Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

A5HCTttCQAATn7k.jpg

son 15 dksini izledim, inanilmaz bir mac oldu

almanyanin gol yicegi o kadar belliydi ki, atin bana gol diy ekasindilar

4-4 bitti

4-0 dan 4-4 yapti elmander ve arkadaslari

Reisi kutluyorum moral olmuştur bu gol :ayatollah:

elmander ve burak oynamali bizde zaten simdi bir kac mac.

umut son maclarda sahada var mi yok mu belli olmiyor

gollerine ihtiyacımız var.geçen sezonki formuna kavuşursa rakip savunmalar madara olur.

Ulan yaktınız beni elmander ama helal olsun

elmander bu takimin olmazsa olmazi !! oynamasi lazim, adam belki gol atmiyor her mac,asist yapmiyor her mac,ama oynadigi maclarda takima katkisi büyük , elmander-burak olmasi lazim, nankörlük degil ama umuttan ilk haftalardaki performansi beklemek hayaldir

data.jpg

64670705.jpg

:bid: :bid: :bid:

Umut ve Burak yüzünden inşallah şu adamın sonunu hazırlamayız . 11'in değişmezi olmalı .

dön reyis dön artık,cok özledik gecen seneki johan ı

hamit - burak ikilisi bizim hem takımı hemde sistemi bozduğunu düşünüyorum. Hamit çok formsuz yararında çok zararı var Burak ise tek forvet alışkanlığında hep ben derdinde ayrıca selçuğun motivasyonunu bozuyor. Umarım ilerleyen zamanlarda selçuk-burak dostluğu yüzünden sıkıntı yaşamayız.

Ben elmander-umut ikilisinden yanayım.Engin-ujfa yokluğuda bizi savunma olarak güçsüz bıraktı.

hamit - burak ikilisi bizim hem takımı hemde sistemi bozduğunu düşünüyorum. Hamit çok formsuz yararında çok zararı var Burak ise tek forvet alışkanlığında hep ben derdinde ayrıca selçuğun motivasyonunu bozuyor. Umarım ilerleyen zamanlarda selçuk-burak dostluğu yüzünden sıkıntı yaşamayız.

Ben elmander-umut ikilisinden yanayım.Engin-ujfa yokluğuda bizi savunma olarak güçsüz bıraktı.

bana göre elmander umut bence elmander-buraka göre daha az faydali olur, niye diyorsan, bence umutla elmanderin oyuncu tipleri cok birbirine benziyor, burak umuttan daha teknik.ama aslinda benim asil düsüncem: ELMANDER forvette yüzde yüz oynamali yanindaki oyuncuya zaten yeterince yarari dokunur elmanderin

Bu hafta elmander burak çıkalımda kazanalım yeniden ya

geçenseneki maçlara bakıyorum elmander tek başına takım gibi oynuyormuş! bu sene sakatlıklar hariç onu 11 den kesmekle buyuk hata yapıldığını düşünuyorum

Geri
Üst Alt