Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

uzun yıllar kalırsa bizde yeni hakan şükürümüz olur bence

En parlak sezonlarından birisi yaşıyor.

Riera Elmander Kazım

Bu hucum arasında başarılı oluyorsa müthiş bir oyuncudur.

Bu maçta kötüydü. Kaleciyi geçtikten sonra tahmini vuracağına kafayı kaldırsa goldü.

Savaşçı bir forvet tuttum seni elmander ne kadar gol kaçırsanda Nazarın olsun

Bu adama forma cok yakısıyor üstad :tiphat:

O kadar sık takip etmesemde Elmander'in EPL'de bu kadar iyi maçlar çıkardığına şahit olmamıştım.

Ben beğeniyorum ,gollleri kaçırdı doğru, atsaydı yenecektik, ama diğer arkadaşlarıda düzgün bir baskı yapsa, top ilerde kalır sürekli.

En parlak sezonlarından birisi yaşıyor.

Riera Elmander Kazım

Bu hucum arasında başarılı oluyorsa müthiş bir oyuncudur.

Çok iyi yorum tamamen katılıyorum. Şu halde başarılı oluyorsa çok büyük oyuncudur bence Elmander. Arkasında iyi bir organizatör oyuncuyla ve ona uyan takımla birlikte neler yapabileceğini tahmin etmek zor olmasa gerek :)

Elmander gol kaçırsanda ruhunu seviyorum hırsını seviyorum kaçırdığın gollerden dolayı üzülmeni taraftardan özür dilemeni taraftarın takımın değerini bilmeni seviyorum kısacası SEVİYORUN SENİ ULAN AYI..

[video=youtube;N4s1rb525nU]https://www.youtube.com/watch?v=N4s1rb525nU&feature=related[/video]

:o

[video=youtube;N4s1rb525nU]https://www.youtube.com/watch?v=N4s1rb525nU&feature=related[/video]

:asd:

Elmander: " Hayatımda böyle tutkulu, takımına bağlı bir taraftar topluluğu görmedim. Bütün takım arkadaşlarım bana GS'yi sordu, havam oldu.''

ibrahim abi hayırlı olsun diyebilirmiyiz?

zlatan-ibrahimovic-antonio-cassano-transferine-cok-sevindi.jpg

Elmander macta senden gol bekliyoruz. Øyle Vikingsin falan da Viking olman da bir yere kadar ona gøre. Ne yapsin etsin fakat goller atsin. Thor dedik Viking dedik gøstersin sahada bunu sonra ismi tirt Viking'e cikar.

Geri
Üst Alt