Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Bulduğu pozisyonları atamazsa yaptığı baskının bir anlamı kalmaz. Umarım Avrupa'da bunun sıkıntısını cekmeyiz.

Genel olarak yine topsuz alanda görevini yaptı, alıştığımız oyununu sergiledi.

Fakat son vuruşlarda, top ayağında iken baya etkisiz kaldı.

Ama Elmander bu, sürekli bir durum olacağını sanmıyorum.

gol vurusu olarak burak'tan da, umut'tan da kotu.. bu gidisle yedek olur..

bugun umut ondan cok daha iyiydi.. burak desen karsi karsiya otomatik atiyor.. isi zor bu sene..

Ayar ettin bugun beni reiz bu laubali hareketleri sana yakıstıramadım Kendine gel lütfen:coffee:

kaçırdığı pozisyonda ayağının dışıyla dokundu istediği gibi gitmedi top şanssızdı o kadar kaleciyi çalımlamayı düşünmüyor zaten kaleyi gördüğü anda şut çeken bir forvet. ya da şut çeksin diye en yakınına pas atıyor. ileride yine çok etkili abartmıyorum elmander olmasa takımda takımın orta saha hakimiyeti falan kalmaz açık ve net. golcülüğüne laf söyleyenler atv yorumcularının saçmalıklarına inanmış gibi. aklıyla oynayan bir adam elmander aklıyla oynayan adamın vuruşları kötü olamaz

king in the north..

elmander bu takım ilerde ki nefesidir,orta saha yani kalbe nefes gitmezse,kalp durur,sistem çöker,takım çöker..Umut bugün inanılmaz oynadı,Burak cok kaliteli bir alternatif,neco tecrübeli bir santrafor ama 1.forvet her zaman elmander benim gözümde..

Karşı karşıya kaçırdığı golde çok kızdım. Yine de mücadelesine her zaman büyük saygım var. Büyük futbolcu.. :ayatollah:

zpag9wdq.jpg

İyi ki Johan başgan o net pozisyonu harcarken TV başında değil mişim yoksa çıldırabilirdim.

Dostum çok net pozisyonları harcadın dün be, umarım toparlarsın..

Dün bence şanssızdı maçın ilk dakikalarındaki umuta çıkardığı pasta alda at dedi bencillik yapmayıp umut çok kötü kullandı mertin yanından yolladığı top direği sıyırdı ama mücadelesi her zamnki gibiydi

Ulu Johan sahada basmadık yer bırakmadı yine :ayatollah:

Adamın son vuruşları çok iyi değil bir kere her maçtan sonra yazmaya gerek yok.

Dün akşam son vuruşları hakikaten çok iyi değildi. Kaleciyle karşı karşıya kaçırılmayacak poziyonu kaçırdı.

Geri
Üst Alt