Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Bolton tarihinin en pahalı transferi. Ya neyse ya uzamasın bence daha iyisi gerek diyim anlaşalım ortada.

büyüksün reiss, tek kelime ile mükkemmelsin ,allahım seni sakatlıktan korusun ...

Keşke takımdaki herkes Elmander kadar takım oyuncusu olabilse, takım oyununa Elmander kadar katkı sağlayabilse.

Fernandes de eşek yüküyle alınmıştı,bedavaya verdiler beşiktaşa.Şuan ligdeki en iyi 5 ortasahadan biridir fernandes.Aynı şekilde yüzlerce örnek verebiliriz.

4 sene uğraşmışlar kazanmaya ama olmamış. Everton'a falan kiralanmışta oynatmamışlar sanırsam. Fernandes'in aşırı istikrarsızlığı, sakatlık sorunu var bi de İnter'in sağlık kntrl geçemedi diye biliyorum. Yani mecbur cevap verme gereği duyuyorum konuyu uplatmak değil amacım. Ama adamlar tarihinin en pahalı transferini bedavaya gönderiyolar sonuç olarak yine de vurgulamam gerek:D

lan bunu bedavaya almistik. reis ya :)

gelirken begenmeyenleri utandiriyor reis (ben dahil).

aslansin johan ASLAN!

ben yönetimin yerinde olsam, elmander'in maasini yükseltirim veya ekstra prim veririm. calisani ödüllendireceksin. ayrica diger oyunculari da tesvik etmis olursun.

4 sene uğraşmışlar kazanmaya ama olmamış. Everton'a falan kiralanmışta oynatmamışlar sanırsam. Fernandes'in aşırı istikrarsızlığı, sakatlık sorunu var bi de İnter'in sağlık kntrl geçemedi diye biliyorum. Yani mecbur cevap verme gereği duyuyorum konuyu uplatmak değil amacım. Ama adamlar tarihinin en pahalı transferini bedavaya gönderiyolar sonuç olarak yine de vurgulamam gerek:D
Şöyle saçma sapan argümanlar atma lan ortaya. :asd: Melo da bidon ona bakarsan. Geçmişini boşver adamın, Elmander iyi mi, iyi. Bitti.

Yanında 90 dakika Sercan olsa maç başına 3 gol atar. Daha öncede yazmıştım Elmander ve Sercan aynı anda oynatılınca rüzgar rakip kaleye doğru esmeye başlıyor. Meteorologları bile şaşırtan bir olay.

aynı şekilde bi çok örnek verilebilir. bize gelirken hagi kaç paraya geldi? ya da diğerleri.. ya da selçuk inan?

Mücadelesi çok işe yarıyor, 2.golde aslan payı onun.

Yanında 90 dakika Sercan olsa maç başına 3 gol atar. Daha öncede yazmıştım Elmander ve Sercan aynı anda oynatılınca rüzgar rakip kaleye doğru esmeye başlıyor. Meteorologları bile şaşırtan bir olay.

Cosby_main.jpg

Hayri çok şaşırmışa benziyosun

Elmander 'i şu maç beğenmeyen varsa (ki Yunuz var) insanlıktan nasibini almamıştır demektir (ki Yunuz almamış)

Senin Elano kaca geldi kaca gitti biliyosundur.

Adamlar istediklerinden mi bedavaya verdi sözleşmesi bitti diye. Sözleşmesi biten adamı parayla nasıl bir takıma verecen :o

Tuncay Şanlı'da bedavaya gitti berbatmıydı?

Selçuk yada Tuncay olayında adamlar kendileri kaçtı hocu. Elmander'i direk Bolton postaladı. Uzatmak istemediler yani. Neyse la bana bişey demeyin artık.

Elmander´in Baros´tan faydali oldugunu söylemistim.

Geri
Üst Alt