Jose Mourinho: "Matematiksel olarak savaşmak zorundayız"

Tr'den gittikten sonra; kOÇ, avanesi, yapısı, tüm kirli çamaşırlarını ifşa eder bu Mourinho. Mourinho'yu kovarlarken tüm alacaklarını vermek zorunda kalıp medyaya bu kirli çamaşırları ifşa etmesin diye sözleşme imzalatabilirler.

Jose Mourinho: "Yönetimimiz ve taraftarımız daha fazlasını hak ediyor. Bu oyunculara en iyi tesisleri ve imkanları veriyoruz. Onlar da bunun karşılığını vermeli. Taçtan ofsayt olmayacağını herkes bilir ama sanki oyuncularımız bilmiyor gibiydi.“

Taç pozisyonunda el kaldıran Çağlar'dı. Zaten tutmuyordu Çağlar'ı artık sallamaya da başlamış. Samet'i de taraftar tepkisinden oynatamıyor. Becao sezonu kapadı. Skriniar falan çökmeye çalışabilirler.
O pozisyonda Çağlar, Dijiku'ya bağırıyordu adamı tut diye, sonra da dönüp bayağı kızdı

O pozisyonda Çağlar, Dijiku'ya bağırıyordu adamı tut diye, sonra da dönüp bayağı kızdı
Doğru, Djiku'dan bahsediyor da olabilir. Ben Çağlar'ı pek tutmuyor Mou diye öyle düşündüm. Fbliler de ona sardı şimdi Samet sonrası. Her türlü stoper isteyebilir Mou kontenjan açabilirlerse. Sezon başından beri sürekli değiştirip duruyor ve güvendiği bir ikili yok.

Doğru, Djiku'dan bahsediyor da olabilir. Ben Çağlar'ı pek tutmuyor Mou diye öyle düşündüm. Fbliler de ona sardı şimdi Samet sonrası. Her türlü stoper isteyebilir Mou kontenjan açabilirlerse. Sezon başından beri sürekli değiştirip duruyor ve güvendiği bir ikili yok.
Katılıyorum, çok kötü bir stoper rotasyonları var. Mutlaka oraya bir hamle yapacaklardır

Ali Bahçeli'yi ziyarete giderken senide götürsün. Onun işlemleri meşhurdur sanada ögretir..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu ülkede herşey olursun ama rezil olamazsın.Hala utanmadan sıkılmadan hakem ve penaltıyı içeren cümleler kurabiliyor.Onsan sonra bu şerefsizi iyi tenik adam elit teknik adam diye yutturuyorlar bize.Bunun her tarafı iyi teknik adam olsa beş para etmez adam.

Bir ismail kartalın oynattığı oyuna bakıyorsun birde bunun oynattığı oyuna.
Şimdi nasıl oluyorda büyük hoca oluyor bu adam..

Bu herif elit statüsünü çoktan kaybetti. Avrupa'da bile taraftarlar içinden geçiyor. Tamamen FB medyasına güvenerek abuk sabuk konusmalar ile ülke futbolunu karalamaya devam ediyor. Bu ülkeye son zamanlarda gelmiş tek elit teknik direktör Mancini dir.

Bizim maçı mı bekliyorlar aksiyon almak için acaba. Biraz dişlerini sıksalar kolay maçlar oynayacaklar. İlişkiyi uzatan bir süreç olur işimize gelir.

İstediğiniz savaşsa, SAVAŞA HAZIRIZ!

1734784459495.webp

1734784489229.webp

1734784561207.webp

Geri
Üst Alt