Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yanılıyor olamazmı peki Fatih hoca ?

Gecen sene basında burada herkes Eboue'yi sağbeke yazarken Fatih hoca deplasmandaki Kayseri macına kadar adamı sağ acık/sol kanat/forvet arkası heryerde kullandı. Baktı olmuyor sağbeke çekti takımın sağ tarafı sınıf atladı.

Ayrıca imparator şimdi Elmander'i oynatıyorsa zamanla yaptığı hatanın farkına varır.

Elmander form grafiğini yakaladığı zaman yine adından söz ettirir.

Bir maçtaki iki üç pozisyonla eleştirilmesini de anlayamıyorum. Adam hazır değil, hazır olsa muhtemelen Umut-Elmander ikilisi oynardı o maçta.

Umutlarımızı azaltan Hamit ManU maçında eski günlerinden enstantaneler sundu.

Burak penaltı yaptırdı, tam 3 defa pozisyonu öldürdü. Başbaşa kaldığı pozisyonu normalde çok sever ve affetmezdi kaleciye ve topu kaldırarak yavaş bir şutla gönderdi.

ŞL'deki tüm maç özetlerine baktım hazır bir tek takım yok. Eksikler düzelecektir.

Performansa göre hücum hattımızda Umut-Burak-Elmander dönüşümlü olarak yer alacaktır.

burak elmander umut üçlüsünden hangi ikisi hazırsa onlar oynar. elmanderde biraz form düşüklüğü olabilir ama hala türkiyedeki en iyi forvetlerden biridir kendisi. bu kadar çabuk vazgeçmemek lazım elmanderden.geçen sene yaptıklarından sonra biraz kredi tanımak lazım ona.

Sezon sonu Elmander'in de , Baros'un da gönderilip yerlerine yabancı üst düzey bir forvet alınacağını düşünüyorum.

Transfer - Burak - Umut - Sercan şeklinde forvet rotasyonumuz olur.

Sene sonu Elmander-Baros yollanır yerine yıldız bir forvet alınır

kusura bakma salman ama sende elmander takıntısı var! yazdıklarını okudum sırf kendi egonu tatmin etmek için yazmışın! eminimki 1 kere bile elmanderi canlı çıplak gözle izlememişimdir. fatih terim hiç birşeyi bilmiyor herşeyi sen biliyorsun tek tek anlatmışın çok aydınlattın bizi meğerse bizi kandırmışlar elimizde bir kazma varmış!

ben izlemedim elmanderi canli, burdaki cogunun gibi istanbulda oturuyor olsak her mac gider izlerdik ama malesef o sansimiz yok.

bende elmander takintisi olabilir, tamam var bende elmander takintisi ama bende buraka, amrabata, danye karsi milletin olan ön yargi yok elmandere karsi.

ben elmander formsuz oldugu icin elestiriyorum, ben elmander son zamanlarda akla zarar bir düsüs yasiyor diyorum.

bu topicte eski mesajlarima bak, elmander gecen sene benim en favori 3-4 topculardan biriydi bizde.

ama kac aydir gerek bizde, gerek milli takimda inanilmaz bir düsüste

ben elmander yollansin, ben elmander bir daha oynamasin demiyorum ki, ben su anda burak ve umut daha iyi durumda, su anda burak ve umut oynamali diyorum, sirf kosuyor diye elmanderle israr edilmez diyorum, sirf kosuyor diye burakin yerine tercih ediyordunuz elmanderi simdi ama son macta burak elmanderden daha fazla kostu, elmanderden daha effektif pres yapti diyorum, simdi ne diceksin?

hani sirf kosuyor, pres yapiyor diye burak yedek kalir, elmander bu ilk 11 vazgecilmezidir diyorsun ya, al iste son macta elmanderden daha cok kostu burak, daha cok pres yapti, sagda, solda, geride her yerdeydi burak.

fatih hoca anlamiyor, sen anliyorsun gibi sacma bir cümle kurmussun, ne alaka ise artik.

kaldi ki, fatih hoca son macta yedek brakti elmanderi, hani sen ve senin gibi düsünenler elmander manu macinda oynar, manu macina hazirlaniyor diyordunuz ama ne oldu?

hoca da birseylerin farkinda ki, burak-umutla cikti sahaya.

hoca elmanderi 2-3 mac kkötü diye yedek brakmak istemedi, hoca bugünü degil, gecen sezonu,ve bu sezonu, yani gelecekteki maclari düsünerek hareket etti. Hoca dogru yapti. Hoca elmanderi kaybetmek istemiyor 2-3 mac kötü oynadi diye, o yuzden israr etti. Ama manu macina gelince olmaz dedi, bu isrardan vazgecti, yarin akhisaraya karsi büyük ihtimal gene ilk 11 de baslar elmander, cunku oynamasi, gol atmasi ona iyi gelir.

