Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.536
- 106.162
- 4.738
topçu iyi olmasa yapmaz.Hasandaki yangın beni şaşırtıyorne kadar naif bir beyefendi halbuki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
topçu iyi olmasa yapmaz.Hasandaki yangın beni şaşırtıyorne kadar naif bir beyefendi halbuki
Ortamı hep sen geriyon zaten umarım dmde konuştuğumuzu yaşarsın bu süreç sonundatopçu iyi olmasa yapmaz.
İrfan-Gedson-Mhy-Vedat vs. karakterlerini bir kenara bırakıp futbolculuklarını değerlendirdiğimiz zaman bizde 11 oynamaz dediğimiz Mhy(belki) dışında topçu yok.Hasandaki yangın beni şaşırtıyorne kadar naif bir beyefendi halbuki
Gedson dışında hiçbiri koymadı bana ya. Joao çalımı yersek ona da üzülürüm ama Gedsondan sonra dokunmaz bunlar.İrfan-Gedson-Mhy-Vedat vs. karakterlerini bir kenara bırakıp futbolculuklarını değerlendirdiğimiz zaman bizde 11 oynamaz dediğimiz Mhy(belki) dışında topçu yok.
tek alıcı bizmişiz gibi davranırsak alırlar tabii.
Bana irfan koymuştu en çok baya istemiştim.Gedson dışında hiçbiri koymadı bana ya. Joao çalımı yersek ona da üzülürüm ama Gedsondan sonra dokunmaz bunlar.
e bütün menajerler böyle, kimse babasının hayrına iş yapmıyor ki. pazarlık yapamıyoruz demek.tamam da ne yapalım menajer bizi soysun mu göz göre göre
Bana da Gedson ve Gedson gelene kadar olan 2 saatte İrfan dışında koymadı ama realist baktığımızda da durum bu. Bir de Gedson yerine Pulgar, Vedat yerine Falcao vs. geldi. Alamadıklarımızın yerine aldığımız adamlar daha kötü oluyor.Gedson dışında hiçbiri koymadı bana ya. Joao çalımı yersek ona da üzülürüm ama Gedsondan sonra dokunmaz bunlar.
e bütün menajerler böyle, kimse babasının hayrına iş yapmıyor ki. pazarlık yapamıyoruz demek.
Evet en büyük sıkıntı o. Alamadıklarımızdan ziyade alamadıklarımızın yerine aldıklarımız koyuyorBana da Gedson ve Gedson gelene kadar olan 2 saatte İrfan dışında koymadı ama realist baktığımızda da durum bu. Bir de Gedson yerine Pulgar, Vedat yerine Falcao vs. geldi. Alamadıklarımızın yerine aldığımız adamlar daha kötü oluyor.