# Johan Neeskens

Cevap: Johan Neeskens | Yardımcı Antrenör

Hocam eti senin kemiği bizim :) Sen adam et şu haytaları...

Souness.jpg

Bu Adam (Neeskens) diker yalnız.. bayrağı.

Bugün de bunu gördüm Gsc..:coffee:

Hayranınım Neeskens :D

Çeker gider Camp Nou'da alır locasını alır içkisini yudumlar,böyle mantıksız oyunculara birşeyler katmaya çalışıyor,bizim bu zihniyette oyuncumuza fazla bu kadar iyi hocalar,sorun oyuncularda!

Bencede sorun oyuncularda adam bizimle neden uğraşsın kendini yırttı kenarda futbolcusu için kavga etti bizim futbolcularda sap sap bakıyolar . Bize fazlalar

Ben yedek kulübesinde taktik çiziyo sanıyordum meğer karikatür çiziyormuş. :o

Bencede sorun oyuncularda adam bizimle neden uğraşsın kendini yırttı kenarda futbolcusu için kavga etti bizim futbolcularda sap sap bakıyolar . Bize fazlalar

+ yarısı Ne taç atmayı biliyor nede doğru dürüst korner kullanmayı

Bu Saatten sonra ne öğreticek bu futbolculara

Valla bu adamlara acıyorum.Avrupa bizim takımın beceriksizliğini değil Neskeens ve Rikaard'ın başarısız olduğunu konuşacaklar.Adam canını dişine takıyor oyuncuya maç içinde taktik veriyor ama nafile türk oyuncusu işte ne taktik anlar ne de sistem.Yazıklar olsun Geldiklerinde yüzde yüz inanıyordum ama unutmuşum bu takımın kapasitesini

Neeskens'te ki hırsın onda biri takımda olsa bu ligde 102 puanla şampiyono lurduk.

Rijkaard'ın futbol bilgisi tartışılmaz ama karizma olarak Neeskens oraya daha çok yakışıyor sanki :D

Sinancim, ben de %100 sana katiliyorum, ve sadece Bursa'yi tebrik ediyorum, hakettiler galibiyeti, biz bøyle devam edersek daha coook Bursalar gelir gecer.

Bildiğin karizma.Hayranıyım.

Hocam devre arası biraz duran top çalıştır yav.Bu takım taçları bile organize atıyordu şimdi kornerde ön direkten başka yere açmıyor.:(

Eski sayfalarda baya sinirlenmişim Neeskens Baba kusuruma bakmadın umarım :)

Göremedim bugün onu hiç.Başına birşey mi geldi acaba?

Çok baba bir hali var yahu. :D Paltosu falan , çok karizma.

İsteniyorsa Galatasaray bir yerlerde;

O zaman Neeskens.

Rijkaard gitmeli Neeskens yeni TD olmalı. Rijkaard çok ünlü ve pahalı. Bu sezon onulamayacak hatalar yaptı Galatasaray'da. Çok yıprandı. En sonunda suçu futbolcularımza atması Galatasaray kariyerine son darbeyi vurdu.

Geri
Üst Alt