Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Bence Antalya macinda bi oynamasin.

Form´u düsük diye degil. Ama bi izlemek lazim Burak-Umut ikilisi nasil oynar, is yaparlarmi felan filan.

Olmasa, Elmander yine ilk 11 oynar. Olursa´da iyi olur.

Eee golünü de attı,presini de yaptı daha napsın,umarım sakatlığı ciddi değildir.

Futbolu çirkinleştiriyor.

Ne zaman oyundan çıkıyor oyun hareketleniyor,pozisyonlar artıyor. :ka21:

ne olursa olsun, elmander lazim bize, ben yedek kalmasini istiyorum ama yedektede 60 larda, 70 lerde girip, maci kazandiracak, burak ve umutu zorlayacak bir elmander olsun istiyorum, böylece kazanan galatasaray olsun istiyorum.

bu yuzden umarim manu macinda kadroda olur, ilk 11 de oynar, oynamaz ama kadroda mutlaka olsun.

bugun attigi golde hostu

Lan cevap vermeyin işte adam ego tatminciliği oynuyor sizde cevap veriyorsunuz

Maraton'da koşu mesafesinde en sonlarda gördüm(6000 küsür), şaşırdım az koşmuş diye, meğerse 48. dakikada oyundan çıkmış.

Sen de forumu çirkinleştiriyosun biz laf yapıyo muyuz?

Kes.

Futbol olarak çirkinleştiriyor diyorum. Aksi iddia dahi edilmez.

Adam oyundayken pozisyon zenginliğimiz sıfır,heyecan yok. Toplasan 2 pozisyon girmemişizdir. Ne zaman Elmander çıkıyor oyun hareketleniyor,adama futbol izleme şevki geliyor.

Bknz : Bursa maçı.

Bknz : Antalya maçı.

Attığı golde yine kendini belli kalecinin üstüne yollayarak.Şansı varmış girdi.

Elinde Burak gibi topçu var. Yeter Elmander'den çektiğimiz.

Selçuk'a yazık yahu. Elmander oyundayken adam ileriyi zor düşünüyor.

Umut-Elmander = Leş forvet hattı.

4-0 kazanılan maç sonrası

Geçen yılın en iyilerinden birini

Bir sonraki yılın 4. haftasında

Futbol katili diye nitelendiren taraftarımız var...

Adım gibi biliyorum ki Yedekte bekleyen Burak olmasaydı Baros olsaydı yada Sercan olsaydı bu futbolu çirkinleştiriyor lafı yerine... Elmander ne basıyor yav olurdu...

Her şey gol atmak degil, her şey iyi-kötü oynamaktan ibaretde değil. Elmander bu kadronun vazgeçilmezlerindendir.

yav sunlara bak bi oyuncu bütün futbolu cirkinlestiriyormus bide elmander......he yav he diyip gececen bunlari

Futbolu çirkinleştiriyor.

Ne zaman oyundan çıkıyor oyun hareketleniyor,pozisyonlar artıyor. :ka21:

Arkadaşlar bu çocuğa bakmayın siz. Amrabat ilk geldiğinde "yönetim istifa, leş transfer" derken, 2-3 hafta önce "minimum 15 asisti var" falan diyordu. Amrabat iyi oynayıp, 15-20 asist yapsa, "demiştim xddd":) diyecek. İyi oynamazsa, "demiştim leş transfer diye, yönetim istifaaa:mad:" diyecek. Fazla takmayın derim.

He deyin geçin yahu şuna, adam yerine bile koymayın. Konuşsun egosunu tatmin etsin, gitsin adam..

Elmander çok formda olmayabilir, ama şu halde bile iyi kötü golünü atıyor. Ayrıca sizin abarttığınız kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Gol kaçırmak meseleyse burak'ta umut'ta kaçırıyor. Ayrıca şunu da unutmayın ki rakip geride oyun kuramıyorsa ve biz rahat rahat oynuyorsak ilerde basan elmander'in bunda katkısı büyük..

3 tane iyi forvetimiz var, hoca hangi 2'sini oyuna sürse saygı duyarım. Gerek yok futbolcularımızı itin götüne sokmaya..

Geri
Üst Alt