Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yabancı sınırlaması olmasa Elmander'i 50 kere Umut ve Burak'a tercih ederim.

Kesinlikle :yenieek:

Ama şu haliyle değil. İlk senesindeki haliyle.

Ben şu haliyle bile onlardan iyi diyorum. Sadece gol olarak bakmamak lazım olarak, Elmander gerek fizik gücü gerekse takım oyununa katkısı ve teknik kapasitesiyle ikisinden de çok önde. Kendisi çok fazla gol atmasa da etrafındaki oyuncuların atmasına katkı sağlıyor.

Sahada varligi yoklugu belli degildi bu macta da.

O ugursuz Fenerbahce stadinda Baros gibi kasti mudahaleye magruz kalarak sakatlanan bir fovet oyuncumuz daha. O Selcuk ve Emre'nin yatacak yerleri yok. Seref yoksunlari, Galatasaray maclarindan evel Aziz babalari tarafindan iyi mamalaniyorlar bir oyuncumuzu sakatlamak icin.

Ben şu haliyle bile onlardan iyi diyorum. Sadece gol olarka bakmamak lazım olarak, Elmander gerek fizik gücü gerekse takım oyununa katkısıyla ikisinden de çok önde. Kendisi çok fazla gol atmasa da etrafındaki oyuncuların atmasına katkı sağlıyor.

Kimin atmasına sağlıyor yapma lütfen en son ne zaman asist yaptı artı Burak dışında bitirici gol pozisyonuna giren adam mı var Drogba bile girmiyor?

bitmek bilmiyor ki bu elmander sevgisi adam 1 sene oynadi size kalsa o 1 sene yüzünden 5 sene kalsin diyeceksiniz, umut 15 degil 50 tane atsa begenilmez. drogba yokken UMUT vardi hatirlatirim.

Kimin atmasına sağlıyor yapma lütfen en son ne zaman asist yaptı artı Burak dışında bitirici gol pozisyonuna giren adam mı var Drogba bile girmiyor?
Burak kale dibinde bekleyip durduğundan olmasın? Birilerinin oyuna girmesi lazım.

Başkalarının gol atmasına katkı sağlamayı sadece direk asist olarak algılamak da ilginç bir futbola bakış açısı olmuş.

Necati + Elmander'in forvet olduğu sezon= Selçuk ve Melo'nun gol rekorlarını kırması + geçen seneye göre çok çok çok daha iyi bir takım oyunu.

Ben şu haliyle bile onlardan iyi diyorum. Sadece gol olarak bakmamak lazım olarak, Elmander gerek fizik gücü gerekse takım oyununa katkısı ve teknik kapasitesiyle ikisinden de çok önde. Kendisi çok fazla gol atmasa da etrafındaki oyuncuların atmasına katkı sağlıyor.

Zaten golcü değil mücadeleci santrafor. Formda bir Drogba ile ŞL'de yardırırlar. Ligde mecburen Türk oyuncu oynar.

Ama şu hali ile o mücadeleci yapısında da eksikler varmış gibi. O yüzden ilk seneki haliyle dedim.

Zaten golcü değil mücadeleci santrafor. Formda bir Drogba ile ŞL'de yardırırlar. Ligde mecburen Türk oyuncu oynar.

Ama şu hali ile o mücadeleci yapısında da eksikler varmış gibi. O yüzden ilk seneki haliyle dedim.

Aynen doğru söylüyorsun ama insanlar göremiyor işte. Burak'ın kale dibinde bekleyip, takım oyununa hiç bir katkı sağlamadan attığı goller gözlerini boyuyor. Biz Elmander ve Necati ile oynarken geçen seneye göre çok çok daha iyi bir takım oyunu oynuyorduk. Oyuncular sahada her alana basıyorlardı. Şimdi ise büyük bir kaos var takım olarka hucum ve savunmada.

Aynen doğru söylüyorsun ama insanlar göremiyor işte. Burak'ın kale dibinde bekleyip, takım oyununa hiç bir katkı sağlamadan attığı goller gözlerini boyuyor. Biz Elmander ve Necati ile oynarken geçen seneye göre çok çok daha iyi bir takım oyunu oynuyorduk. Oyuncular sahada her alana basıyorlardı. Şimdi ise büyük bir kaos var takım olarka hucum ve savunmada.

Şöyle 3-4 hafta iyice saçmaladığı dönemlerde forumda bir küfür yemediğinin kalıp aynı maçta gol atınca kral olduğunu gördü bu gözler. :)

Burak´i tanimayip buralari okusaydim Adam´in ceza sahasinda bekleyip ve Selcuk, Drogba ve Sneijder´in assistleriyle gol attigini sanardim.

Elmander cok kosuyor, eyvallah, ama bi forvet gibi kosulari yok. Rakip sahanin ücüncü bölgesinde en iyi dönemlerinde dahi bi forvet oyuncusu gibi varligini gösteremedi. Ceza sahanin icinde kayip, orta acsan kafa vuruslarina cikacak adam olmazdi, ara pas atsan o topa yetisen forvet olmazdi. Necati geldiginde o yapmayi denedi en azindan.

Burak sanki önde bekleyip bos goller atiyor. Burak´in oldugu yerde en azindan 2 defans oyuncusu oyundan düsüp Burak´in pesindeler ona ragmen cogu hava topuna cikmayi, pasari degerlendirmeyi basariyor. Bi forvet oyuncusu zaaten bundari yapmali. Orta sahaya yardim eden ama hücümu eksik birakan forvet ne isime yarayacak. 2 golcü kanat oyuncun ve Alex gibi gizli forvet tarzinda oyuncularin varsa olur, ama bizde ne öyle oyuncular var nede Fatih Hoca öyle bi sistem kurmaya calisiyor.

Burak´in teknik kapasitesi yoksa Höwedes´i babam mi maymuna cevirdi iki macda ? Elmander topu daha iyi sakliyor ona lafim yok, ama diger özellikleri hepsi Burak´in özelliklerinden daha düsük.

Bizim için yetersiz artık.

elmanderi göndermek çok buyuk hata olur takım için elinden geleni yapan saha içindeki rekabeti artırıcak bu adama göndermek akıl işi değil terimi biraz tanıyorsam vefalı adamdır ilk sene şampiyonlukta en çok pay sahibi 3-4 oyuncudan biri geçen sene yetersizdiye umarım yarı yolda bırakmaz

yerine Kazım düşünülür ve kontenjanda yer açılır. :sad007:

Geri
Üst Alt