João Pedro Fenerbahçe’de

Hasandaki yangın beni şaşırtıyor 😀 ne kadar naif bir beyefendi halbuki
İrfan-Gedson-Mhy-Vedat vs. karakterlerini bir kenara bırakıp futbolculuklarını değerlendirdiğimiz zaman bizde 11 oynamaz dediğimiz Mhy(belki) dışında topçu yok.

Sırf biz almayalım diye bile alırlar, şaşırmam. En kötü fiyat artırır bizi zor durumda bırakırlar, bütün dertleri Galatasaray olan ruh hastaları bunlar. Çok sinir bozucu ama gerçekten kafa yapıları bu.

Ama bizde de hata büyük. Oyuncunun menajeri pislik olabilir ama bu kadar uzatmamalıydık.

tek alıcı bizmişiz gibi davranırsak alırlar tabii.

İrfan-Gedson-Mhy-Vedat vs. karakterlerini bir kenara bırakıp futbolculuklarını değerlendirdiğimiz zaman bizde 11 oynamaz dediğimiz Mhy(belki) dışında topçu yok.
Gedson dışında hiçbiri koymadı bana ya. Joao çalımı yersek ona da üzülürüm ama Gedsondan sonra dokunmaz bunlar.

Gedson dışında hiçbiri koymadı bana ya. Joao çalımı yersek ona da üzülürüm ama Gedsondan sonra dokunmaz bunlar.
Bana da Gedson ve Gedson gelene kadar olan 2 saatte İrfan dışında koymadı ama realist baktığımızda da durum bu. Bir de Gedson yerine Pulgar, Vedat yerine Falcao vs. geldi. Alamadıklarımızın yerine aldığımız adamlar daha kötü oluyor.

Fb bu sene 15 tane adam aldıysa hepsi çöp oğlu çöp ama bu adam dengeleri değiştirecek biri, bok atmam bize gelseydide takımı değiştirirdi, fbdede değiştirir skor yükünü çeker kötü oldu

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana da Gedson ve Gedson gelene kadar olan 2 saatte İrfan dışında koymadı ama realist baktığımızda da durum bu. Bir de Gedson yerine Pulgar, Vedat yerine Falcao vs. geldi. Alamadıklarımızın yerine aldığımız adamlar daha kötü oluyor.
Evet en büyük sıkıntı o. Alamadıklarımızdan ziyade alamadıklarımızın yerine aldıklarımız koyuyor😀

İş bu şekilde ortalık kızıştırmaya döndüyse, o parayı 30 yaşında adama gömmektense bırakalım Fener alsın.

Geri satamayacağın adama büyük paralar ödeme işine karşıyım şahsen.

fener aynı mevkide 3-4 tane oyuncusunun olduğu bölgeye bu paraları vermez. menajer oyunu gibi duruyor.

öyle değilse bile büyük enayilik.

30 yaşında ve satılma ihtimali sıfır olan birine okadar para verilmez. Fb teklif yaptıysa onlara girsin, bırakın

Geri
Üst Alt