Johan Elmander

Merhaba benim adim Johan. Ama arkadaslarim bana kisaca Elman der

Hahahahahaha

Cevap: #9 Johan Elmander

Kobeyle nerdeyse aynı boyda adam birde kafa gollerini izlemeye başlasak off off

Elmander'i tek forvet oynatarak adama yazık ediyoruz.. Havadan değil yerden etkili bu adam.. of of ..

Tek forvetle işi zor .Sercan veya Baros ile oynaması gerek.

Çok bekledim 65'ten sonra yanına Baros veya Sercan gelir mi diye ama Fatih Terim ne yapmaya çalıştı anlamadım.

Yine de çok koşuyor Elmander.

Tek forvette oynayabilecek en iyi adamımız. Gol atamasa da mücadelesi çok iyiydi.

hava toplarında fena değildi

ikili mücadelelerde en azından ayakta kaldı

pasları iyiydi

ileride top tutmayı başardı

bunlar tek forvet oynayan bir oyuncu için yeterli

elmanderin pırpır forvet gibi çalımla veya süratle adam geçip gol atmasını bekleyenler hayal görüyor

mücadelesini cok begendim. gerisi zamanla gelecektir. savruk ve ne yaptigini bilmeyen Baros'tan her türlü iyidir. eger Elmander oynmayacaksa Sercan oynasin. Yeter ki Baros oynamasin.

Mücadelesi çok iyi.İleride varlığı bile önemli yarar sağlıyor.Gittikçe daha verimli olacaktır.

86 yada 87. dakikada orta sahaya gelip top kaptığını hatırlıyorum :tiphat:

Sahada en cok kosan oyuncuymus. Iyi mucadele ediyor. Tebrikler..

sağlam kondisyonu var erifin.

ulan bide iveşa nasıl beyin sarsıntısı geçirmedi anlamadım.

Oynar belki diyordmum ama olmuyor. Tek forvet oynayacak bir tarzı yok Elmanderin. Tamamlayıcı bir forvet.

Şüphesiz ki bizim takımın santraforu OLAMAZ. Çalışkan olduğu için taraftar çok sevecektir geldiğinde aynen bunu demiştim. Baros'ta ısrar edilmeli kesinlikle.

Çok değil , 2-3 maç sonra Elmander'de eleştirilmeye başlanıcak. Tıpkı Baros'ta olduğu gibi, aynı sebeplerle.

Bu sekilde forvetten skora katkı bekleyemeyiz, ne yazık ki forveti cok yalnız bırakacak sekilde oynuyoruz.

Elmander'de Baros'ta elinden geleni yapıyor, ikisi de formsuz filan değil. Umarım forvetlerimizi daha etkili kullanabileceğimiz türden bir oyun sergileyebiliriz ilerleyen haftalarda.

Çok yalnız kaldı.

İlk yarı takımın en çok koşanıydı.

Geri
Üst Alt