José Mourinho: ''Fatih Terim'e karşı oynamıştık, çok korkmuştum''

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
jose-mourinho-fatih-terim-galatasaray-real-madrid_vs4dru1dce1615bx53nc1ud5b.jpg

Bugünlerde yorumculuk yapan Jose Mourinho, Barcelona - Real Madrid maçı hakkında konuşurken, Fatih Terim ve Galatasaray'dan da söz etti.

Jose Mourinho, Real Madrid'in başındayken Galatasaray ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde korktuğunu açıkladı.

Mourinho, El Clasico hakkında açıklamalarda bulunurken, Cristiano Ronaldo'nun yeteneklerine de değindi.

"Herhangi bir oyuncunun Cristiano Ronaldo'nun yaptıklarını yapması mümküm değil ama Real Madrid onunla birlikte ligi sadece 2 kez kazandı. Her şeyi Ronaldo'ya bağlamak doğru değil. Real Madrid çok iyi oyunculara sahip. Benzema kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor."

"Avrupa'da değişik organizasyonlarda değişik Türk takımlarına karşı mücadele ettim. Futbolda benim en sevdiğim şey tutku ve Türkiye'de de bu üst düzeyde."

"Çok iyi dostum Fatih Terim'e karşı, Galatasaray'a karşı oynamıştık Şampiyonlar Ligi'nde. Turu biz geçtik ama çok korkmuştum."

Goal

Bir gün Galatasarayda görmek istediğim teknik direktörlerden birisidir

Birgun gelecektir.

avrupada bize ''gala'' diyorlar kısa olarak ve bu çok hoşuma gidiyor

Evet ben de seviyorum hatta burasi yani forum veya Türklerle konusmam disinda ben de her zaman kullaniyorum.

Gala daha kolay oluyor kisa olmasi nedeniyle yabancilar icin bu yüzden de daha fazla kullaniyorlar. Fenerbahce icin Türkiye de Fener kullaniliyor ama bizim icin niye Gala kullanilmiyor ilginc yani.

Uzaktan sevmek en doğrusu olur.

Hem dünya kadar maaş isteyecek hemde park the bus izleyeceksin ha...

Teşekkürler istemez. Zaten bizim gibi takımda başarılı olamaz bu saatten sonra. Adam zengin kadro hocası.

Geri
Üst Alt