João Pedro Fenerbahçe’de

Transferi açıkladıkları videoya öldüm 😂 ezeli rakip diye payımıza bu düşmüş işte naparsın

Kesinlikle. Biz 4.5a çıktık b3lki 4.6ya ama biz 6da versek alikoç 6.1 verip alırdı kafaya koymuş birkere

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Açık arttırmaya girmemeyi doğru buluyorum da ortada bir saçmalık olduğu da bariz. 6.5 verilen bir topçuya biz niye 4.2 teklifimizi revize edip 4.7 yapalım. Demek ki miktar o civardaymış işte açıklanınca daha iyi anladık.

Adamlar ezik olduklarını göstermeden duramıyorlar. Dünya üzerinde bu kadar kompleksli başka bir grup yoktur.
GS ile uğraşmaktan yıllardır burunları boktan kurtulmuyor ama hâlâ aynı şekilde devam 😂

Bence fener sampiyon olursa bunun sayesinde olacak, olamazsa da yine bunun yüzünden olacak. Insallah yatmaya gelmistir

Elimiz kolumuz bağlı rakipler ilgilendiğimiz her oyuncuyu elimizden alıyor hiç cevap veremiyoruz.

Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış elemana o kadar paralar vermek.
Tam bir iş bilmezlik.Sırf eziklik kompleksi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim için iyi transfer olurdu ama fener için o kadar gerekli değildi, fenerin kadro bizde olsaydı bu transferden dolayı tepki verirdim yönetime çünkü o mevkiye ihtiyaç yok

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamların forvet arkası oyuncuları.
Rossi, lincoln, irfan, pelkas, arda, king...

Bumların hangisi gelse bizde banko oynar, birde gidip pedroyu aldılar. Lakin pedro bunların hepsinden iyi yani tek transferle fbyi geçme şansın vardı yazık oldu.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamların forvet arkası oyuncuları.
Rossi, lincoln, irfan, pelkas, arda, king...

Bumların hangisi gelse bizde banko oynar, birde gidip pedroyu aldılar. Lakin pedro bunların hepsinden iyi yani tek transferle fbyi geçme şansın vardı yazık oldu.
Arda dışında hiç biri oynayamaz bence.

maddi olarak cok büyük kazık yediler irfan olayının aynısı oldular ihtiyacları olmadıgı ve jesus istemedigi halde aldılar

işin garibi 10 kusur adam aldılar aldıkları tek işe yarayacak olan adam bize calım atmak icin aldıkları adam

şampiyonluk hamlesi bence 3-5 denmeden alınmalıydı. FB oyun tarzıyla alakası yok ancak bizde Necati etkisi yaratabilirdi.

fenerde özil,ortega,anelka bile performans veremedi pedro kim ki..alamadık diye demiyorum ama bence çok abartıldı bu kadar iyi olsa bizim lige düşmezdi.italyanlar için ispanyollar için ufak paralar bunlar ilk onlar alırdı.

bence kilitleyelim - zira gereksiz bir konu haline geldi benim fikrimce.

Geri
Üst Alt