Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.491
- 59.069
- 4.758
Tarihi dünü bugünü yarını her zaman kirli olmuş ve kirli olacak bir camia. düşmanın bile dürüstü değerlidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açık arttırmaya girmemeyi doğru buluyorum da ortada bir saçmalık olduğu da bariz. 6.5 verilen bir topçuya biz niye 4.2 teklifimizi revize edip 4.7 yapalım. Demek ki miktar o civardaymış işte açıklanınca daha iyi anladık.Kesinlikle. Biz 4.5a çıktık b3lki 4.6ya ama biz 6da versek alikoç 6.1 verip alırdı kafaya koymuş birkere
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortaokul seviyesinde göndermeler içeren bir paylaşım yaparlarsa bir yerlerinde patlayabilir. Son bir şarkı istiyorum senden ifb.
Adamların forvet arkası oyuncuları.Bizim için iyi transfer olurdu ama fener için o kadar gerekli değildi, fenerin kadro bizde olsaydı bu transferden dolayı tepki verirdim yönetime çünkü o mevkiye ihtiyaç yok
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda dışında hiç biri oynayamaz bence.Adamların forvet arkası oyuncuları.
Rossi, lincoln, irfan, pelkas, arda, king...
Bumların hangisi gelse bizde banko oynar, birde gidip pedroyu aldılar. Lakin pedro bunların hepsinden iyi yani tek transferle fbyi geçme şansın vardı yazık oldu.
Ozaman da öyle yapmalıydık onlar bize zarar olsun diye çabalıyorsa bizim de öyle yapmamız lazım yüksekten alsınlar, adamlar bildiğin rakip değil düşman edasındalar...Kesinlikle. Biz 4.5a çıktık b3lki 4.6ya ama biz 6da versek alikoç 6.1 verip alırdı kafaya koymuş birkere
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi