamlar var ya :D:D:D

Dostlar, Dos santos iyi güzelde. bu takımda yeterince atağa dönük geriye pek gelmeyen oyuncu yokmu ? Bence daha iyi pas trafiği yapabılecek defans ağırlıklı bir oyuncu almamız lazım derim.

Tottenham neden kullanmıyor bu çocuğu sence ? Bildiğim birşey varsa, Galatasaray'a gerekmeyen bir futbolcu olduğu. Topal ya da Sarp yerine, Hitzlsperger'i izlemenin çok çok daha iyi olduğu...

ya hizbergerı alabilsek zaten yoruma gerek yok. ama Santos alınırsa neden alındı demem. Hitzberger takımının bankosu ayrıca Almanya'da çok mutlu. Anca 10-15 milyonlar ile olabilir. Uçuk fiyatlar lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt