Cevap: #9 Johan Elmander
kusura bakma salman ama sende elmander takıntısı var! yazdıklarını okudum sırf kendi egonu tatmin etmek için yazmışın! eminimki 1 kere bile elmanderi canlı çıplak gözle izlememişimdir. fatih terim hiç birşeyi bilmiyor herşeyi sen biliyorsun tek tek anlatmışın çok aydınlattın bizi meğerse bizi kandırmışlar elimizde bir kazma varmış!
ben izlemedim elmanderi canli, burdaki cogunun gibi istanbulda oturuyor olsak her mac gider izlerdik ama malesef o sansimiz yok.
bende elmander takintisi olabilir, tamam var bende elmander takintisi ama bende buraka, amrabata, danye karsi milletin olan ön yargi yok elmandere karsi.
ben elmander formsuz oldugu icin elestiriyorum, ben elmander son zamanlarda akla zarar bir düsüs yasiyor diyorum.
bu topicte eski mesajlarima bak, elmander gecen sene benim en favori 3-4 topculardan biriydi bizde.
ama kac aydir gerek bizde, gerek milli takimda inanilmaz bir düsüste
ben elmander yollansin, ben elmander bir daha oynamasin demiyorum ki, ben su anda burak ve umut daha iyi durumda, su anda burak ve umut oynamali diyorum, sirf kosuyor diye elmanderle israr edilmez diyorum, sirf kosuyor diye burakin yerine tercih ediyordunuz elmanderi simdi ama son macta burak elmanderden daha fazla kostu, elmanderden daha effektif pres yapti diyorum, simdi ne diceksin?
hani sirf kosuyor, pres yapiyor diye burak yedek kalir, elmander bu ilk 11 vazgecilmezidir diyorsun ya, al iste son macta elmanderden daha cok kostu burak, daha cok pres yapti, sagda, solda, geride her yerdeydi burak.
fatih hoca anlamiyor, sen anliyorsun gibi sacma bir cümle kurmussun, ne alaka ise artik.
kaldi ki, fatih hoca son macta yedek brakti elmanderi, hani sen ve senin gibi düsünenler elmander manu macinda oynar, manu macina hazirlaniyor diyordunuz ama ne oldu?
hoca da birseylerin farkinda ki, burak-umutla cikti sahaya.
hoca elmanderi 2-3 mac kkötü diye yedek brakmak istemedi, hoca bugünü degil, gecen sezonu,ve bu sezonu, yani gelecekteki maclari düsünerek hareket etti. Hoca dogru yapti. Hoca elmanderi kaybetmek istemiyor 2-3 mac kötü oynadi diye, o yuzden israr etti. Ama manu macina gelince olmaz dedi, bu isrardan vazgecti, yarin akhisaraya karsi büyük ihtimal gene ilk 11 de baslar elmander, cunku oynamasi, gol atmasi ona iyi gelir.
ama böyle devam ederse elmander, isi zor. Böyle devam ederse "elmander nasil oynarsa oynasin, bu ilk 11 vazgecilmezi" olayi yalan olur, bunu sen ve senin gibi düsünenler manu macinda görmüssünüzdür.
bu forumda hemen hemen herkes beni biliyor bu konularda, benim kimseye karsi bir takintim (önyargi anlaminda) falan söz konusu olamaz.
sabri, servet ve hakan balta haric ve belkide biraz baros haric baska hic bir topcumuza karsi önyargim yok benim.
ben topcularimizi performansa göre degerlendiririm, bir , iki mac kötü oynadi, formsuz diye yada bir hata yapti gitsin demem, "galatasarayin kalitesinde degil" demem, "anadolu takimdan geldi" demem, "bu mu bizi avrupada götürecek adam" demem.