ama böyle devam ederse elmander, isi zor. Böyle devam ederse "elmander nasil oynarsa oynasin, bu ilk 11 vazgecilmezi" olayi yalan olur, bunu sen ve senin gibi düsünenler manu macinda görmüssünüzdür.

bu forumda hemen hemen herkes beni biliyor bu konularda, benim kimseye karsi bir takintim (önyargi anlaminda) falan söz konusu olamaz.

sabri, servet ve hakan balta haric ve belkide biraz baros haric baska hic bir topcumuza karsi önyargim yok benim.

ben topcularimizi performansa göre degerlendiririm, bir , iki mac kötü oynadi, formsuz diye yada bir hata yapti gitsin demem, "galatasarayin kalitesinde degil" demem, "anadolu takimdan geldi" demem, "bu mu bizi avrupada götürecek adam" demem.

ben izlemedim elmanderi canli, burdaki cogunun gibi istanbulda oturuyor olsak her mac gider izlerdik ama malesef o sansimiz yok.

bende elmander takintisi olabilir, tamam var bende elmander takintisi ama bende buraka, amrabata, danye karsi milletin olan ön yargi yok elmandere karsi.

ben elmander formsuz oldugu icin elestiriyorum, ben elmander son zamanlarda akla zarar bir düsüs yasiyor diyorum.

bu topicte eski mesajlarima bak, elmander gecen sene benim en favori 3-4 topculardan biriydi bizde.

ama kac aydir gerek bizde, gerek milli takimda inanilmaz bir düsüste

ben elmander yollansin, ben elmander bir daha oynamasin demiyorum ki, ben su anda burak ve umut daha iyi durumda, su anda burak ve umut oynamali diyorum, sirf kosuyor diye elmanderle israr edilmez diyorum, sirf kosuyor diye burakin yerine tercih ediyordunuz elmanderi simdi ama son macta burak elmanderden daha fazla kostu, elmanderden daha effektif pres yapti diyorum, simdi ne diceksin?

hani sirf kosuyor, pres yapiyor diye burak yedek kalir, elmander bu ilk 11 vazgecilmezidir diyorsun ya, al iste son macta elmanderden daha cok kostu burak, daha cok pres yapti, sagda, solda, geride her yerdeydi burak.

fatih hoca anlamiyor, sen anliyorsun gibi sacma bir cümle kurmussun, ne alaka ise artik.

kaldi ki, fatih hoca son macta yedek brakti elmanderi, hani sen ve senin gibi düsünenler elmander manu macinda oynar, manu macina hazirlaniyor diyordunuz ama ne oldu?

hoca da birseylerin farkinda ki, burak-umutla cikti sahaya.

hoca elmanderi 2-3 mac kkötü diye yedek brakmak istemedi, hoca bugünü degil, gecen sezonu,ve bu sezonu, yani gelecekteki maclari düsünerek hareket etti. Hoca dogru yapti. Hoca elmanderi kaybetmek istemiyor 2-3 mac kötü oynadi diye, o yuzden israr etti. Ama manu macina gelince olmaz dedi, bu isrardan vazgecti, yarin akhisaraya karsi büyük ihtimal gene ilk 11 de baslar elmander, cunku oynamasi, gol atmasi ona iyi gelir.

ama böyle devam ederse elmander, isi zor. Böyle devam ederse "elmander nasil oynarsa oynasin, bu ilk 11 vazgecilmezi" olayi yalan olur, bunu sen ve senin gibi düsünenler manu macinda görmüssünüzdür.

bu forumda hemen hemen herkes beni biliyor bu konularda, benim kimseye karsi bir takintim (önyargi anlaminda) falan söz konusu olamaz.

sabri, servet ve hakan balta haric ve belkide biraz baros haric baska hic bir topcumuza karsi önyargim yok benim.

ben topcularimizi performansa göre degerlendiririm, bir , iki mac kötü oynadi, formsuz diye yada bir hata yapti gitsin demem, "galatasarayin kalitesinde degil" demem, "anadolu takimdan geldi" demem, "bu mu bizi avrupada götürecek adam" demem.
yazdıklarını okudum sırf koşuyor diye elmander oynamaz diyorsun! elmander sence sırf koşuyor diyemi oynuyor? alanadaraltma konusunda belikide dunyadaki en iyi 4-5 oyuncudan biri fatih hocanın dediği gibi kendisi pres başlangıç noktamız! emin ol elmander olmasa rakip defan istediği gibi at koşturur! takım sisteminin belkide en önemli parçası! formsuz olması diye bir şey söz konusu değil verilen görevi gayet başarılı şekilde uyguluyor son olarak sende daha iyi bilirsinki topsuz oyun diye birşey var tv başında bunu çözmek mumkun değil. topsuz oyunda neler yapıyor bir ona bakmak lazım bu adam şuanda türkiye ligine 2-3 gömlek fazla elmander futbolu biliyor böyle bir adama doğru olmayan bilgilerle eleştirmek ii bir şey değil.

yazdıklarını okudum sırf koşuyor diye elmander oynamaz diyorsun! elmander sence sırf koşuyor diyemi oynuyor? alanadaraltma konusunda belikide dunyadaki en iyi 4-5 oyuncudan biri fatih hocanın dediği gibi kendisi pres başlangıç noktamız! emin ol elmander olmasa rakip defan istediği gibi at koşturur! takım sisteminin belkide en önemli parçası! formsuz olması diye bir şey söz konusu değil verilen görevi gayet başarılı şekilde uyguluyor son olarak sende daha iyi bilirsinki topsuz oyun diye birşey var tv başında bunu çözmek mumkun değil. topsuz oyunda neler yapıyor bir ona bakmak lazım bu adam şuanda türkiye ligine 2-3 gömlek fazla elmander futbolu biliyor böyle bir adama doğru olmayan bilgilerle eleştirmek ii bir şey değil.

Şu foromda Elmander' i en çok beğenen kişilerden birisiyimdir. Hatta takım felsefemiz Elmander üzerine kurulu derim sürekli. Ama Elmander' in bu sezon bir form düşüklüğü olduğunu inkar etmeliyiz.

Yanlız. Elmander oynadıkça açılan bir oyuncu. Geçen sezonda tutuk başlamış ilerleyen maçlarda etkisini göstermişti. Ayrıca fener maçında yaşadığı sakatlık yüzünden sezon başı idmanlarında da yeterli çalışamadığı söyleniyor. Söyleyenlerin yalancısıyım. Bekleyelim ve görelim bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek bizlere. Gitsin demek için de kalsın demek için de çok ama çok erken. Ama şunu da belirtmek gerekir ki diğerleri gibi değil Elmander. Para için oynamayan iş ahlakı olan çalışmayı seven bir futbolcu. Bu sebeplerden ötürü bile bu takımda yeri olacaktır. Önce bir Baros gitsin de Elmander' i sonra konuşun bence.

Yahu Elmander fiziğiyle oynayan bi oyuncu haliyle yaşı kemale eriyor ve fiziği seneye daha da düşecek, her forvet oyuncusunun başına gelen şey bu zaten o yüzden Elmander'i her ne kadar çok sevsemde bu sene genelde Umut-Burak ikilisini seneye bu takımda daha diri forvetler görmek istiyorum

pres başlangıç noktamız! emin ol elmander olmasa rakip defan istediği gibi at koşturur! takım sisteminin belkide en önemli parçası!
Uzun sözün kısası... Genelde rotasyonlara karşıyım, ama. Umut, Elmander, Burak, Sercan gibi forvetlerimiz farklı özellikleri olan futbolcular. Duruma göre birbirlerini alternatifi olabilirler. Bazı takımlara karşı Burak, Elmander çok faydalı olur, bazılarına karşı Umut, Sercan. Bazen Umut-Elmander, bazen Umut-Burak.....Duruma göre Fatih hoca karar verir.

Biraz formsuz,kendine gelir insallah.

ya "elmander formsuz degil" diyebiliyorsun ya, tamam bitti benim icin, uzatmicam bu tartismayi.

sen galiba gecen sene ligtv'ni kapatmis olmalisin ve bu yüzden elmanderin ocak ayina kadar oynadigi maclari kacirmis olmalisin.

yoksa elmander formsuz degil demezdin, diyemezdin müdür.

ben bugün elmanderi elestiriyorsam, gecne sene elmanderi izledigim icin, gecne sene ocak ayina kadar sahada gördügüm elmanderi bildigim, ona hayran kaldigim icindir.

o elmanderle bu elmander arasinda büyük bir fark gördügüm icindir.

Çok çok formsuz. Kendini toparlaması lazım.. :(

elmander gercekten cok düsüste, cok kosuyor ama eskisi gibi effektif asla olamiyor bu kosulari bu presi, cok agir.

cikarken cok üzgündü birde, sanirim burakta rezil oyniyor ama beni cikariyor diye üzüldü.

çok kötü ne yazıkki.

Elmander de dahil forvetlerin çoğunluğu top kullanma konusunda kötülerdi.

elmander gercekten cok düsüste, cok kosuyor ama eskisi gibi effektif asla olamiyor bu kosulari bu presi, cok agir.

cikarken cok üzgündü birde, sanirim burakta rezil oyniyor ama beni cikariyor diye üzüldü.

Kendisi iyi oynamadığı için üzüldü bence.

Bu arada Elmander son 10-12 maçtır kötü. Etkisiz değil, direk kötü.

Geri
Üst Alt