Johan Vásquez, Galatasaray'ı Takibe Aldı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Transferde ismi Galatasaray ile anılan Johan Vasquez, instagram hesabından Galatasaray'ı takibe aldı. 22 yaşındaki Meksikalı stoperin sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor.

Resim
Resim

Almaguer vardı daha önce bu şekilde sanki bir transfer hocamız Sarr almaguer felipeli bir transfer dönemi yaşatmıştı bize bakalım bu sene nasıl olacak.

Bonservis ne kadar istiyorlar acaba, bir de Reyes aklıma geliyor ve çöp çıkabilme ihtimali de korkutuyor.

6 milyona anlasalim

Ucuz mu? Daha gecen sene 3,5 milyona almislar ve adam milli takima yükselmis. Son disariya sattiklari meksikali milli oyuncularinin bonservislerine bakarsak, 10 milyondan kapiyi acarlar herhalde.
6 ay sözleşmesi kalmış adama ne 10 milyonu

6 ay sözleşmesi kalmış adama ne 10 milyonu

Sözlesmesi bitiyor diye uzatmismi diye arastirdim, ve su haberi buldum. Transfermarkt bazi ülkelerdeki sözlesmelerde gec kaliyor veya hatali oluyor (japonlar ve amerikanlarda mesela)

Hocalari Lillini aciklama yapmis. Adam herhalde yalan atmiyordur.

“Alfredo Talavera, Johan Vásquez and Julio González had no renovation problems, they are already renovated. They are club players ”, Lillini indicated in an interview with Multimedios Deportes about the situation of these three elements in the University squad, who will stay for a longer time within the institution.

Sözlesmesi bitiyor diye uzatmismi diye arastirdim, ve su haberi buldum. Transfermarkt bazi ülkelerdeki sözlesmelerde gec kaliyor veya hatali oluyor (japonlar ve amerikanlarda mesela)

Hocalari Lillini aciklama yapmis. Adam herhalde yalan atmiyordur.

“Alfredo Talavera, Johan Vásquez and Julio González had no renovation problems, they are already renovated. They are club players ”, Lillini indicated in an interview with Multimedios Deportes about the situation of these three elements in the University squad, who will stay for a longer time within the institution.
Uzattıysa zaten almayız ya da ilgilenmeyiz. 6 milyon bile vereceğimizi sanmıyorum çünkü.

Stoper bölgesine lider vs tecrübeli bir isim almalıyız. Bu maliyet için yanlış tercih. Ucuz vs yatırımlık olsa tamam ancak o bölgemiz zaten sorunlu ve tecrübe eksikliği yaşıyoruz. Umarım böyle bir hamle gelmez. İki stoperimizde satılacaksa durum değişir tabiki.

bu instagramdan twitterdan durduk yere kulubu takip eden herifler büyük ihtimal birbirleriyle arkadaş ve bi araya gelip ara ara kafa buluyorlar büyük taraftarımızla.

logoyu beğenip takibe basmıştır. anlam çıkarmaya gerek yok.

para yok. kimseyi alamayız.

Geri
Üst Alt