Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Çift forvette daha fazla verim alırız.

1 gol, 1 mükemmel asist. Baros'la birlikte oynamalılar.

Tüm mac boyunca harika oynadi, masallah.

her turlu verim aliriz da boyle giderse devre arasina kadar adamcagiz olur

Attığın gol ve müthiş mücadelen için :005:

Her maç olduğu gibi yine en çok koşan adamımız oldu.

birde 90 dk barosla yan yana oynadığını görsek iyi olacak

90 dk olarak baktığımızda oyuna katkısı üst düzeydeydi takım savunması önden başlar tabirinin bugün elmander sayesinde ilk kez bu kadar iyi uygulandığını gördük Bursa savunmasını 60 dk boyunca hiç çıkartmadı Riera ve girdikden sonra Eboue gibi kanat oyuncularının verimsizliğine rağmen Elmander tek başına savaştı.Engin ilk 30 dk elmander'e iyi destek veriyordu ancak sakatlanınca sakat sakat devam ettiği için engin iyice oyundan düştü buna bağlı olarak elmander'de belli bir süre oyundan düştü engin yerine sercan tercihi kimine göre doğru kimine göre yanlış olabilir ama bana göre yanlıştı 55-60'lara doğru orta sahamız fiziki olarak düşmüştü ve bursa ciddi ciddi geliyordu engin sakatlandığında yekta'yı alsaydı yediğimiz baskıdan 4-5 dakika sonra yediğimiz golü yemezdik Elmander'i engin'in olduğu yere çekerek hata yaptı orta sahada diri bir isim top taşıyacak bir isim daha iyi olabilirdi Elmander orta sahada ağır kaldı ama buna rağmen sonradan giren Baroş ipten aldı takımı Sabri iyi destek verdi hücümsal olarak bugün müthişti Gökhan Zan ilk yarı çok kötü bir pas hatası yaparak az daha gol yememize neden olacaktı ama buna rağmen savunmada urfayla gayet iyiydi dediğim gibi servet,urfa hayatta olmazdı ağır kalırdı ama zan,urfa gayet iyi oturdu biri tecrübeli diğeri hızlı gökhan sakatlanmassa lig sonuna kadar götürür ancak bu takım seneye şampiyonlar ligine giderse iyi bir stoper ve bir sol bek şart savunmadaki dengesizlik zaman zaman görülüyor daha dişli takımlara karşı çok zorlanırız devler ligi arenasında.Balta'ya gelince bugün standart oynadı ekstra bir balta göremedik zaman zaman solda sırıttı zaman zaman iyi göründü maç içinde çok kopuk 70'den sonra fiziki yetersizliği açıkça görülüyor zaman zamanadam kaçırdı gene ama bugün o kadar yerden yere vurmama rağmen geçmişteki performanslarına göre bu maçta daha iyi gördüm ama bu performansı bile yetmez daha iyisi olmalı olmuyorsa yeni bir sol bek alınmalı eboue her zamanki gibi beni haklı çıkarıyor 2 tane sağ bek oynayabilecek adamın varken 3.olarak eboue'yi almak ve öncelikli ihtiyacımız olan mevkiler varken gereksizdi zaten bugün sağ açık oynadı ve gene kötüydü bu senenin en hatalı ve en gereksiz transferlerinden biri.

Baros - Elmander ikilisini ben 90 dk görmek istiyorum.2'şer golü var ikisininde bu ikili bize asist , gol olarak geri döner.Çift forvet çıkalım artık.

90 dk olarak baktığımızda oyuna katkısı üst düzeydeydi takım savunması önden başlar tabirinin bugün elmander sayesinde ilk kez bu kadar iyi uygulandığını gördük Bursa savunmasını 60 dk boyunca hiç çıkartmadı Riera ve girdikden sonra Eboue gibi kanat oyuncularının verimsizliğine rağmen Elmander tek başına savaştı.Engin ilk 30 dk elmander'e iyi destek veriyordu ancak sakatlanınca sakat sakat devam ettiği için engin iyice oyundan düştü buna bağlı olarak elmander'de belli bir süre oyundan düştü engin yerine sercan tercihi kimine göre doğru kimine göre yanlış olabilir ama bana göre yanlıştı 55-60'lara doğru orta sahamız fiziki olarak düşmüştü ve bursa ciddi ciddi geliyordu engin sakatlandığında yekta'yı alsaydı yediğimiz baskıdan 4-5 dakika sonra yediğimiz golü yemezdik Elmander'i engin'in olduğu yere çekerek hata yaptı orta sahada diri bir isim top taşıyacak bir isim daha iyi olabilirdi Elmander orta sahada ağır kaldı ama buna rağmen sonradan giren Baroş ipten aldı takımı Sabri iyi destek verdi hücümsal olarak bugün müthişti Gökhan Zan ilk yarı çok kötü bir pas hatası yaparak az daha gol yememize neden olacaktı ama buna rağmen savunmada urfayla gayet iyiydi dediğim gibi servet,urfa hayatta olmazdı ağır kalırdı ama zan,urfa gayet iyi oturdu biri tecrübeli diğeri hızlı gökhan sakatlanmassa lig sonuna kadar götürür ancak bu takım seneye şampiyonlar ligine giderse iyi bir stoper ve bir sol bek şart savunmadaki dengesizlik zaman zaman görülüyor daha dişli takımlara karşı çok zorlanırız devler ligi arenasında Balta'ya gelince bugün standart oynadı ekstra bir balta göremedik zaman zaman solda sırıttı zaman zaman iyi göründü maç içinde çok kopuk 70'den sonra fiziki yetersizliği açıkça görülüyor zaman zamanadam kaçırdı gene ama bugün o kadar yerden yere vurmama rağmen geçmişteki performanslarına göre bu maçta daha iyi gördüm ama bu performansı bile yetmez daha iyisi olmalı olmuyorsa yeni bir sol bek alınmalı eboue her zamanki gibi beni haklı çıkarıyor 2 tane sağ bek oynayabilecek adamın varken 3.olarak eboue'yi almak ve öncelikli ihtiyacımız olan mevkiler varken gereksizdi zaten bugün sağ açık oynadı ve gene kötüydü bu senenin en hatalı ve en gereksiz transferlerinden biri.

Aga bu ne Allah için.. Nokta(.) kullan azcık.

Adam 2 saniye durmadı, paso koşuyor.

baros , elmander , sercan olmaz mi ya?

Harikaydı bugün. Cok kostu, önde cok bastı. Elmander gibi fizikli, 1.90 civarında bir adamın yaptığı pres savunmayı da korkutur, canavar gibi. Hani adamı sansürleyip sadece sadece oyununu gösterseler zenci sanarsın. Zaten en önemli özelliği ve onu özel yapan olay bu fiziğine rağmen koşan, sürati iyi bir isim. Buram buram kalite.

Yine çok iyiydi adamım. Maçın en koşan adamı. Bir gol, bir asist.

Bana göre bu ligin en iyi forveti.Komple bir adam.

Kesinlikle Bursa macinin adami. Ayrica Hollanda macinda da bir bu kadar kosmustu. Nasil bir canavardir bu adam yahu? Bence kondisyoner olarak da calissin takimda.

Kendisi maçın adamı seçildi. Tebrikler Aslan :tiphat:

(LigTV)

Geri
Üst Alt