Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Elmander ile Baros yanyana oynasa yaratıcı oyuncuya falan gerek kalmaz. Baros ile birlikte rakip defansların anasını ağlatırlar. Ki Elmander tabiri caizse "hayvan gibi" oyuncu. Çok güçlü. 90 dakika koşuyor. Tam bir prof.

Elinden gelen ne varsa veriyor. Süper, über yıldız değil belki ama buram buram topçu. MUhtemelen Antalya maçında Baros ile beraber izleriz. Kazım'ın yokluğunda.

Maçta Stephanov mu Elmander'i tutuyor, yoksa o mu Stephanov'u tutuyor belli değildi. Savunmaya bu denli baskı. 90 dakika hem de. Helal olsun!

Milli maçta Hollandayı da tek başına dağıttı desek yeridir... Adam yapışkan gibi. Rakip defansları sürekli hırpalıyor.. Gol atarsa o da bonusu oluyor.

Yanında bir de santrafor oynarsa gol sıkıntımız kalmaz.

Fatih hoca işimizi boşuna zorlaştırmasın.. Barosla Elmanderi yan yana oynatsın maçın sonunu stres altında izlemekten kurtulalım.

---dün resmen gördük ki baroş elmander çift forvet oynar

ya beyler su "yildiz degil ama iyi savasiyor" lafini kullanmayin.

bi oyuncu hizli olur,teknik olur felan ama yildiz olmaz.

illaha uzun sacli,güney amerikali olmasi mi gerek?

fizik gücü hayvan gibi,topu cok iyi tutiyor,iki ayagini kullanabiliyor,sert ve isabetli sutlari var,calim atma özelligi var,oyun zekasi üst düzey ve enerjisi bitmiyor.

guti,elano gibi yildiz gelecegine böyle "yildiz olmayan ama savasan" oyuncular gelsin.

Dünkü golüde müthişti, o pozisyonda kaleciye çakan ne adamlar gördük.Helal olsun elemana :)

Hep diyorum ''Bulmuşuz da bunuyoruz,tam bize lazım olan forvet tipi''...Tek forvetle de,2-3 forvetle de oynasak bu adam sahada olmalı...Rakip defansa pres yapmasının,gereğinde (Barosun yapamadığı) top tutabilmesinin yanısıra kaç kez orta yuvarlak civarında boşta kalan topları en çabuk ve olumlu şekilde takıma kazandırdığını sayamadım bile...Daha bu takım etkili kanat atakları yapacak oyunculara sahip değilken bu kadar verimli olabiliyor;ya birde ikili-üçlü kombinasyonlarla sıfıra inip yerden-havadan Elmander beslenebilse neler olur?,bir düşünün...Bursa maçındaki golü ve asisti olmasa da muhteşemdi ve maçın adamı olmayı haketmişti...

Elmander inanilmaz derecede faydali bir oyuncu. Ilerde yaptigi pres, sergiledigi mücadele takimi cok rahatlatiyor. Ilk 11 oynadigi bütün maclari kazandik. Ayrica Baros kadar panik de degil. Top sakliyor, pas atiyor vs. Fatih Terim´in tercihi kesinlikle dogru. Baros´u rakip yorulmusken sahaya sürmek cok mantikli. Ilk tercihim hala Elmander

Sezon başındada söylemişdik, Elmanderden her maç gol beklemeyin. Topsuz alanda çok iyi işler yapıyor.

Elmander- Baros ikilisini daha önce denedik biliyorum. Terim bakalım tekrar bu sisteme dönermi?, Engin ve Kazım sakatlandı belki çift forvete dönebilir..Terim basın toplantısında kadro istikrarı diyordu.

elmanderin ne kadar faydali isler yaptigini görmeyenler, görmek istemeyenlere ne diyecegimi bilemiyorum.

inanilmaz oyniyor, dk olmus 88, elmander sanki yeni oyuna girmiscesine savasiyor sahada.

bekledigimden cok daha iyi cikti bu adam, zamaninda "bonservisi yok diye alinan" topcu diyordum, ama simdi iyiki de almisiz diyorum.

her takima lazim olan topculardan biri, bjk deki almeida dan, edudan, fenerdeki semihten, tsdeki hamitten, hernandesten, bursadaki sestaktan, banguradan , herkesten iyi.

elmanderden her maç gol bekliyosanız kanat oyuncularınız onları beslemeli ya da varsa bi 10 numaranız!bizde böyle bişey oluyo mu ?yok. e tabi çok gol bekleyemezsin.yoksa elmander çok gol atabilir ama tek başına ne yapsın ?

:bid::bid::bid::bid:

Geri
Üst Alt