# John Heitinga | # Klaas Jan Huntelaar

Cevap: Aslan’a 2 dünya yıldızı....

yarın akşam forum mahşer günü gibi olucak :D

Huntelaar otobüse binmiş geliyomuş :D yaş 33 olunca İstanbul da olucakmış

bakalım sayıyorum kaç tan eisim ortaya çıktı diye şuanda sanırım 48oldu vay anasını be aldığımız adam rijkaard dahil 2 :)

Melih Şabanoğlu isimli duyum aldığını söyleyen vatandaştan ses gelmiyor ne zamandır?

Melih Şabanoğlu isimli duyum aldığını söyleyen vatandaştan ses gelmiyor ne zamandır?

Valla o adam da şakşakçı çıktı,zaten dediği hiçbir şey çıkmadı.

Onu takip etmek gereksiz zati,milleti heyecanlandırmaktan başka bi işe yaramıyor.

Valla o adam da şakşakçı çıktı,zaten dediği hiçbir şey çıkmadı.

Onu takip etmek gereksiz zati,milleti heyecanlandırmaktan başka bi işe yaramıyor.

ya da yönetimin isteğiyle hedef şaşırtıyor. :D baktım yazdıklarına, "sadece forvet ve stoper alınacak yabancı olarak" demiş. şaka gibi.

Birinin yaptığı şeyleri onaylamıyabilirsin ama fiziksel görünüşüyle dalga geçmek doğru ve GALATASARAY taraftarına yakışır bir tutum değil...

Ahahahahahahaha :D:D:D

Az kaldi yakinda gelmeyen hollandali kalmayacak .

kusura bakmayin melih sabanoglu hakkindaki yorumumdan dolayi bütün renkdaslardan özür diliyorum bir an gaza geldim belkide transfer de gelisme olmamanin gerginligi tekrar özür diliyorum sizlerden

ben tanımıyorum bu melih abinizi. transfer haberlerindede bence yetkili ağız olamaz. yani kaynak gösterilcek biri değil bence

Houllier ile anlastigimizi da melih dememismiydi? kendinden cok ama cok emindi

Alın size kaynağın kralı.

resim13a.jpg

:cool:

Yav bi duyum yok arkadaş ne gizliymiş bu olaylar be of.. Aykut'da kayıplarda babel olayından sonra.. Bu Alican kim peki??

Geri
Üst Alt