Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da !

defansi kim yapicak

Selcuk Inan ve Kallstrom orta sahada pas trafigini yukseltip, pres yapip, topu takimda tutmalari saglayacaklar. Kolektif bir defans uygulanmasi gerek :tiphat:

Handanovic

Sabri-Servet-Lucio-Hasan Ali

Selcuk Inan

Kallstrom-Arda

Elmander

Baros-Drogba​

Trabzon'da klasik on libero ile oynamiyor. Selcuk-Colman'in isini Selcuk-Kallstrom daha iyi yapar.

Açıklama: Johan Elmander

Galatasaray Sportif AŞ, bu sabah Kamu Aydıntlatma Platformu gönderdiği açıklamada, Profesyonel futbolcu Johan Elmander ile prensipte anlaşıldığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcu Johan Elmander ile prensipte anlaşma sağlanmış olup nihai anlaşma imzalandığında kamuoyu bilgilendirilecektir.

Açıklama: Johan Elmander - 20.05.2011 08:50 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org

Selcuk Inan ve Kallstrom orta sahada pas trafigini yukseltip, pres yapip, topu takimda tutmalari saglayacaklar. Kolektif bir defans uygulanmasi gerek :tiphat:

Handanovic

Selcuk Inan

Kallstrom-Arda

Elmander

Baros-Drogba​

Trabzon'da klasik on libero ile oynamiyor. Selcuk-Colman'in isini Selcuk-Kallstrom daha iyi yapar.

Hacı benden iyi kadro kurmuşun ha.

Servet komplo teorisi mi?

Handanovic

Selcuk Inan

Kallstrom-Arda

Elmander

Baros-Drogba​

Elmander - Baros - Drogba ne yaparsan yap aynı 11 içinde olamaz

baros bu takımda her zaman 1. forvettir...

tabi drogba ve o ayarda biri gelmezse, ama elmanderden çok çok daha kaliteli bana göre...

-------------Frey-------------

Sabri--Kesimal---Samba-Çağlar

--------Selçuk---İnler----------

-----------Kalström(Pirlo)------

Gervinho---Drogba-------Hazard

Arda giderse böyle bi kadro kurarız belki.

-------------Frey-------------

Sabri--Kesimal---Samba-Çağlar

--------Selçuk---İnler----------

-----------Kalström(Pirlo)------

Gervinho---Drogba-------Hazard

Arda giderse böyle bi kadro kurarız belki.

Hazard'ın gelmesi imkansız gibi duruyor.

Bu kadar şeyi k.çımdan uydurmuş olamam hocam. Bu sene izlediğim adam vasat baya. 10 maç vardır izlediğim. Zaten istatistikler-bolton taraftarlarının yorumları falan da bunu doğruluyor inkar etmeye lüzum yok. 2 sene önce iyidir belki ama şimdi değil.

Sana söyleyeceğim tek şey ELANO yu bizde göbek atarak uğurladık. Sonra ne oldu? Adam gittiği yerde çoştu.

Bu elmander buraya gelip uçacak anlamanı gelmiyor.

Anlatmak istediğim bu tamamen bir doku uyuşmasıdır. Bir bakmışsınız mükemel uyum sağladı bir bakmışsınız olmadı.

Bugün Messi Türkiyeye gelse mutlu olup mükemmel oynayacağını garanti edemezsiniz.

Sonuç olarak Kötü düşünmek bize hiçbirşey kazandırmaz. Ben Elmanderin gelmesine sevindim. Umarım bize çok iyi uyum sağlar ve doğru tercihi yapmış oluruz.

Objektif baktığında tekniği üst düzey ve forvetteki diğer oyuncuların işini kolaylaştıran iyi bir yardımcı forvet, ancak golcü diye alıyorsak seneye yollarız. Bolton'da yanında hiçbir zaman kalburüstü golcülerle oynamadığından verimli olamadı. Fatih Terim 4-4-2 oynatacak muhtemelen. Baros ile birlikte oynayacaksa etkili olabilir elbette, ama ben kazmalarla dolu bir ligde çok fazla iş yapabileceğini sanmıyorum. Şu bonservisi yok diye futbolcu alma alışkanlığımızı yok etmemiz lazım. Bize lazım olan gerekirse 10 milyonu basıp kaliteli bir golcü almak.

Asla ama asla bir golcü değil

Yardımcı forvet umarım önüne taraftarı tatmin eden bir golcü alınır

Elmander'e hiç sevinemedim Baros gibi bizde patlama yapmasını bekleyeceğiz

Başkan'dan soguttu resmen bu transfer

Bir transferle soğuyup, 1 transferle ısınan halkımız için başkanda malzemenin çok olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda transfer sezonu sonunda, yine çok sevebilirsiniz başkanı.

Bence bunları bırakalım. Transfer 'de isimlerin "direkt başarı garantisi" olmadığını görecek kadar tecrübelendik.

Asla ama asla bir golcü değil

Yardımcı forvet umarım önüne taraftarı tatmin eden bir golcü alınır

Elmander'e hiç sevinemedim Baros gibi bizde patlama yapmasını bekleyeceğiz

Adam golcü değil çünkü, adam bir Baros değil. Santrafor falan değil yani, böyle koyacaksın ileriye geleni atacak falan. Herif bildiğin, normal forvet. Daha futbolcuyu tanımıyorken hoş yorum olmuş seninki de.

Bonservissiz bir oyuncu için gayet iyi bir transfer yahu. Çok katkısını göreceğiz, eminim. Drogba, Eto'o isimleri geçince, taraftar beğenmiyor tabi Elmander'i. :)

Kim Kallström abi o adamı almak çok çok önemli..

Bonservissiz bir oyuncu için gayet iyi bir transfer yahu. Çok katkısını göreceğiz, eminim. Drogba, Eto'o isimleri geçince, taraftar beğenmiyor tabi Elmander'i. :)

Ondan değil de, elimizde Kazım varken Elmander'e gerçekten ihtiyaç olup olmadığı net değil. Ayrıca her sisteme uyum sağlayabilecek bir stili yok, değişik bir futbolcu.

[video]https://www.ntvspor.net/video-galeri/elmanderin-muthis-golleri-burada[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt