- 29 Ağustos 2009
- 4.984
- 1
- 1.308
Cevap: #9 Johan Elmander
Yabancı sınırlaması olmasa Elmander'i 50 kere Umut ve Burak'a tercih ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle :yenieek:
Ama şu haliyle değil. İlk senesindeki haliyle.
Ben şu haliyle bile onlardan iyi diyorum. Sadece gol olarka bakmamak lazım olarak, Elmander gerek fizik gücü gerekse takım oyununa katkısıyla ikisinden de çok önde. Kendisi çok fazla gol atmasa da etrafındaki oyuncuların atmasına katkı sağlıyor.
?.Eski elmander çarpı 2 gelsin geçen sene Burak'ın attığı kadar gol atamaz iyi misin sen
Burak kale dibinde bekleyip durduğundan olmasın? Birilerinin oyuna girmesi lazım.Kimin atmasına sağlıyor yapma lütfen en son ne zaman asist yaptı artı Burak dışında bitirici gol pozisyonuna giren adam mı var Drogba bile girmiyor?
Burak kale dibinde bekleyip durduğundan olmasın? Birilerinin oyuna girmesi lazım.
Ben şu haliyle bile onlardan iyi diyorum. Sadece gol olarak bakmamak lazım olarak, Elmander gerek fizik gücü gerekse takım oyununa katkısı ve teknik kapasitesiyle ikisinden de çok önde. Kendisi çok fazla gol atmasa da etrafındaki oyuncuların atmasına katkı sağlıyor.
Biz ona bitirici santrafor diyoruz.
Zaten golcü değil mücadeleci santrafor. Formda bir Drogba ile ŞL'de yardırırlar. Ligde mecburen Türk oyuncu oynar.
Ama şu hali ile o mücadeleci yapısında da eksikler varmış gibi. O yüzden ilk seneki haliyle dedim.
Aynen doğru söylüyorsun ama insanlar göremiyor işte. Burak'ın kale dibinde bekleyip, takım oyununa hiç bir katkı sağlamadan attığı goller gözlerini boyuyor. Biz Elmander ve Necati ile oynarken geçen seneye göre çok çok daha iyi bir takım oyunu oynuyorduk. Oyuncular sahada her alana basıyorlardı. Şimdi ise büyük bir kaos var takım olarka hucum ve savunmada.
Şöyle 3-4 hafta iyice saçmaladığı dönemlerde forumda bir küfür yemediğinin kalıp aynı maçta gol atınca kral olduğunu gördü bu gözler.![]()