Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Bizim yapmamız gerek Jo'yu burda kendi evinde gibi hissetirmemiz , önemli olan bu , Eger iyi performansta gösterirse o zaman bonservisini almamız kolaylasır . Bize düsen göre bu , ondan sonra da Jo'da Galatasaray'da kalmak icin elinden geleni yapıcaktır .

19847_262618228866_527738866_3388605_1034481_n.jpg

Yanlış geliyor bana bu tür şeyler.Dünyanın binbir türlü hali var. Biz işimize bakalım bence.

Bizim yapmamız gerek Jo'yu burda kendi evinde gibi hissetirmemiz , önemli olan bu , Eger iyi performansta gösterirse o zaman bonservisini almamız kolaylasır . Bize düsen göre bu , ondan sonra da Jo'da Galatasaray'da kalmak icin elinden geleni yapıcaktır .

Görünüşe baktığımızda sempatik bir oyuncu,biz sempatik oyuncularla çabuk kaynaşıyoruz,Keita ve Jo çok iyi anlaşacak ben öyle düşünüyorum,gol sonrası sevinçleri felan :D Çok renkli bir 2.devre ve Avrupa kulvarı bizi bekliyor!

Ve taraftarlar artık stadı fullesin daha ne yapsın bu yönetim!

Ohh be...Mantıklı yorum yapan üyelerimiz biraz daha baskın olun lütfen.

Taraftar = destekler, maddi-manevi destek olur, heyecan yaratır ve renklendirir, şarkı söyler, savunur ve alkışlar.

Transferin "kaça yapıldığını, opsiyonu olup olmadığını, müneccimliği" yapmaz. Bu işler YÖNETİMİN işidir. Gidin forma alın, destek olun yani üstünüze düşeni yapın.

Ben Jo'yu nasıl gaza getireceğimizi biliyorum...

Önce bir yumruk show'u öğretsinde Arda ona :D

Genç oyuncu dikkatli olmak lazım. Kewell, Baros ve Elano gibi isimlerin takımda olması çok önemli bu yüzden, örnek oluştururlar.

Genç oyuncu dikkatli olmak lazım. Kewell, Baros ve Elano gibi isimlerin takımda olması çok önemli bu yüzden, örnek oluştururlar.

Aynen, sakinlikle ve sevinçle destek olun. Opsiyonundan bize ne şuan ? Bir çıksın sahaya 8-10 hafta oynasın sonra düşünülür. Kimsede "Türkiye'de çok gol atıyor" diye gelip almaz elinizden merak etmeyin.

caner ve Jo aynı takımda Neilde oyle e zaten kewell ile arkadaşlar elano desen yine ole yanı uyum sorunu olmaz

Kaç gündür uymuyorum bu transfer gerçekleişcek diye:D sağlılkı düşünemiyorummudur nedir?

Aynen, bir taraftar olduğunu unutmuş bütçe-planlama-strateji'ye yoruyorsun kendini. Rahatla nefes al güzel bir transfer dönemi yaşıyoruz, hedefler büyük, rakiplerin "mööö" diyor. Daha olumlu şeyler düşünün, "sene sonu ne olcak abeeeyyy" diyorsunuz adam oynasın hele. Önce GALATASARAY !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt