Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

gol yuku kalkiyor iste neyin hesabini yapmissin ki

Adam müthiş katkı sağlıyor bunda hemfikiriz ama sorun gol yükünü kaldıramıyor Allah'dan Elmander'in atmadığı maçlarda Melo atıyor Selçuk atıyor Kazım atıyor da kazanıyoruz.

Son bilmem kaç yılın devre arasına en az gol atıp lider olarak girmişiz.Gol sorunumuz olduğu kesin.

Benim anlatmak istediğim Elmander bunu karşılamıyor bildiğin 4-6-0 oynuyoruz maçlarda bunu göre göre Elmander'i tek forvet yazanlara sitemim.

Adam müthiş katkı sağlıyor bunda hemfikiriz ama sorun gol yükünü kaldıramıyor Allah'dan Elmander'in atmadığı maçlarda Melo atıyor Selçuk atıyor Kazım atıyor da kazanıyoruz.

Son bilmem kaç yılın devre arasına en az gol atıp lider olarak girmişiz.Gol sorunumuz olduğu kesin.

Benim anlatmak istediğim Elmander bunu karşılamıyor bildiğin 4-6-0 oynuyoruz maçlarda bunu göre göre Elmander'i tek forvet yazanlara sitemim.

Katılıyorum. Zaten Elmander 10-15 gol atmadı ki 6 gol bir fovrvet için çok az.

Bir tarafta bir forvet oyuncusunun yapması gerekenleri layıkıyla yaptığı gibi oyunun gidişatına göre yapmazsa kimsenin kusur bulmayacağı extra işlerde yapan,böylelikle takımın balansına ciddi katkıda bulunan Elmander;diğer tarafta hepsini toplasan tek bir adamakıllı oyuncu etmeyecek sözümona kanat adamları...Ve az gol atması diğerlerinin değilde Elmanderin yetersizliği öyle mi?...

Şu takımda driplingle ya da duvar paslarıyla çizgiye inip içeri top çevirecek adam yokken,orta sahada kreatif oyuncu eksikliği barizken (Selçuk bu yönden beklentimin altında şimdilik,Enginin saman alevi parlamalarına fazla bel bağlanıyor...),duran toplar etkili kullanılamazken (Attığı 2 gol dışında Selçuk bu konuda da başarılı değil,bıktım ön direğe doğru omuz hizasında ortalardan) bir forvet oyuncusundan nasıl bir sihirbazlık bekleniyorsa?!

Katılıyorum. Zaten Elmander 10-15 gol atmadı ki 6 gol bir fovrvet için çok az.

6 Gol bir forvet için az değil bir "Golcü(Striker)" için az.. Elmander Forvet Golcü değil bunun ayrımını yapabilmemiz gerekiyor öncelikle

herkes kanatlari elestiriyor.

sonra gelip elmaderi gol atmadi diye elestiriyor. enteresan.

elmander forvet zaten santrfor degil . kim öyle 15 20 gol bekliyorsa güzel kafa ...

hadi koçum koy yarın iki tane belediyeye

adam tam bir golcü degilki zaten orta saha orijinli bir adam. cok gol atmayabilir. ama ilerde defansı karıştırıyor orta sahadan top cıkartıyor defansa yardıma geliyor. ama tek forvet oynamaz lafına katılırım. elmanderin önüne saglam bir forvet lazım. baros iyi hoş ama ona güvenmiyorum pek.

Bir gol atsan açılırsın ama bu maçta çok tutuktun.Puanlama yapsam en az sana verirdim.Stresi üzerinden at ;senden gol atmanı da beklemiyorum.büyük ihtimal sakatlığı da vardı ama beklentim çok fazla ne yapayım :D

Reis bugun yorgundu.bir maclik Iyi oynamamaya onunda hakki :)

Bugün etkisizdi bu hafta takımla çalışmamasına bağlıyorum..

İlginç şekilde yorgun gözüktü la hakkaten ilginçti. Umarım toparlar cumartesiye kadar reyiz.

Takımla daha yeni çalışmaya başladı ameliyattan sonra. Olur o kadar :)

Top gelmiyor adamcagiza, ilk 20 dakika abuk subuk yerlerde 2 kisinin arasindayken top geldi hep bir daha da gelmedi. Bence yine reisti.

ilk yarıda uykudan yeni uyanmış gibiydi. . 2 . yarı azda olsa düzeltti kendini.

Tatil ve sakatlık Reisi biraz yormus anlasılan Onları halleder o sıkıntı degilde bazen suursuzca sut cekiosunya johan yakısmıyor hem bilincli vur hemde bitir be reis kanser etme bizi

Geri
Üst Alt