Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Adamsın!

Karakteri bana Kewell'ı anımsattı adeta..

Ismi neden bir degisiyor yaa? daha yeni Johan Eric Calvin Elmander'di?

Son kurusuna kadar helal olsun aldigin paralar Elmander.

Selen, sesimi duyuyorsan bak. Sonunda Viking geldi, costurdu bizi :)

Jeg er her (: Vikingggggg Elmander. Har er en stor kriger (:

Kafasina bir tane de hjelm ve eline bir tane de kilic tam olur o zaman Viking savascisi Elmander.

Başka onca mevki yetersizlikten inlerken büyük paralarla santrfor transferine yönelindiğine dair konuşulanlarla iyice ''Elmander fan'' moduna girdim,sezon başından beri...

Bu takımın tam ihtiyacı olan santrfor tipidir Elmander.Boyu uzun diye bazılarınca pivot santrfor muamelesi görüyor ki alakası yok stilinin,bir santrfor daha ne kadar gezgin (Aynı zamanda verimli) olabilir ki?...

En sağlam haliyle bile Barosu Elmandere tercih etmezdim ayrıca;bir an önce kaleye yönelmek,alıp/dönüp/geçip vurmak adına bunca top kaybı yapan forvetleri sevmem oldum olası,çok iyi bir son vuruş ustası da değil zaten,vasat üstü birinin rahatlıkla atacağı 5-6 organize gelişmiş atağı heba ettikten sonra karambolde şansa önünde kalan 2 topa dürttü de gol oldu diye ''King'' naralarına mazhar olduğu maçlarını hatırlatırım,rakipler ve hakemlerle itiş-kakış-isyan konusundaki ''Arıza'' halleriyle de ligin en sevimsiz adamlarından biridir kendisi.

Podolski gibi skorer ve Keita gibi akıcı kanat oyuncuları ve çalım-pas-şut meziyetleri vasat üstü (Dünya yıldızı olmasın mümkünse,onlardan ancak Guti gibi leşler düşüyor ligimize) bir ofansif orta saha oyuncusu ile oynama şansı olsa 30 gol atması hayal olmaz...Öncelik bu mevkilere verilmeli,Baros da iyi bir teklifle elden çıkarılırsa forvete yerli ya da yabancı genç ve potansiyelli bir alternatif bakılmalı...

Elmander'i yuceltirken Baros'un da hakkini yememek lazim. Karambole falan da Baros nerede ne zaman duracagini cok iyi bilen bir futbolcu o yuzden olmadik zamanlarda olmadik yerlerden cikip gol atiyor. Baros'un ønsezileri gayet guclu. Sakatlik ve istikrar problemi var Baros'un.

No, he isn't viking. But, he might be Thor.

May Thor bless Galatasaray fans with happiness (:

Amen (:

^ denize dokmus :005:

video yaptım yüklüyom umarım beenilir yazı yazmayıda örendim bügün :(

biz bundan sonra futbolcu alacaksak bir daha hiç Almanya sınırını geçmeyelim.

bize soğuk ülkelerin sıcak futbolcuları lazım.

Baros ile birlikte yüzümüzü güldüren oyunculardan oldun. Teşekkürler.

Şu ana kadar ki performanslarına göre yabancıları değerlendirirsek

1. Elmander

2. Ujfalusi

3. Melo

4. Eboue

5. Riera

6. Muslera

derim, yani en az heyecan yaratanlar bence en faydalı iki oyunumuz oldu.

Bu maçı izleyemedim ama yorumlardan çıkardığım kadarıyla pek de iyi oynamamış.

Şimdi burda gelip "Elmander yetersiz yuaaaa, devre arasında Elmanderin yerine adam almak lazımm" diyenler çıkacak, bu tip kişiler en yakın camdan kendilerini atsın.

her zaman oldugu gibi iyiydi.

Geri
Üst Alt