Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

keşke formda olsaydı , bekir kazmasını silindir gibi ezer geçerdi reyis

burak yılmaz da bu sene şampiyonlukta en buyuk katkı yapanlardan biri olur son maçtada sakatlanıp sezona çok kötü başlarsa senin mantığına göre busene vedalaşılması gereken isimlerden biri oluyor! böyle taraftarlık olmaz

alakası yok. elmayla armudu ayırt edemıyorsan senin problemin .ne demek isteedigimi anlayan anlamıstır

alakası yok. elmayla armudu ayırt edemıyorsan senin problemin .ne demek isteedigimi anlayan anlamıstır
elmayla armudu gayet iyi anlıyorum, bende sana diyorumki sezon sonu burak yılmaz şanpiyonlukta en buyuk paya sahip olup son maçta elmander gibi sakatlanırsa onunladamı vedalaşalım! diyorum! sen elma armut diyorsun anlayan anlamıştır diye geçiştiriyorsun.

elmayla armudu gayet iyi anlıyorum, bende sana diyorumki sezon sonu burak yılmaz şanpiyonlukta en buyuk paya sahip olup son maçta elmander gibi sakatlanırsa onunladamı vedalaşalım! diyorum! sen elma armut diyorsun anlayan anlamıştır diye geçiştiriyorsun.

kardeş,yazmaya usendım ama anlatayım

elmander dediğin adam 31 yaşında sanırım.boylu,kalıplı,kgsi falan var.yani adam hedef santrafor.tamamiyle fizigi ile farklılık yaratabilen bir adam.

bu tarz adamlar bu yaşta sakatlandı mı bir de forvetse toparlaması fiziken zor diyorum.

elmander defans olsa mesela toparlar derim.ancak forvet ve hemen hemehn yarattıgı butun farklılıklar fiziki ile alakalı olunca durum maalesef bu oluyor.

dilerim toparlar ama ben sanmam

kardeş,yazmaya usendım ama anlatayım

elmander dediğin adam 31 yaşında sanırım.boylu,kalıplı,kgsi falan var.yani adam hedef santrafor.tamamiyle fizigi ile farklılık yaratabilen bir adam.

bu tarz adamlar bu yaşta sakatlandı mı bir de forvetse toparlaması fiziken zor diyorum.

elmander defans olsa mesela toparlar derim.ancak forvet ve hemen hemehn yarattıgı butun farklılıklar fiziki ile alakalı olunca durum maalesef bu oluyor.

dilerim toparlar ama ben sanmam
ok bu yorum gayet açıklayıcı ve mantıklı. sana dediklerinde fiziki konularda katılıyorum ama bir çırpıda emeklerinin hiçe sayılıp gönderilmesine karşıyım ustelik ben sezonun 2. yarısı duzueleceğini tahmin ediyorum malum geç form tutuyorlar tek sorun tekrar sakatlık olması olur.

Sakatlıktan sonra toparlayamadı aynı Baros gibi.Devre arası kampından sonra durumunu görmek lazım öyle kolay gözden çıkarılacak oyuncu değil Elmander.

ok bu yorum gayet açıklayıcı ve mantıklı. sana dediklerinde fiziki konularda katılıyorum ama bir çırpıda emeklerinin hiçe sayılıp gönderilmesine karşıyım ustelik ben sezonun 2. yarısı duzueleceğini tahmin ediyorum malum geç form tutuyorlar tek sorun tekrar sakatlık olması olur.

düzelirse el ustunde tutarız ama ben vefa olaylarını baya onceden bıraktım bır kac ıstısna harıc.

onemlı olan galatasarayın cıkarlarıdır.

Toparlamasını bekleyeceğiz başka çaremiz yok 4-4-2 oynayacaksak Elmander'e muhtacız.Maçları izliyoruz işte ilerde top tutan yok,ver-kaç yapan yok,kanatları-orta sahayı hücumda oyuna sokan yok.Geçen seneki Elmander bunların hepsini yapıyodu.Burak'la Umut gol attıkları zaman iyi de atamadıkları zaman gram katkıları yok takıma.

bu sene dokuluyor resmen

son 50 mesaji gormemis olayim

Derbide Elmander'in oynaması daha iyi.Çünkü Fenerbahçe büyük oranda kapanacak o dar alanda fiziğini iyi kullanabilen Umut ile Burak'a göre daha iyi top saklayabilen Elmander'in oynaması daha mantıklı.

Burak kesinlikle oynamalı zaten yanında da Umut yerine Elmander olsun.

Derbide Elmander'in oynaması daha iyi.Çünkü Fenerbahçe büyük oranda kapanacak o dar alanda fiziğini iyi kullanabilen Umut ile Burak'a göre daha iyi top saklayabilen Elmander'in oynaması daha mantıklı.

Burak kesinlikle oynamalı zaten yanında da Umut yerine Elmander olsun.

Herkes Umut'la Burak'a bakıyor ama bence bu maçta Elmander atacak sanki.

Bakıyorum da herkes Elmander'i silmiş.Golü sen at reyis. :ayatollah:

Fener'e gol atsa, galip gelsek yeniden kral olur

oynamasına imkan vermiyorum malum sol bek riera yabancı sınırlaması umut burak başlatır hoca zaten başlatmakta mecburiyetinde meloyu kesmez sanırım

Geri
Üst Alt