Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

ünal aysal:ben futboldan anlamam,ama anlayandan anlarım.

elmander de futboldan anlayanlardan...

sağol ünal reis.

sağol elmander

Kac kere yazdim yine yazayim.

Elmander bildigimiz H.Sukur tipinde bir futbolcu.Ondan fazla gol beklememek lazim.Suana kadar iyi oynuyor defansi iyi yipratiyor sag sola cekiyor defanslari.Bunda genis bos alanlar buluyoruz.Yilmiyor ayakta duruyor.Bu olayi Baros yapamaz.

Ikisini kiyaslamak istemiyorum.

Tek kusuru uzun boyuna ragmen hava hakimiyeti yok

Kac kere yazdim yine yazayim.

Elmander bildigimiz H.Sukur tipinde bir futbolcu.Ondan fazla gol beklememek lazim.Suana kadar iyi oynuyor defansi iyi yipratiyor sag sola cekiyor defanslari.Bunda genis bos alanlar buluyoruz.Yilmiyor ayakta duruyor.Bu olayi Baros yapamaz.

Ikisini kiyaslamak istemiyorum.

Tek kusuru uzun boyuna ragmen hava hakimiyeti yok

Bende Hakan Sukur'e benzetiyorum,müthiş çalışıyor.

Sag bekte top kapmaya gelen bir forvetimiz var.

barosla oynarsa çok asist yapar isveç milli takımında sürekli asist yapıyor

Adamın dibi. Sağdan içeri yardırdığı pozisyonu ben PES'te messiyle yapıyodum 2009 da :D İçinden geçti resmen :)

Elmander´i hemen elestirmeyin dedik, Türkiye´ye uygun forvet dedik, yakinda kendini gösterir dedik. Yani

1gol 1 asist

Gayet iyiydi bugün

Birde bu adam defans arasında kaybolmuyor

Oraları çok karıştırıyor

Stoperlerle de fiziki anlamda sorun yaşamıyor

Böyle devam aslan

bu adam tek forvet oynamaz. koy bu adamı forvet arkasına dahada iyi oynar. orta saha orijinli bir adam zaten. birde cok koşuyor. biz niye kasıyoruzki bukadar elmanderin önüne koy barosu. sag acık veya sol acıga koy sercanı tamamdır. riera bira yedek kalsın kendine gelir merak etmeyin. bu elamnder belki yıldız bir futbolcu degil ama cok yararlı bir topcu.

Her türlü yararlı adam helal olsun :tiphat:

90 dakika koştı çalıştı golünün de yazdı. Helal...

Babel haklı beyler. Bu adam gençlik hapı falan yutmuş sanırım.

Hakan Şükür gibi hiç durmuyor saha içerisinde sürekli çalışıyor koşu yapıyor pres yapıyor arkadaşlarına yardım ediyor. Takıma katkısı üst seviyede.

Çift forvet ile ekstra özellikleri daha fazla ortaya çıkar ve çıkıyor da. Asist en başta geleni. Seken topları da iyi alır ve iyi bir ayağı olmasından dolayı tamamlayıcılık özelliğini de gösterir. Böyle bir yapı kurabilsek keşke. Tabi bunun için iyi kanatlar ve yaratıcı bir orta saha lazım. Artı Engin'in iyi performansı ve Fatih Terim'in orta saha merkezli oyun anlayışı,çift forvet konusunda kafasını karıştırıyor gibi. Fakat kanatlar belirli bir standartta oynamıyor bizde. Örneğin, Kazım...Kazım iyi olduğunda ileride daha etkili olabiliyoruz.Fakat her zaman güvenilmiyor...

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok..

Elmander Barosla yan yana oynarsa her şey çok daha güzel olur... Elmander ve Baros ikilisiyle güzel günler görürüz..

Geri
Üst Alt