Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yok arkadaş bu kadar kolay adam silebilen başka bir takım taraftarı daha varmıdır gerçekten bilmiyorum ...

Hamit defolsun leş

Amrabat defolsun gitsin o bonservisi haketmiyo

Elmander leş bi işe yaramıyo yürüsün gitsin

Dany Fransa'dan 100'lerce bulurduk boş yere para verdik

Umut attığının 100 katını kaçırıyo defolsun

Bu yorumların hepsini ve buna benzer bir sürü yorumu okudum ve hala da okumaya devam ediyorum yazıktır 2 maçla adamları asıp kesiyoruz yemin ederim forumdan soğudum yaa ..

Hemen genelleme yapın.Balka hiçbir halt bilgdiğiniz yok.Körü körüne savunun bazı şeyleri.Sonra Galatasarayın iyiliğini düşünüyoruz deyin.

Şurası çok netki,şunu kafanıza sokun bu klübün her yönden Elmanderden daha kaliteli golcüyü alabilecek potansiyeli ve gücü vardı.Ama başımızdaki yöneticilerin bunu elinin tersiyle itti.Çünkü onlarda sizin gibi gerçeklerden bi haberler.

Elmanderden daha kaliteli bir yabancı golcü alabilecek ve bulabilecek durumum varsa niye almayayım yahu.Şampiyonlar liginde ve hatta ligte daha rahat başarıyı yakalamak için neden alınmasın ilk önce bunun cevabını verin.

Yahu yemişim son vuruşunu.Herkes takmış son vuruşa.Sanki her maç 5,10 pozisyona giriyoruzda gol kaçırıyoruz.

Son vuruştan önemli olan bazı noktalar var.Dağınıklık var,pasların şiddetinde,tercihlerinde hatalar var.Çok ciddi teknik sorunu var.Bire birde adam geçememe sorunu var.Biz kalkmışız hala son vuruş diyoruz.

yok Kadromuz yeterli,yok rüya kadro,yok inanılmaz bir transfer sezonu geçirdik diyenleri hayretler içerisinde ve Galatasarayı düşünerekte üzülerek seyrediyorum.

Beyler başaımızdaki adamların bu sene bir futbolcuya verdiği en büyük bonservis bedeli 8,5 milyondur.Buda oyuncunun alacağından feregat etmesinden dolayı bu fiyata alındı.Ve bu paranında karşılığı olmadığını çok net bir şekilde görüyoruz.Faydasız olur demiyorum dikkat edin o bonservisin karşılığı olamaz diyorum.Ama sizler güya Galatasarayı çok düşünüyorsunuz ya hem oyuncuyu hem yönetimi senelerdir olduğu gibi körü körüne savunmaya devam edeceksiniz.

Tekrar tekrar söylüyorum bırakın artık oyuncu fanatikliliğini,başkan ve yönetici fanatiklliğini sadece ve sadece bazı icraatlarda Galatasarayın menfaatini düşünerek hareket edin.

Mesela şu an ben tüm yöneticilerden nefret ediyorum.Hiçbirisine karşı bir sevgim söz konusu değil.Bunun nedenide Galatasaraya gerekli değeri vermedikleri için,haklarını çatır ,çatır koruyamadıkları için.

Dün akşam hakem ağzımıza sımış,sonuç Burak yılmazın sahtekarlığı konuşuluyor.Çıkıpta iki kelime etmiyorlar.Ama Oktay gibi adamı GS tvye çıkaran adamdan ne bekleyebilirsinki.

Ama siz devam edin bakalım Polat dönemindeki gibi padişahım sen çok yaşa demeye.

Gol atamıyor diyen yok. Karsı karsıya pozisyonlarda kabiliyetsiz. İnanılmaz kacırıyor. Yoksa vurus tekniği iyi.

Yahu sorun son vuruş,gol atamaması falan değil.Sorun çok ciddi dağınık olması,top saklama ve pas alışverişlerinde falan yetersiz.Yani pas tercihi ve o pasın şiddeti konusunda çok hatalar yapıyor.Tabiki bunlarda tekniğinin kötü olmasından kaynaklanıyor.Biz kalkımışız hala son vuruşundan falan bahsediyoruz.

O yüzden biz Galatasaray olarak her kulvarda başarı ve avrupaya damga vurmak istiyorsak ileri uçta ne yaptığını bilen adamlarla oynamalıyız.tekniği ve Oyun zekası yüksek adamlarla oynamalıyız.

Bizim orta saha bu tanıma daha çok uyuyor.Ve forvet hattı ise bu orta sahaya ayak uyduramıyor.Ancak ve ancak savunma arkasına salkabiliyorlar.Oyun içerisinde başka varyasyonları yok.

Artık şu çok koşuyor ondan vazgeçilmez lafları falan komik oluyor.Takım savunmanı sağlam yaparsan öyle ileri uç oyuncuların deli dana gibi koşmasına gerek kalmaz.Bu dünyada böyle.

Oynadığımız sistem 4-4-2 günümüz futbolunda hiçte kolay oynanabilen bir sistem değildir bu sistemde oynadığımız müddetçe Elmander Umut ikilisi oynamalıdır.

burak'i oynatmak icin elmander'i keselim diyen zihniyetler var

umut attigi kadar da kaciriyor ki burak, umut'un yerinde oynadiginda, umut'un attigi golleri pekala atar

Bir git.Bu kadar gol atan adamı kesecekmşiz.Umut kaçırdı ama pozisyona giriyor adam.Elmander 1 pozisyona giriyorsa Umut 5 pozisyona giriyor.Forvet için pozisyona girebilmek çok önemli.Umut yada Burak'ı şu haliyle kesmesi mantık dışı Elmanderin

Neyse ki hoca formda olana verir formayı. Elmander de oldukça formsuz. Attığı gol dışında verimsizdi genel anlamda. Umut-Burak ikilisi iş yapar. :ka19:

reis bu sene epey güçsüzde yahu buurak bile girdikten sonra arkası dönük daha iyi oynadı faul felan aldırdı

haydi johan johan elmander

elmander elmander

johan elmanderr toparlan artık reyis

Sadece bu sene için değil Elmander'i 2 senedir beğenmiyorum.Tamam hırslı oyuncu koşuyor çabalıyor ediyor da 1.bölgede çok etkisiz.Forvet özellikleri yok bu adamda.

Geri
Üst Alt