- 18 Mayıs 2011
- 53.386
- 57.342
- 4.613
Transferde ismi Galatasaray ile anılan Johan Vasquez, instagram hesabından Galatasaray'ı takibe aldı. 22 yaşındaki Meksikalı stoperin sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç, stoper ve ucuz. Üç sevdiğim şey bir arada.
6 ay kalmış sözleşmesinin bitmesine fazla istemezler sanırımBonservis ne kadar istiyorlar acaba, bir de Reyes aklıma geliyor ve çöp çıkabilme ihtimali de korkutuyor.
6 ay sözleşmesi kalmış adama ne 10 milyonuUcuz mu? Daha gecen sene 3,5 milyona almislar ve adam milli takima yükselmis. Son disariya sattiklari meksikali milli oyuncularinin bonservislerine bakarsak, 10 milyondan kapiyi acarlar herhalde.
6 ay sözleşmesi kalmış adama ne 10 milyonu
Uzattıysa zaten almayız ya da ilgilenmeyiz. 6 milyon bile vereceğimizi sanmıyorum çünkü.Sözlesmesi bitiyor diye uzatmismi diye arastirdim, ve su haberi buldum. Transfermarkt bazi ülkelerdeki sözlesmelerde gec kaliyor veya hatali oluyor (japonlar ve amerikanlarda mesela)
![]()
Alfredo Talavera y Johan Vásquez ya renovaron con Pumas - Futbol Total
Andrés Lillini ha confirmado que los jugadores Alfredo Talavera, Johan Vásquez y Julio González han renovado su contrato con los Pumas de la UNAM.www.futboltotal.com.mx
Hocalari Lillini aciklama yapmis. Adam herhalde yalan atmiyordur.
“Alfredo Talavera, Johan Vásquez and Julio González had no renovation problems, they are already renovated. They are club players ”, Lillini indicated in an interview with Multimedios Deportes about the situation of these three elements in the University squad, who will stay for a longer time within the institution.